Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

CONTRACTE DE SERVEIS DE CONTROL INTEGRAL DE PLAGUES EN LA VIA PÚBLICA I LES DEPENDÈNCIES MUNICIPALS DEL TERME MUNICIPAL DE VALLIRANA

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Vallirana
Codi d'expedient:
1408.0015.2018
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Altres serveis
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Servei de control de plagues a la via pública i les dependències municipals, d'acord amb els principis del control integrat de plagues.
Pressupost de licitació:
24.654,26 € sense IVA 0,00 € IVA inclòs (0,00%)
Durada del contracte:
2 anys
Àmbit geogràfic:
Vallirana
Termini de presentació d'ofertes:
23/01/19 23:59 h
Valor estimat del contracte:
49.308,51 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
El termini inicial del contracte es podrà prorrogar per dos anys més.
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
90922000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
El volum anual de negocis del licitador o candidat, que referit a l'any de major volum de negoci dels tres últims conclosos haurà de ser almenys una vegada i mitja el valor estimat del contracte quan la seva durada no sigui superior a un any, i almenys una vegada i mitja el valor anual mitjà del contracte si la seva durada és superior a un any.

El volum anual de negocis del licitador o candidat s'acreditarà per mitjà dels seus comptes anuals aprovats i dipositats en el Registre Mercantil, si l'empresari estigués inscrit en aquest registre, i en cas contrari, per els dipositats en el registre oficial en què hagi d'estar inscrit. Els empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil acreditaran el seu volum anual de negocis mitjançant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Altres
Descripció:
L¿empresa adjudicatària del servei objecte del contracte haurà d¿estar degudament inscrita al Registre Oficial d¿Establiments i Serveis Plaguicides (ROESP) per fer tractaments de desinsectació i desratització en l¿àmbit ambiental i/o indústria alimentària. Si el domicili social de l¿empresa licitadora es troba a Catalunya ha d¿estar inscrita en el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Les empreses amb domicili social fora de Catalunya hauran d¿estar inscrites al ROESP o al Registre Oficial d¿Establiments i Serveis Biocides de la comunitat autònoma corresponent. El magatzem de l¿empresa adjudicatària, haurà de ser propi i també haurà d¿estar inscrit al ROESP corresponent.

Experiència en la realització de treballs del mateix tipus o naturalesa al que correspon l'objecte del contracte, que s'acreditarà mitjançant la relació dels treballs efectuats per l'interessat en el curs dels cinc últims anys corresponents al mateix tipus o naturalesa al que correspon l'objecte del contracte, avalats per certificats de bona execució, i el requisit mínim serà que l'import anual acumulat en l'any de major execució sigui igual o superior al 70% del valor estimat del contracte, o de la seva anualitat mitjana si aquesta és inferior al valor estimat del contracte.

A l'efecte de determinar la correspondència entre els treballs acreditats i els que constitueixen l'objecte del contracte, quan existeixi classificació aplicable a aquest últim s'atendrà al grup i subgrup de classificació al que pertanyen els uns i els altres, i en els altres casos a la coincidència entre els dos primers dígits dels seus respectius codis CPV.

Els serveis o treballs efectuats s'acreditaran mitjançant certificats expedits o visats per l'òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic; quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquest o, mancant aquest certificat, mitjançant una declaració de l'empresari; si escau, aquests certificats seran comunicats directament a l'òrgan de contractació per l'autoritat competent. Els certificats de bona execució dels serveis inclosos en la relació el destinatari de la qual va ser una entitat del sector públic podran ser comunicats directament a l'òrgan de contractació per l'entitat contractant dels serveis.

A més, el licitador, i d¿acord amb l¿article 64.2 TRLCSP, haurà de presentar el compromís d¿adscriure els mitjans personals i materials que indicarà mitjançant relació i que, en particular, haurà de comprendre els següents:

Personal
- Un/a tècnic/a especialista en control integrals i plagues. Comptarà amb experiència en aquests tipus de tasques, i serà el responsable del contracte. De conformitat amb Reial Decret 830/2010, de 25 de juny, pel que s¿estableix la normativa reguladora de la capacitació per realitzar tractaments amb biocides, haurà d¿estar en possessió d¿un títol de formació professional, curs d¿especialització de formació professional previst en el Reial Decret 1538/2006, de 15 de desembre, o d¿un certificat de professionalitat que acreditin les unitats de competència corresponents a la qualificació professional Gestió de serveis pel control d¿organismes nocius (nivell 3) inclosa en el Catàleg Nacional de Qualificacions Professionals a través del Reial Decret 814/2007, de 22 de juny.
- Un/a administratiu/va.
- Dos/Dues operaris/ries especialitzats. De conformitat amb Reial Decret 830/2010, de 25 de juny, pel que s¿estableix la normativa reguladora de la capacitació per realitzar tractaments amb biocides, hauran d¿estar en possessió d¿un títol de formació professional, curs d¿especialització de formació professional previst en el Reial Decret 1538/2006, de 15 de desembre, o d¿un certificat de professionalitat que acreditin les unitats de competència corresponents a la qualificació professional Serveis pel control de plagues (nivell 2) inclosa en el Catàleg Nacional de Qualificacions Professionals a través del Reial Decret 295/2004, de 20 de

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya