Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

CONTRACTE MIXT DEL SERVEI DE MANTENIMENT DELS APARELLS ELEVADORS MUNICIPALS DE L'AJUNTAMENT DE GIRONA, AIXÍ COM DE LA FUNDACIÓ MUSEU DEL CINEMA COL·LECCIÓ TOMÀS MALLOL I EL SUBMINISTRAMENT DE RECANVIS D'AQUEST MANTENIMENT

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Girona
Codi d'expedient:
2019024512
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis de manteniment i reparació
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No

Descripció de l'esmena:
ESMENA del plec de licitació per la contractació del servei de manteniment dels aparells elevadors municipals i el subministrament de recanvis de l'Ajuntament de Girona i la Fundació Museu del Cinema-Col.lecció Tomàs Mallol, en relació a l'habilitació professional, i ampliació del termini per presentar proposicions.
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Contractació mixta del servei de manteniment dels aparells elevadors dels equipament municipals de l'Ajuntament de Girona i la Fundació Museu del Cinema, així com el subministrament de recanvis d'aquest manteniment.

La present contractació inclou prestacions pròpies del contracte de serveis i del contracte de subministraments, concretament: per un costat, pel què fa el manteniment dels aparells elevadors, es tractaria d'un contracte de serveis en els termes de l'article 17 de la LCSP i pel que fa al subministrament dels recanvis necessaris per al correcte manteniment dels ascensors, d'un contracte de subministraments en els termes de l'article 16 de la LCSP.

El servei de manteniment o "Prestació 1" inclou el manteniment preventiu mensual, el manteniment correctiu (que es dona quan es produeix alguna avaria o calen reparacions), les inspeccions inicials i periòdiques, el servei d'assistència 24/365 i de rescat i la gestió de les eines informàtiques per al manteniment dels elevadors.

Els subministraments o "Prestació 2", inclouen tot el manteniment correctiu no inclòs en la "Prestació 1" i la substitució d'elements per desgast o obsolescència, no inclosos en la "Prestació 1". Aquesta prestació també inclourà tots aquells treballs que s'hagin de portar a terme per indicació d'una acta de revisió efectuada per l'Entitat d'Inspecció i Control, que no estiguin inclosos en la relació de treballs inclosos en la "Prestació 1".
Pressupost de licitació:
109.700,00 € sense IVA 132.737,00 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
2 anys
Àmbit geogràfic:
Girona
Termini de presentació d'ofertes:
02/09/19 14:00 h
Observacions:
Habilitació empresarial
L'empresa licitadora haurà d'estar inscrita en el Registre d'Agents de la Seguretat Industrial de
Catalunya (RASIC) en el següent àmbit:

.Empresa mantenidora i conservadora d'ascensors
Valor estimat del contracte:
241.340,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
Obertura de pliques (Sala de Junta de Govern Local / Sobre 2) :
16/09/19 13:00 // Sobre 3 ; 27/09/2019 ; 13:00 h / Sala de Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Girona
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
El contracte es pot prorrogar per dues anualitats més d'any en any.
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 45.00 - Criteri: Oferta econòmica del servei de manteniment
Ponderació: 15.00 - Criteri: Descompte dels preus de la "Prestació 2"
Ponderació: 10.00 - Criteri: Adequacions d¿accessibilitat dels ascensors
Ponderació: 20.00 - Criteri: Memòria tècnica específica del servei
Ponderació: 10.00 - Criteri: Estudi tècnic dels ascensors exteriors de l¿Ajuntament de Girona
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
50750000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Descripció:
o Acreditació de la solvència econòmica i financera

Declaració sobre el volum anual de negocis, o bé sobre el volum anual de negocis en l'àmbit al que es refereix el contracte, per import igual o superior al del pressupost anual de licitació. Caldrà que els licitadors compleixin amb aquests mínims, almenys en un dels 3 últims exercicis.
El volum anual de negocis del licitador o candidat s'acreditarà per mitjà dels seus comptes anuals aprovats i dipositats al Registre Mercantil, si l'empresari estigués inscrit al registre, i en cas contrari per les dipositades al registre oficial en que hagi d'estar inscrit. Els empresaris individuals no inscrits al Registre Mercantil acreditaran el seu volum anual de negocis mitjançant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
Solvència tècnica i professional
Descripció:
o Acreditació de la solvència tècnica

Una relació dels principals serveis o treballs realitzats en els últims 3 anys que inclogui import, dates i el destinatari, públic o privat, dels mateixos. Els serveis o treballs efectuats s'acreditaran mitjançant certificats expedits o visats per l'òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic o, quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquest o, a falta d'aquest certificat, mitjançant una declaració de l'empresari. Serà necessari que s'incorpori com a mínim un certificat d'haver executat un servei de característiques similars al present contracte, pel que fa a l'objecte i a l'import d'aquest. També es considerarà correcte si l'import anual es demostra per la suma de diferents contractes en una mateixa anualitat, sempre i quan es tractin de serveis similars al present contracte pel que fa a l'objecte.

o Classificació ( alternativa)
Grup P
Subgrup 7
Categoria 1 o A

Plecs

 

Documentació

 

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya