Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

CONTRACTACIÓ DE LA REDACCIÓ DE PROJECTE I LA DIRECCIÓ FACULTATIVA D'OBRA MITJANÇANT PROCEDIMENT OBERT DE L'EXECUCIÓ DE LES OBRES D'URBANITZACIÓ DE LA FASE 2 DEL VIAL PER A VIANANTS I BICICLETES AL COSTAT DE LA C-37 EN UN TRAM DE 950 M (DE LA DEIXALLERIA FINS AL NUCLI ANTIC PLAÇA DE LA SORT) A SANTA MARGARIDA DE MONTBUI. Exp. Núm. 634/2020-G

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Santa Margarida de Montbui
Codi d'expedient:
634/2020-G
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Altres serveis
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
Obertura de pliques
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L¿objecte del contracte és redactar el projecte bàsic i executiu de l¿obra per a la urbanització de la fase 2 del vial per a vianants i bicicletes al costat de la C-37 en un tram d'uns 950 m. (de la Deixalleria fina a la plaça de la Sort del Nucli Antic de Santa Margarida de Montbui) així com també la direcció facultativa de les obres.
Pressupost de licitació:
32.500,00 € sense IVA 39.325,00 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
4 mesos
Àmbit geogràfic:
Santa Margarida de Montbui
Termini de presentació d'ofertes:
05/06/20 23:59 h
Valor estimat del contracte:
32.500,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre B DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA DELS CRITERIS AVALUABLES EN JUDICI DE VALOR) :
22/06/20 13:00
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 48.00 - Criteri: Equip tècnic.- plus de qualitat tècnica Màxim 48 punts
Ponderació: 35.00 - Criteri: Pla de treball
Ponderació: 15.00 - Criteri: Valoració del factor de qualitat mediambiental i eficàcia energètica dels treballs a realitzar¿
Ponderació: 100.00 - Criteri: a) Per proposta econòmica més avantatjosa o rebaixa en el preu de licitació. Es puntuarà amb cent punts al licitador que ofereixi el preu mínim d¿honoraris, i amb zero punts al que s¿ajusti al tipus. Proporcionalment es puntuarà a la resta de licitadors.
Ponderació: 10.00 - Criteri: b) Realització de campanyes de difusió o informació del projecte/s a la ciutadania sense cap cost per l'administració que contribueixi a la cohesió social i a la millor relació dels ciutadans (article 2.3 Llei 12/2017, de 6 de juliol d'arquitectura). Sess
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
71240000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Descripció:
La solvència econòmica i financera de l'empresari haurà d'acreditar-se pels següents mitjans:

S'ha d'acreditar per qualsevol dels mitjans establerts a l'article 87 de la Llei 9/2017, de contractes del sector públic.

S'haurà de justificar un volum anual de negocis referit al millor exercici dins dels tres últims exercicis disponibles per un import igual o superior del pressupost base de licitació anual d'aquest contracte (39.325 euros)
Solvència tècnica i professional
Descripció:
La solvència tècnica o professional haurà d'acreditar-se pels següents mitjans :

- Redacció i/o Direcció de projectes d'obres públiques d'imports igual o superior a 500.000. euros (Pressupost d'execució de contracte) redactats i/o dirigits pel licitador en els darrers tres anys (3 anys). L'esmentada solvència s'haurà d'acreditar mitjançant l'aportació del corresponent document contractual de formalització de la prestació del servei i certificat de bona execució (Com a mínim per acreditar el present mitja de solvència és necessari un mínim d'un encàrrec ( 1 ) per aquest import o superior, que pot ser indistintament de redacció i/o direcció.

L'Equip redactor mínim, estarà format per un Arquitecte Superior i /o un Enginyer de Carreteres, Canals i Ports, un Arquitecte Tècnic o Enginyer Tècnic i un especialista en medi ambient. L'esmentada solvència s'acreditarà mitjançant l'aportació del títol acadèmic de la persona adscrita i el corresponent currículum

La manca d'acreditació de la solvència tècnica o professional en els termes indicats suposarà l'exclusió del contractista.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya