Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractaciˇ P˙blica

 

Redacciˇ d'estudis tŔcnics obres de reforma nau per a ˙s Centre CÝvic Gregal

Ďrgan de contractaciˇ:
Ajuntament de Reus
Codi d'expedient:
CONSER-0199/2021
Tipus de tramitaciˇ:
OrdinÓria
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Altres serveis
Procediment d'adjudicaciˇ:
Obert
Projecte finanšat amb fons del Mecanisme de Recuperaciˇ i ResiliŔncia:
No
Projecte finanšat amb fons REACT-EU:
No
Compra p˙blica d'innovaciˇ:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitaciˇ
  • Adjudicaciˇ
  • Formalitzaciˇ

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripciˇ de la prestaciˇ:
L'objecte del contracte Ús la redacciˇ dels documents tŔcnics de les obres de reforma a l'antiga nau magatzem de vins del Palau Boule, al barri de Niloga, solar propietat de l'Ajuntament, qualificat com a sistema d'equipaments i que forma part del PEPPANR -Pla Especial de Protecciˇ del Patrimoni Arquitect˛nic i Natural de Reus- per la construcciˇ del nou Centre CÝvic Gregal. Inclou la redacciˇ dels documents tŔcnics que facultaran la reforma de la nau i la seva urbanitzaciˇ vinculada.

Pressupost de licitaciˇ:
148.064,17 € sense IVA 179.157,65 € IVA incl˛s (21,00%)
Durada del contracte:
1 any 10 mesos
└mbit geogrÓfic:
Reus
Termini de presentaciˇ d'ofertes:
06/08/21 23:59 h
Observacions:
NOTA: L'annex VIII del Plec de clÓusules administratives inclou les prescripcions tŔcniques particulars i un enllaš per consultar el projecte.
Valor estimat del contracte:
148.064,17 € sense IVA
Subhasta electr˛nica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisiˇ en lots:
Nombre de lots:
2
Oferta integradora:
No
Criteris d'adjudicaciˇ:
Criteri ˙nic relacionat amb els costos
S'accepten variants:
No
Garantia provisional:
No
SolvŔncia econ˛mica i financera
MitjÓ de solvŔncia:
Xifra anual de negoci
Descripciˇ:
Volum anual de negocis, dels tres ˙ltims exercicis conclosos. Almenys en una de les tres anualitats, el volum anual de negocis haurÓ de ser igual o superior a una vegada i mitja el valor estimat del contracte.
Observacions:
El volum anual de negocis serÓ acreditat mitjanšant els seus comptes anuals aprovats i dipositats al Registre Mercantil, si l'empresari estiguÚs inscrit en l'esmentat registre, i en cas contrari, pels dipositats en el registre oficial en que hagi d'estar inscrit. Els empresaris individuals no inscrits al Registre Mercantil, acreditaran el seu volum anual de negocis, mitjanšant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
MitjÓ de solvŔncia:
Asseguranša d'indemnitzaciˇ
Descripciˇ:
Asseguranša d'indemnitzaciˇ per riscos professionals vigent fins a la finalitzaciˇ del termini de presentaciˇ d'ofertes, per import de cobertura no inferior al doble del valor estimat del contracte, aixÝ com aportar el compromÝs vinculant de renovaciˇ o pr˛rroga que garanteixi el manteniment de la seva cobertura durant tota l'execuciˇ del contracte.

Aquest requisit s'entendrÓ complert pels licitadors que incloguin en la seva oferta un compromÝs vinculant de subscripciˇ, en cas de resultar adjudicataris, de l'asseguranša exigida. Aquest compromÝs s'haurÓ de fer efectiu dins del termini dels deu dies hÓbils al que es refereix l'article 150 de la LCSP (requeriment previ a l'adjudicaciˇ).
Observacions:
L'acreditaciˇ d'aquest requisit es farÓ mitjanšant certificat emŔs per la companyia asseguradora, en el qual constin els imports i riscos assegurats, i la data de venciment de l'asseguranša, i mitjanšant el document de compromÝs vinculant de subscripciˇ, pr˛rroga o renovaciˇ de l'asseguranša, en els casos en que procedeixi.
SolvŔncia tŔcnica i professional
MitjÓ de solvŔncia:
Treballs realitzats
Descripciˇ:
Els licitadors caldrÓ que acreditin haver redactat un projecte bÓsic i executiu o ˙nicament executiu d'un edifici d'obra nova, o gran rehabilitaciˇ (rehabilitaciˇ integral), amb un ˙s p˙blic o privat (no habitatges en totes les seves modalitats) amb una superfÝcie constru´da igual o superior a 1.000 m2 i durant els ˙ltims deu anys.

Els serveis s'acreditaran mitjanšant relaciˇ dels principals serveis o treballs realitzats d'igual o similar naturalesa als que correspon l'objecte del contracte, realitzats en els ˙ltims deu anys, que inclogui import, dates i destinatari, p˙blic o privat, dels mateixos, mitjanšant certificats expedits o visats per l'˛rgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector p˙blic o, quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjanšant un certificat expedit per aquest o, a manca d'aquest certificat, mitjanšant una declaraciˇ de l'empresari acompanyada de la documentaciˇ de que disposi que acrediti la realitzaciˇ de la prestaciˇ; en el seu cas, aquests certificats seran comunicats directament a l'˛rgan de contractaciˇ per l'autoritat competent.

En els certificats hi haurÓ de constar la superfÝcie constru´da del projecte d'obra nova.
Observacions:
L'article 90 a) de la LCSP indica que la solvŔncia tŔcnica o professional dels empresaris que optin a licitar s'haurÓ d'acreditar entre d'altres amb una relaciˇ dels principals serveis o treballs realitzats d'igual o similar naturalesa als de l'objecte del contracte com a mÓxim en els darrers tres anys. Igualment, el mateix article admet l'ampliaciˇ d'aquest termini de forma justificada.

Per aquest motiu, atenent a la possibilitat d'ampliar aquest termini, entenem que donada la situaciˇ econ˛mica del sector de la construcciˇ dels darrers anys, i en conseqŘŔncia dels sectors de l'arquitectura i l'enginyeria, es considera justificada l'ampliaciˇ d'aquest termini d'acreditaciˇ de la solvŔncia tŔcnica requerida als licitadors i col┐laboradors, de tres a deu anys per tal de garantir el principi de concurrŔncia, de competŔncia i per facilitar l'accÚs als professionals del sector.

Quan el contractista sigui una empresa de nova creaciˇ, entenent com a tal la que tingui una antiguitat inferior a cinc anys, la seva solvŔncia tŔcnica es podrÓ acreditar mitjanšant la justificaciˇ de personal tŔcnic o unitats tŔcniques, integrades o no en l'empresa, participants en el contracte, d'acord amb el que estableix l'article 90.4 de la LCSP.
MitjÓ de solvŔncia:
TÝtols acadŔmics i professionals de l'empresariat i directius, responsables de l'execuciˇ
Descripciˇ:
Pel LOT 1 els licitadors hauran d'acreditar la titulaciˇ d'ARQUITECTE, tenint present les indicacions de la LOE (Ley 38/1999, de 5 de noviembre, de Ordenaciˇn de la Edificaciˇn).

Pel LOT 2 els licitadors hauran d'acreditar la titulaciˇ D'APARELLADOR, ARQUITECTE T╚CNIC o ENGINYER DE L'EDIFICACIË, tenint present les indicacions de la LOE (Ley 38/1999, de 5 de noviembre, de Ordenaciˇn de la Edificaciˇn).
Observacions:
La titulaciˇ s'acreditarÓ mitjanšant la presentaciˇ de la documentaciˇ pertinent (tÝtol universitari, certificat de colĚlegiaciˇ o altra).

Versiˇ completa

Plecs

 

Documentaciˇ

 
AvÝs legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecciˇ de dades  |  © Generalitat de Catalunya