Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Serveis d'execució d'un programa d'inserció sociolaboral per a persones immigrants que assoleixen requisits per regularitzar-se administrativament, amb incorporació d'objectius d'eficiència social (exp. 71/18)

Òrgan de contractació:
Barcelona ACTIVA SAU SPM
Codi d'expedient:
71-18
Tipus d'expedient:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis socials i de salut
Procediment de licitació:
Obert
Compra d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'objecte del contracte és la prestació dels serveis d'execució d'un dispositiu d'inserció sociolaboral adreçat a persones immigrants que assoleixen requisits per regularitzar-se, amb el doble servei d'orientació i inserció laboral i el d'assistència jurídica en els processos de regularització de les persones participants, en estreta coordinació amb el SAIER.
Pressupost de licitació:
190.000,00 € sense IVA 229.900,00 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
1 any
Àmbit geogràfic:
Barcelona
Termini de presentació d'ofertes:
10/01/19 14:00 h
Valor estimat del contracte:
988.000,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
Obertura de pliques (Mesa d'obertura del sobre 2A) :
14/01/19 13:00 Seu Central de Barcelona Activa, carrer Llacuna 162 de Barcelona
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
La durada del contracte es podrà prorrogar per acord de l'òrgan de contractació. La o les pròrrogues seran per períodes de sis o dotze mesos. Atenent la previsió de l'article 29.2 LCSP, la pròrroga serà obligatòria per a l'empresa si l'avís de pròrroga es comunica com a mínim amb dos mesos d'anticipació a la data de finalització del contracte o de la pròrroga corresponent.
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
DOUE:
Accés al DOUE - 07/12/18
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 25.00 - Criteri: Oferta econòmica
Ponderació: 10.00 - Criteri: Millora de les condicions salarials del personal que executi el contracte
Ponderació: 6.00 - Criteri: Estabilitat en la plantilla del personal que executi el contracte
Ponderació: 9.00 - Criteri: Experiència més enllà dels requisits de solvència del personal que executi el contracte
Ponderació: 50.00 - Criteri: Judici de valor
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
80533000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
D'acord amb la previsió de l'article 87.1.a) LCSP, el volum anual de negocis referit al millor dels tres últims exercicis anteriors a la data de presentació de les proposicions o en funció de les dates de constitució o d'inici d'activitats de l'empresa, ha de tenir un valor superior a 285.000,00 euros. En el cas de què la data de constitució de l'empresa o d'inici d'activitat sigui inferior a un any comptat des de la data final de presentació de proposicions, el requeriment s'entendrà proporcional al període.
Mínim d'acreditació:
285.000,00 €
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
a) D¿acord amb l¿article 90.1.a) LCSP, l¿import anual, sense incloure els impostos, que l¿empresa licitadora ha de declarar com a executat durant l¿any de superior execució en el decurs dels últims tres anys en serveis o treballs de naturalesa igual o similar que els que constitueixen l¿objecte d¿aquest contracte ha de ser com a mínim de 133.000,00 euros
Mínim d'acreditació:
133.000,00 €
Mitjà de solvència:
Tècnics o unitats tècniques
Descripció:
D'acord amb l'article 90.1.b) LCSP, l'equip tècnic ha d'estar format pel nombre de perfils indicats a continuació i amb els títols o acreditacions acadèmics o professionals i l'experiència següents:
- Tres tècnics/tècniques d'inserció sociolaboral (amb una dedicació d'entre 112,50 h i 120 h setmanals entre els tres perfils), amb una titulació universitària relacionada amb les ciències socials i un mínim d'experiència de tres anys desenvolupant funcions d'inserció sociolaboral amb col·lectius amb especials dificultats, entre els quals s'han de trobar persones immigrants; i un mínim de tres anys d'experiència desenvolupant funcions de prospecció d'ofertes de feina i d'intermediació laboral.
- Un/a tècnic/tècnica jurista (amb una dedicació d'entre 37,5 h i 40 h setmanals), amb una titulació universitària en Dret i un mínim d'experiència de tres anys desenvolupant funcions d'assistència jurídica a persones immigrants en situació administrativa irregular en el seu procés de regularització administrativa.
- Un/a coordinador/ora del dispositiu (amb una dedicació de 20 h setmanals), amb una titulació universitària relacionada amb les ciències socials i un mínim d'experiència de tres anys desenvolupant funcions de coordinació de programes o serveis d'inserció sociolaboral amb col·lectius amb especials dificultats, entre els quals s'han de trobar persones immigrants.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya