Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Contracte de serveis de telecomunicacions de l'Ajuntament de les Franqueses del Valès i dels seus Patronats

Òrgan de contractació:
Ajuntament de les Franqueses del Vallès
Codi d'expedient:
5470/2018
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis de telecomunicació
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
DECRET DE MODIFICACIÓ DE LA CLÀUSULA 10.2 DEL PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Servei de telefonia en ubicació permanent i no permanent, amb les diferents tiipologia: Només amb veu. Veu i dades. Només dades
Renovació i adquisició de terminals
Servei de connexió a internet a alta velocitat en ubicació permanent.
Paquet d'escriptoris virtuals
Pressupost de licitació:
279.672,00 € sense IVA 338.403,12 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
2 anys
Àmbit geogràfic:
Franqueses del Vallès
Termini de presentació d'ofertes:
14/08/20 23:59 h
Valor estimat del contracte:
755.114,40 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
3 anys més per periodes anuals
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
Nombre de lots:
4
Oferta integradora:
Nombre màxim de lots al que un mateix licitador pot presentar oferta:
4
Nombre màxim de lots que es pot adjudicar a un mateix licitador:
4
DOUE:
Accés al DOUE - 08/07/20
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 49.00 - Criteri: Proposta tècnica
Ponderació: 51.00 - Criteri: Proposta econòmica
S'accepten variants:
No
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Descripció:
La solvència econòmica i financera de l'empresari haurà d'acreditar-se pel següent mitjà:

- Volum anual de negocis referit al millor exercici dins dels tres últims disponibles en funció de les dades de constitució o d'inici d'activitats de l'empresari i de presentació de les ofertes. El volum de negocis mínim anual exigit no excedirà d'una vegada i mitja el valor estimat del contracte. Aquest criteri s'aplicarà en relació a cadascun dels tres lots.

El volum anual de negocis del licitador o candidat s'acreditarà per mitjà de declaració responsable de l'empresari indicant el volum de negocis global de l'empresa, junt amb els comptes anuals aprovats i dipositats al Registre Mercantil, si l'empresari estigués inscrit en aquest registre, i en cas contrari, per les dipositades en el registre oficial en el que hagués d'estar inscrit. Els empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil acreditaran el volum anual de negocis mitjançant els llibres d'inventari i comptes anuals legalitzades pel Registre Mercantil.

Com ja s'ha indicat anteriorment, aquest criteri s'aplicarà en relació a cadascun dels tres lots.
Solvència tècnica i professional
Descripció:
La solvència tècnica o professional de l'empresari haurà d'acreditar-se haurà d'apreciar-se tenint en compte els seus coneixements tècnics, eficàcia, experiència i fiabilitat, la qual cosa haurà d'acreditar-se pel següent mitjà:

- Una relació dels principals serveis o treballs realitzats en els últims cinc anys que inclogui import, dates i el destinatari, públic o privat, d'aquests. Els serveis o els treballs efectuats s'acreditaran mitjançant certificats expedits o visats per l'òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic; quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquest o, mancant aquest certificat, mitjançant una declaració de l'empresari; si escau, aquests certificats seran comunicats directament a l'òrgan de contractació per l'autoritat competent.

La forma d'acreditació seran els certificats de bona execució emesos per l'entitat del sector públic contractant. En cas que l'entitat contractant sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit o visat per aquest o bé mitjançant una declaració de l'empresari acompanyada dels documents que tingui a la seva disposició que acreditin la realització de la prestació, tal i com disposa l'article 90.1 de la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de Contractes del Sector Públic, per la qual es traslladen a l'ordenament jurídic espanyol les Directives del Parlament Europeu i del Consell 2014/23/UE i 2014/24/UE, de 26 de febrer de 2014.

Al LOT 3, es requereix addicionalment, amb la finalitat de garantitzar la bona execució del contracte, els licitadors hauran de comprometre's a tenir una plantilla, al moment d'iniciar-se l'execució del present contracte, i assignar-lo a l'execució del mateix durant tota la seva duració, un tècnic que tingui la certificació amb categoria sènior en la solució tècnica de virtualització, aplicacions, escriptoris virtuals proposada a la oferta presentada per el licitador. Aquest requisit s'acreditarà mitjançant la declaració responsable corresponent, sense que en cap cas s'aporti cap dada identificativa del treballador ni del tipus de certificació que tingui, limitant la citada declaració responsable a senyalar que es compleix aquesta condició.
¿

Aquets son els certificats necessaris per tal de garantir la plena seguretat en la implementació:

¿ ISO 27001 - objectiu garantir que els controls que hi ha per salvaguardar la informació de les parts interessades són adequats per protegir la confidencialitat, integritat i disponibilitat de la informació. Aquests controls han de tenir en compte la informació de clients, empleats, socis, i les necessitats de la societat en general.
¿ ISO 9001 ¿ Consultoria, implantació, subcontractació i manteniment de Solucions i Sistemes Informàtics.
¿ ISO /IEC 27018 ¿ Certificat de privacitat al núvol.

Versió completa

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya