Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Impermeabilització de les cobertes del Casal Sant Jordi de Mollet del Vallès

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Mollet del Vallès
Codi d'expedient:
COOB/20002
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Construcció de cobertes i estructures de tancament
Procediment d'adjudicació:
Obert
Simplificat de tramitació sumària:
Projecte finançat amb fons del Mecanisme de Recuperació i Resiliència:
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU:
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Impermeabilització de dues cobertes i la consolidació de part de la façana del casal Sant Jordi, de conformitat amb el Projecte d'obra local ordinària aprovat definitivament per resolució de l'Alcaldia en data 29 de març de 2019
Pressupost de licitació:
59.388,59 € sense IVA 71.860,19 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
3 mesos
Àmbit geogràfic:
Mollet del Vallès
Termini de presentació d'ofertes:
04/08/21 12:00 h
Observacions:
1. La data límit de documentació i informació, d'acord amb la clàusula 12 del PCAP, fins al 29.7.2021 per acceptació de preguntes i fins al 30.6.2021 per a la publicació de respostes; i fins al 4.8.2021 per a obtenció de plecs de clàusules en el Perfil del contractant de l'Ajuntament de Mollet del Vallès.

2. Remarquem la importància per part dels LICITADORS de la PARAULA CLAU per a la presentació i l'obertura del SOBRE DIGITAL. En aquest sentit, de conformitat amb les clàusules 12 i 16 del PCAP, es fa avís que en cas que alguna empresa LICITADORA no introdueixi la PARAULA CLAU, NO es podrà accedir al contingut del SOBRE xifrat. Així, atès que la presentació d'ofertes a través de l'eina de SOBRE DIGITAL es basa en el xifratge de la documentació i requereix necessàriament la introducció per part de les empreses LICITADORES de la/les PARAULA/ES CLAU, que només elles custodien durant tot el procés, per poder accedir al contingut xifrat dels sobres, NO es podrà efectuar la valoració de la documentació de la seva oferta que no es pugui desxifrar per no haver introduït l'empresa la PARAULA CLAU.

En aquest sentit, està previst que a partir de les 12 hores del dia 5 d'agost de 2021 els LICITADORS rebreu per correu electrònic una COMUNICACIÓ de petició de PARAULA CLAU, per tal que introduïu la PARAULA CLAU per a què s'iniciï el PROCES DE DESXIFRAT del/s SOBRE/S DIGITAL/S corresponent a l'expedient de contractació de referència. Els LICITADORS podreu INTRODUIR les PARAULES CLAUS dels sobres en l'ENLLAÇ indicat en dita COMUNICACIÓ. La introducció d'aquesta PARAULA CLAU només implica el desxifrat del contingut del sobre esmentat, però no es realitzarà la seva obertura fins al moment de l'obertura de pliques (6 d'agost de 2021, a partir de les 12.00 hores) especificat a l'anunci de licitació.

3. Aquest contracte NO hi ha subrogació de personal, de conformitat amb l'article 130.1 de la LCSP.
Valor estimat del contracte:
59.388,59 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 10.00 - Criteri: Oferta econòmica
Ponderació: 8.00 - Criteri: Reducció del termini d'execució
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
45261900
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Volum anual de negocis del licitador o candidat, referit al millor exercici dins dels tres últims exercicis disponibles en funció de les dates de constitució o d'inici de les activitats de l'empresari i de presentació de les proposicions per un import mínim anual de 85.000 euros, IVA exclòs.
Mínim d'acreditació:
85.000,00 €
Observacions:
De conformitat amb el que estableix l'article 159.6.b de la LCSP, s'eximeix els licitadors de l'acreditació de les solvències econòmica i financera i tècnica exigides
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Obres executades en el curs dels darrers cinc anys del mateix grup o subgrup de classificació que el corresponent al contracte, o del grup o subgrup més rellevant per al contracte si aquest inclou treballs corresponents a diferents subgrups, per un import d'anualitat mitjana igual o superior de 45.000 euros, IVA exclòs.
Mínim d'acreditació:
45.000,00 €
Observacions:
De conformitat amb el que estableix l'article 159.6.b de la LCSP, s'eximeix els licitadors de l'acreditació de les solvències econòmica i financera i tècnica exigides
Classificació empresarial:
Opcionalment, Grup C, Subgrup 7, Categoria C o 1

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya