Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Public Procurement

Avís

The service of subscriptions to the daily novelties is already operative for the subscriptions of the Platform of public recruitment services. The publications of the Platform of the State are not incorporated, by technical problems. In the moment in that the incidence is solved definitively the service of subscription will be normalized with the publications of both platforms.

 

OBRES CONSTRUCCIÓ NOVES TERRASSES RESIDÈNCIA PER A LA GENT GRAN FUNDACIÓ EMMA DE SANT JOAN DE LES ABADESSES

Procurement authority:
Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses
Procurement unit:
Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses
Contract code:
637/2016
Contract type:
Ordinary
Contract types:
Works
Subcontract types:
Construction
Tender procedure:
Open

PDF PDF i XML

Contract data

 
Description of contract:
L'execució de les obres en què consisteix el projecte, així com la seva naturalesa i extensió de les necessitats que pretenen cobrir-se mitjançant el contracte projectat, així com la idoneïtat del seu objecte i contingut per a satisfer-les, han de ser determinades amb precisió, deixant-ne constància a la documentació preparatòria, abans d'iniciar el procediment encaminat a la seva adjudicació, essent els motius els següents: execució de les obres de construcció de noves terrasses sobre els terrenys lliures d¿edificació que confronten ambla façana sud-est de l¿edifici de la residència per a la gent gran de la Fundació Emma. Es preveu la creació d¿una plataforma aixecada sobre l¿espai lliure existent fins la cota de la planta baixa de l¿edificació i a tot el llarg de la façana del cos de l¿edifici inicial i està dividida en tres zones o espais:

1.- La part central de la plataforma : espai destinat a l¿accés a l¿edifici per l¿entrada principal des de la Carretera de Camprodon a través d¿una escala centrada sobre l¿eix de simetria de la façana de l¿edifici inicial.

2.- A cada costat de l¿espai exterior d¿accés i separat d¿aquest per una cleda metàl.lica i una barda es preveuen sengles terrasses al suf i al nord respectivament.
Amb aquesta disposició s¿obté una separació entre els recorreguts d¿accés a l¿edifici pel públic en general i els recorreguts d accés a les terrasses exteriors per les persones residents.

3.- Sota la terrassa i a tot el llarg de la façana que hi confronta, es preveu una cambra per a la ventilació i il.luminació de les dependències situades a la planta semisoterrani d¿aquesta ala de l¿edificació.
Tender budget:
82,464.95 € sense IVA € 99,782.58 incl. VAT (21.00 %)
Duration of contract:
4 months
Geographical area:
Sant Joan de les Abadesses
Close of tender:
09/01/17 15:00 h
Estimated value of contract:
82,464.95 € sense IVA
Electronic auction:
No
Opening of sealed tenders (Veure clàusula 10 del plec de clàusules administratives particulars que regeixen el present contract) :
Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses

Announcement information

 
Division in lots:
No
Number of lots:
There are no lots
DOGC:
Access to the DOGC (Official Bulletin of the Government of Catalonia) - 25/11/16
BOP:
Access to BOP - 24/11/16
Alternative versions accepted:
No
CPV code:
45210000
Provisional guarantee:
2,473.95 €
Innovative public procurement:
No

Specifications

 

Documentation

 
6. ANUNCI LICITACIÓ 16112016.doc
DOC
Terms of execution:
-
Legal notice  |  About the website  |  © Generalitat de Catalunya