Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Servei de vigilància del Centre Social El Roser

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Reus
Codi d'expedient:
CONSER-0202/2021
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis d'investigació i seguretat, excepte els serveis de furgons blindats
Procediment d'adjudicació:
Obert
Simplificat de tramitació sumària:
Projecte finançat amb fons del Mecanisme de Recuperació i Resiliència:
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU:
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
Desistiment del procediment d'adjudicació. La nova licitació és l'expedient CONSER-0202/2021-A, la qual sortirà publiada al perfil del contractant, avui dia 30 de juliol de 2021, a les 16:00 h.
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'objecte del contracte és la prestació del servei de vigilància de l'edifici municipal del Centre Social el Roser, en els horaris que s'indiquen al plec de prescripcions tècniques, i d'acord amb les disposicions establertes per la normativa reguladora de la seguretat privada.
Pressupost de licitació:
44.291,52 € sense IVA 53.592,74 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
5 mesos
Àmbit geogràfic:
Reus
Termini de presentació d'ofertes:
30/07/21 15:25 h
Observacions:
La durada màxima de la prestació del servei serà des de l'endemà de la signatura de l'acceptació de l'adjudicació (formalització del contracte) fins al 17 de gener de 2022.

Habilitació professional: Únicament poden presentar-se a aquesta licitació les empreses de seguretat privada que disposin de la corresponent autorització administrativa, o en el seu cas, haver presentat la corresponent declaració responsable, d'acord amb els termes previstos a la normativa sectorial reguladora de la seguretat privada.

Les funcions de seguretat privada únicament podran exercir-se per persones físiques que disposin de la corresponent habilitació o acreditació personal.

El personal de seguretat privada i les empreses de seguretat privada han d'estar degudament inscrits al Registre General d'Empreses de Seguretat Privada del Ministeri de l'Interior o registre autonòmic pertinent.
Valor estimat del contracte:
44.291,52 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 70.00 - Criteri: Oferta econòmica
Ponderació: 30.00 - Criteri: Oferta control de presències
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
79714000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
D'acord amb l'article 159.6 b) de la LCSP s'eximeix als licitadors d'acreditar documentalment la solvència econòmica i financera, tanmateix els licitadors hauran de complir les següents condicions:

- Volum anual de negocis, dels tres últims exercicis conclosos. Almenys en una de les tres anualitats, el volum anual de negocis haurà de ser igual o superior a 66.437,28 euros.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
D'acord amb l'article 159.6 b) de la LCSP s'eximeix als licitadors d'acreditar documentalment la solvència tècnica o professional, tanmateix els licitadors hauran de complir les següents condicions:

- Haver prestat serveis del mateix tipus o naturalesa als que correspon l'objecte del contracte, en el curs dels tres últims anys. L'import acumulat d'aquests serveis, en l'any de major execució, haurà de ser igual o superior al pressupost base a 40.000 euros.

De conformitat amb el que disposa l'article 90.4 de la LCSP, al tractar-se d'un contracte de subministrament no subjecte a regulació harmonitzada, les empreses de nova creació, és a dir, empreses amb una antiguitat inferior a 5 anys, no caldrà que compleixin el requisit de l'execució d'un determinat nombre de serveis, sinó que hauran de complir amb un o varis dels mitjans establerts en l'article 90.1 lletres b) a i).

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya