Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

COMUNICAT EN RELACIÓ AMB EL FUNCIONAMENT TÈCNIC DE LA PLATAFORMA ATÈS L'AIXECAMENT DE LA SUSPENSIÓ DELS PROCEDIMENTS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA https://bit.ly/2zuGR4A COMUNICAT SOBRE LA PUBLICACIÓ A LA PLATAFORMA DELS CONTRACTES TRAMITATS D'EMERGÈNCIA https://bit.ly/2S0fuWv ACTUALITZACIÓ DEL COMUNICAT SOBRE ELS ACTES D'OBERTURA DE SOBRES VIRTUALS O TELEMÀTICS https://bit.ly/2VTEmjS

 

Licitació per a l'adjudicació del contracte per a l'execució de les obres municipals ordinàries definides al projecte de re-urbanització del carrer Roig i Jalpí, tram comprès entre el camí del Castell i el camí Pla de la Ginesta.

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Palafolls
Codi d'expedient:
X2019004851
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Construcció
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Execució de les obres municipals ordinàries definides al projecte de re-urbanització del carrer Roig i Jalpí, tram comprès entre el camí del Castell i el camí Pla de la Ginesta.
Pressupost de licitació:
297.467,49 € sense IVA 359.935,66 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
2 mesos
Àmbit geogràfic:
Palafolls
Termini de presentació d'ofertes:
30/10/19 17:00 h
Observacions:
La presentació de proposicions i documents es farà única i exclusivament a través de la Plataforma de contractació pública electrònica de l'Ajuntament de Palafolls, accessible des de l'adreça https://community.vortal.biz/PRODSTS/Users/Login/Index?SkinName=aytopalafolls , en els termes que s'exposen a les instruccions que figuren com annex 1 del plec de clàusules administratives.
Valor estimat del contracte:
297.467,49 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Es publicarà al Perfil del contractant i es comunicarà oportunament als licitadors.) :
A través de la Plataforma electrònica de contractació de l'Ajuntament de Palafolls.
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
45233252
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
De conformitat amb l'article 87.1 de la LCSP l'empresari acreditarà la seva solvència amb el volum anual de negocis, que referit a l'any de major volum de negoci dels tres últims conclosos haurà de ser almenys, una vegada i mitja el valor estimat del contracte. La forma d'acreditació serà acreditada en els termes establerts a l'article 87.3 a) de la LCSP.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
La solvència professional s'acreditarà amb una relació de les obres executades en els darrers 5 anys, avalada per certificats de bona execució, indicant l'import, dates i lloc d'execució de les obres. S'exigirà un mínim de 3 obres de naturalesa igual o similar a les que son objecte de licitació.

Quan el licitador sigui una empresa de nova creació, és a dir, que tingui una antiguitat inferior a 5 anys, la solvència podrà ser acreditada en els termes de l'article 88.2 de la LCSP, i concretament mitjançant una declaració de la maquinaria, material i equip tècnic del que disposarà per a l'execució de les obres.
Classificació empresarial:
Alternativament, la solvència econòmica i tècnica mínima requerida als apartats anteriors es podrà acreditar amb la classificació empresarial en el/s grup/s, subgrup/s i categoria/es que tot seguit es detallen: Grup: G Subgrup: 6 Categoria: 2. En cas de contradicció entre el projecte d'obres i el present Plec, prevaldrà el contingut d'aquest darrer.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya