Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

contracte de subministrament de carburants per als vehicles i dipòsits municipals

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Calonge i Sant Antoni
Codi d'expedient:
2021/8077
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Subministraments
Subtipus de contracte:
Adquisició
Procediment d'adjudicació:
Obert
Projecte finançat amb fons del Mecanisme de Recuperació i Resiliència:
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU:
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'objecte del contracte és la contractació del subministrament de benzina sense plom de 95 i 98 oct. I gasoil tipus "A" pels vehicles municipals, així com el subministrament de gasoil tipus "A" pels dipòsits municipals i gasoil tipus "C" per calefacció.
Lot 1: Subministrament de carburant en estació de servei (vehicles i maquinària).
Lot 2: Subministrament en els dipòsits de les instal·lacions municipals.
Pressupost de licitació:
110.000,00 € sense IVA 133.100,00 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
2 anys
Àmbit geogràfic:
Calonge
Termini de presentació d'ofertes:
01/10/21 23:59 h
Observacions:
a) Habilitació empresarial o professional especial: Inscripció al Registre d'operadors de productes petrolífers del Ministeri d'Industria, Comerç i Turisme. Amb caràcter previ a l'adjudicació es sol·licitarà a l'empresa que acrediti la inscripció al llistat d'operadors de productes petrolífers ja sigui aportat llistat vigent on constin a data prèvia a la finalització de presentació d'ofertes o bé aportant el certificat d'inscripció emès pel Ministeri d'Indústria.
Valor estimat del contracte:
200.000,02 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
possibilitat de dos anys de pròrroga
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
Nombre de lots:
2
Oferta integradora:
No
Nombre màxim de lots al que un mateix licitador pot presentar oferta:
2
Nombre màxim de lots que es pot adjudicar a un mateix licitador:
2
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 95.00 - Criteri: LOT 1.- a) Carburants: Millora del preu de venda/litre fins a
Ponderació: 5.00 - Criteri: LOT 1.- b) Lubricants: Millora en el preu de venta/litre fins a
Ponderació: 90.00 - Criteri: LOT 2.- a) Menor percentatge de marge d'explotació i comercialització fins a
Ponderació: 10.00 - Criteri: LOT 2.- Menor petjada de carboni vehicle transport mòduls fins a
S'accepten variants:
No
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
J.1. Criteris de selecció relatius a la solvència econòmica i financera:

Una declaració relativa a la xifra anual de negocis del licitador o candidat, que referit a l'any de major volum de negoci dels tres últims anys conclosos haurà de ser almenys el valor estimat del contracte/Lot (200.000,02¤ pels dos lots ; Lot 1 109.090,92 ¤ i Lot 2 90.909,10 ¤)

El volum anual de negocis dels licitadors s'acreditarà mitjançant certificació del Registre Mercantil dels comptes anuals dipositats pel licitador, si l'empresari estigués inscrit en aquest registre, i en cas contrari pels comptes anuals dipositats en el registre oficial que hagi d'estar inscrit. Els empresaris individuals no inscrits en el registre Mercantil acreditaran el seu volum anual de negocis mitjançant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.

Alternativament a aquesta documentació es podrà presentar certificat de l'import net de la xifra de negocis de l'AEAT (Agència Estatal d'Administració Tributària) dels anys corresponents. Si el licitador és una persona física i no està obligat a portar llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel registre Mercantil, podrà substituir aquesta sistemàtica de justificació per l'aportació d'una declaració responsable en la que manifesti aquesta situació i la documentació de què disposa per verificar el seu volum anual de negocis (ex. Declaració del volum de negocis de les declaracions de les rendes corresponents...).

En el cas que el període transcorregut des de la data de creació o d'inici de les activitats de l'empresa licitadora sigui inferior a tres anys, el requeriment es podrà referir al període efectiu d'activitat. En el supòsit que aquesta data sigui inferior a un any, el requeriment podrà ser proporcional.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
J.2. Criteris de selecció relatius a la solvència tècnica o professional:

Una relació signada dels principals subministraments realitzats durant els últims tres anys que inclogui import, dates i destinatari, públic o privat, relacionats amb l'objecte del contracte.

S'exigeix que el licitador haurà d'acreditar com a executat (sense incloure impostos) un import equivalent al 100%, del valor estimat del contracte/Lot (200.000,02¤ pels dos lots ; Lot 1 109.090,92 ¤ i Lot 2 90.909,10 ¤) en subministraments de similar naturalesa que els que constitueixen l'objecte del contracte.

A efectes de determinar la correspondència entre els subministraments prestats pel licitador i els que constitueixen l'objecte del contracte, quan hi hagi classificació aplicable a aquest últim s'atendrà a la pertinença al mateix subgrup de classificació i en la resta de casos a la igualtat dels tres primers dígits dels seus respectius CPV.

Els serveis o treballs efectuats s'acrediten mitjançant:
¿ Quan s'hagin prestat a una entitat del sector públic: mitjançant un certificats de bona execució o visats realitzats per l'òrgan competent.
¿ Quan s'hagin prestat a un subjecte privat: mitjançant un certificat de bona execució expedit per aquest o, a falta d'aquest certificat, mitjançant una declaració de l'empresari, si escau, aquests certificats seran comunicats directament a l'òrgan de contractació per l'autoritat competent.

S'acreditaran, com a mínim, tots els certificats suficients corresponents als tres últims anys inclosos en la relació aportada d'aquests serveis o treballs realitzats, segons l'establert als paràgrafs anteriors, que, entre tots, permeti assolir el mínim de solvència exigit.

Per empreses de nova creació (menys de 5 anys) la seva solvència s'acreditarà aportant certificat de qualitat ISO 29.001 ( petroli i gas).

Aquesta declaració s'haurà de demostrar i justificar mitjançant la pertinent documentació en el moment previ a l'adjudicació, un cop sigui requerit per l'Ajuntament.

Versió completa

Plecs

 

Documentació

 
MEMORIA DE CONTRACTACIO.pdf
PDF
Acord JGL 16092021 aprovar contractacio.pdf
PDF
Guia licitador per omplir el DEUC.pdf
PDF
DEUC_espd-request.xml
XML
ANUNCI.pdf
PDF
Condicions d'execució:
Les que consten en l'apartat Q del quadre de característiques del PCAP i les que constin en el PPT.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya