Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Servei integral de manteniment informàtic del Consorci de la Costa Brava - Entitat Local de l'Aigua.

Òrgan de contractació:
Consorci de la Costa Brava - Entitat Local de l'Aigua(CCB - ELA)
Unitat de contractació:
President
Codi d'expedient:
2019/27
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis d'informàtica i serveis connexos
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
Obertura de pliques
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'objecte de la present licitació és la contractació del Servei integral de manteniment informàtic del Consorci de la Costa Brava - Entitat Local de l'Aigua, de tots els seus centres de treball. L'objecte inclou el servei integral de consultoria i assessorament de noves tecnologies, així com l'assistència tècnica d'incidències relacionades amb la xarxa i els equips informàtics. El desglossament dels serveis i la seva descripció consten en el Plec de prescripcions tècniques.
Pressupost de licitació:
62.400,00 € sense IVA 75.504,00 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
4 anys
Àmbit geogràfic:
Girona
Termini de presentació d'ofertes:
14/05/20 14:00 h
Valor estimat del contracte:
93.600,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre amb criteris avaluables objectivament) :
28/05/20 12:00 Sessió telemàtica.
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
Sí, 1 any.
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 35.00 - Criteri: MEMÒRIA EXPLICATIVA
Ponderació: 30.00 - Criteri: OFERTA ECONÒMICA
Ponderació: 45.00 - Criteri: MILLORES DE CONTRAPRESTACIONS
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
50312000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Assegurança d'indemnització
Descripció:
1. Justificant de l'existència d'una assegurança d'indemnització per riscos professionals per import igual o superior al valor estimat del contracte.
Import mínim: 93.600,00 ¤
Acreditació documental:
Caldrà aportar el certificat expedit per l'assegurador, en el qual constin els imports i riscos assegurats i la data de venciment de l'assegurança, i mitjançant el document de compromís vinculant de subscripció, pròrroga o renovació de l'assegurança, en els casos en què sigui procedent.
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
2. Volum anual de negocis del licitador que referit a l'any de major volum de negocis dels tres últims disponibles en funció de les dates de constitució o d'inici de l'activitat de l'empresari, haurà de ser almenys una vegada i mitja el valor estimat del contracte quan la seva duració sigui inferior a un any i una vegada i mitja el valor anual mitjà del contracte si la seva duració és superior.
L'import mínim que s¿ha d¿acreditar és el següent: 23.400,00 ¤.
Acreditació documental:
Si l'empresari està inscrit en el registre ho acreditarà per mitjà dels seus comptes anuals aprovats i dipositats en el Registre Mercantil.

En cas contrari, per les dipositades en el registre oficial en què hagi d'estar inscrit.

Els empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil acreditaran el seu volum anual de negocis mitjançant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
a) Relació dels principals serveis realitzats en els últims tres anys per l'empresa o pels directius o treballadors de l'empresa assignats al programa què es licita què inclogui l'import, dates i destinatari, sigui públic o privat.
El requisit mínim de solvència serà que l'import acumulat del millor any d'execució ha de ser almenys el 70% del valor estimat del contracte o el 70% de l'anualitat mitjana si aquesta és inferior al valor estimat del contracte.
L'import mínim que s'ha d'acreditar és el següent: 10.920,00 ¤.
Les empreses de nova creació de menys de 5 anys d'antiguitat no hauran de complir amb aquest criteri de solvència tècnica.
Acreditació documental:

La relació dels principals serveis realitzats en els últims tres anys per l'empresa o pels directius o treballadors de l'empresa assignats al programa què es licita, s'acreditaran mitjançant certificats expedits o visats per l'òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic i quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquest o, mancant aquest certificat, mitjançant una declaració de l'empresari.
Si la relació dels serveis realitzats inclou que el seu destinatari és el mateix ens contractant, no serà necessari l'acreditació mitjançant certificat.
Mitjà de solvència:
Tècnics o unitats tècniques
Descripció:
b) Indicació del personal tècnic o unitats tècniques, integrades o no a l'empresa, participants del contracte, especialment aquells encarregats del control de qualitat, i en concret:
1. El contractista designarà una persona responsable que actuarà de interlocutora amb el CCB-ELA i serà la persona fixa encarregada de la recepció de les notificacions d'avaria.

2. El contractista assignarà a la realització del contracte, com a mínim, una persona amb la formació i titulació necessària per executar el servei objecte del contracte, que haurà de ser com a mínim de FP II d'Informàtica o equivalent.
Acreditació documental:
S'acreditarà mitjançant una relació del contractista on s'inclourà la indicació concreta del personal tècnic o unitats tècniques.

Mitjà de solvència:
Títols acadèmics i professionals de l'empresariat i directius, responsables de l'execució
Descripció:
c) Títols acadèmics i professionals de l'empresari i dels directius de l'empresa i, en particular, del responsable de l'execució del contracte, així com dels tècnics encarregats directament de les mateixes, sempre que no s'avaluïn com un criteri d'adjudicació i, en concret:

- Mínim de FP II d'Informàtica o equivalent.

Acreditació documental:

S'acreditarà mitjançant còpia dels seus títols o acreditacions acadèmiques o professionals exigides i l'experiència professional mínima exigida (mitjançant la presentació d'un Currículum Vitae i la vida laboral expedida per la Seguretat Social).
El licitador que hagi obtingut la major puntuació haurà d'acreditar la solvència a través dels mitjans establerts a la clàusula 15a d'aquest Plec.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya