Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

OBRES COMPRESES EN EL PROJECTE DE CONDICIONAMENT DEL MUSEU DE LA NINA DE CASTELL D'ARO

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Castell-Platja d'Aro
Codi d'expedient:
GENE2018004414
Tipus d'expedient:
Ordinari
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Altres construccions especialitzades
Procediment de licitació:
Obert
Compra d'innovació:
No

Descripció de l'esmena:
S'adjunta arxiu TCQ
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Obres compreses en el projecte de condicionament del Museu de la Nina de Castell-d'Aro
Pressupost de licitació:
222.382,28 € sense IVA 269.082,55 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
5 mesos
Àmbit geogràfic:
Castell-Platja d'Aro
Termini de presentació d'ofertes:
02/01/19 14:30 h
Valor estimat del contracte:
222.382,28 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 90.00 - Criteri: Oferta econòmica
Ponderació: 10.00 - Criteri: Ampliació termini de garantia
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
45453100
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
La solvència econòmica i financera mínima de l'empresari per poder executar el contracte es determina a través del mitjà següent:
- Volum anual de negocis del licitador que referit a l'any de major volum de negocis dels tres últims disponibles en funció de les dates de constitució o d'inici de l'activitat de l'empresari, haurà de ser almenys una vegada i mitja el valor estimat del contracte quan la seva duració sigui inferior a un any i una vegada i mitja el valor anual mitjà del contracte si la seva duració es superior a un any.
L'acreditació documental de la suficiència de la solvència econòmica i financera de l'empresari s'efectuarà mitjançant declaració de l'empresari indicant el volum de negocis global de l'empresa.
Mínim d'acreditació:
333.573,42 €
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
La solvència tècnica o professional mínima de l'empresari per executar aquest contracte s'haurà d'acreditar tenint en compte els seus coneixements tècnics, eficàcia, experiència i fiabilitat, d'acord amb algun dels mitjans següents:

a) Relació de les obres executades en el curs dels cinc darrers anys. L'acreditació documental de la suficiència de la solvència tècnica s'efectuarà mitjançant la relació de les obres executades en els últims cincs anys, que siguin del mateix grup o subgrup de classificació que el que correspon al contracte, o del grup o subgrup més rellevant per al contracte si aquest inclou treballs corresponents a diferents subgrups, l'import anual acumulat l'any de més execució sigui igual o superior al 70 per cent de la anualitat mitja del contracte.
b) Declaració en què s'indiqui el personal tècnic o els organismes tècnics, tant si estan integrats en l'empresa com si no, dels quals aquesta disposi per a l'execució de les obres, acompanyada dels documents acreditatius corresponents quan li ho requereixin els serveis dependents de l'òrgan de contractació.
c) Títols acadèmics i professionals de l'empresari i dels directius de l'empresa i, en particular, del responsable o responsables de les obres, així com dels tècnics que se n'encarreguen directament, sempre que no s'avaluïn com un criteri d'adjudicació
d) En els casos adequats, indicació de les mesures de gestió mediambiental que l'empresari pot aplicar en executar el contracte.
e) Declaració sobre la plantilla mitjana anual de l'empresa i del nombre de directius durant els tres últims anys, acompanyada de la documentació justificativa corresponent quan li ho requereixin els serveis que depenen de l'òrgan de contractació.
f) Declaració en què s'indiqui la maquinària, el material i l'equip tècnic del qual es disposa per a l'execució de les obres, a la qual s'ha d'adjuntar la documentació acreditativa pertinent quan li ho requereixin els serveis que depenen de l'òrgan de contractació.

Quan el contractista sigui una empresa de nova creació, entenent per aquesta la que tingui una antiguitat inferior a cinc anys, per acreditar la solvència tècnica no es podrà aplicar el que estableix la lletra a), relatiu a l'execució d'un nombre determinat d'obres.
Mínim d'acreditació:
155.667,70 €
Classificació empresarial:
GRUP C, SUB-GRUP 4, CATEGORIA 2,C *La categoria serà la 2 segons el Reial Decret 773/2015, de 28 d'agost, pel qual es modifiquen determinats preceptes de la llei de contractes de les administracions públiques, aprovat pel Reial decret 1098/2001, de 12 d'octubre; i la C segons el Reial Decret Legislatiu 1098/2001 de 12 d'octubre.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya