Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Subministrament de vehicles elèctrics a la flota corporativa de l'Ajuntament de Reus

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Reus
Codi d'expedient:
BM-0169/2018
Tipus d'expedient:
Ordinari
Tipus de contracte:
Subministraments
Subtipus de contracte:
Adquisició
Procediment de licitació:
Obert
Compra d'innovació:
No

Descripció de l'esmena:
S'afegeix enllaç de la publicació al DOUE
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
El present contracte té per objecte el subministrament de 10 vehicles (8 turismes i 2 furgoneta/comercial) corporatius així com també del software de gestió de flota (aplicatiu de car-sharing corporatiu) per a l'Ajuntament de Reus.
El sistema car-sharing es basa en un sistema embarcat que permet mitjançant una targeta sense contacte o bé un dispositiu mòbil, la reserva del vehicle i la seva obertura. També es disposarà d'una aplicació Web per a la gestió de les reserves i l'estat dels vehicles.
Pressupost de licitació:
208.264,46 € sense IVA 252.000,00 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
4 anys
Àmbit geogràfic:
Reus
Termini de presentació d'ofertes:
14/01/19 23:59 h
Observacions:
LA DOCUMENTACIÓ DE LA PRESENT LICITACIÓ ÚNICAMENT POT SER PRESENTADA, EN FORMAT ELECTRÒNIC, A TRAVÉS DE L'APLICATIU SOBRE DIGITAL 2.0.

El termini màxim de lliurament dels vehicles serà de 90 dies naturals, a comptar des de la data de formalització del contracte. La durada del contracte en relació a l'aplicatiu Car-sharing és de 4 anys.
Valor estimat del contracte:
238.016,53 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
Nombre de lots:
2
Oferta integradora:
No
Nombre màxim de lots al que un mateix licitador pot presentar oferta:
2
Nombre màxim de lots que es pot adjudicar a un mateix licitador:
2
DOUE:
Accés al DOUE - 02/01/19
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 60.00 - Criteri: oferta econòmica del vehicle
Ponderació: 10.00 - Criteri: oferta econòmica cost anual del maneteniment software de gestió
Ponderació: 10.00 - Criteri: millores sobre el termini de lliurament
Ponderació: 5.00 - Criteri: millores sobre el termini de garantia en peces i mà d'obra
Ponderació: 15.00 - Criteri: característ¡ques tècniques i funcionals dels vehicles ofertats atenent a les característiques estimades en el plec de condicions tècniques
S'accepten variants:
No
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
dels tres últims exercicis conclosos. Almenys en una de les tres anualitats, el volum anual de negocis haurà de ser igual o superior a:
Lot 1: 75.600,00 euros
Lot 2: 18.900,00 euros
Observacions:
El volum anual de negocis serà acreditat mitjançant els seus comptes anuals aprovats i dipositats al Registre Mercantil, si l'empresari estigués inscrit en l'esmentat registre, i en cas contrari, pels dipositats en el registre oficial en que hagi d'estar inscrit. Els empresaris individuals no inscrits al Registre Mercantil, acreditaran el seu volum anual de negocis, mitjançant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
Mitjà de solvència:
Assegurança d'indemnització
Descripció:
Assegurança d'indemnització per riscos professionals vigent fins a la finalització del termini de presentació d'ofertes, per import de cobertura no inferior a 500.000,00 euros per a cada Lot, així com aportar el compromís vinculant de renovació o pròrroga que garanteixi el manteniment de la seva cobertura durant tota l'execució del contracte.
Observacions:
Aquest requisit s'entendrà complert pels licitadors que incloguin en la seva oferta un compromís vinculant de subscripció, en cas de resultar adjudicataris, de l'assegurança exigida. Aquest compromís s'haurà de fer efectiu dins del termini dels deu dies hàbils al que es refereix l'article 150 de la LCSP (requeriment previ a l'adjudicació).
L'acreditació d'aquest requisit es farà mitjançant certificat emès per la companyia asseguradora, en el qual constin els imports i riscos assegurats, i la data de venciment de l'assegurança, i mitjançant el document de compromís vinculant de subscripció, pròrroga o renovació de l'assegurança, en els casos en que procedeixi.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
S'acreditarà mitjançant la realització de treballs del mateix tipus o naturalesa als que correspon l'objecte del contracte, mitjançant una relació de treballs efectuats pel licitador en el curs dels tres anys, corresponents al mateix tipus o naturalesa al que correspon a l'objecte del contracte, avalats per certificats de bona execució.
Observacions:
Es considera suficient acreditar, tant pel Lot 1 com pel Lot 2, que l'aplicatiu de Car-sharing proposat està en ús en algun ajuntament, municipi o ciutat, o empresa de més de 500 treballadors amb els vehicles proposats.
Classificació empresarial:
No s'exigeix.

Versió completa

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya