Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

El Consorci AOC ha informat que hi ha una incidència en les comunicacions entre el Consorci AOC i el validador de signatures de l'Estat (Fabrica Nacional de Moneda y Timbre, DNIe, etc.) que està provocant problemes en la validació dels certificats a l'hora de presentar les ofertes electrònicament. S'ha informat d'aquest fet als òrgans de contractació, recomanant l'ampliació del termini de presentació de les ofertes que es veuen afectades per aquesta incidència. Podeu trobar més informació a: https://www.aoc.cat/estatserveis/

 

Servei d'escanejat amb tecnologia làser, modelat i inventariat de les diferents infraestructures viàries de les rondes de Barcelona, amb mesures de contractació pública sostenible

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Barcelona
Unitat de contractació:
Gerència d'Ecologia, Urbanisme i Mobilitat
Codi d'expedient:
20180004
Tipus d'expedient:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Altres serveis
Procediment de licitació:
Obert
Tramitació amb mesures de gestió eficient:
No
Compra d'innovació:
No

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'objecte del contracte és el servei d'escanejat amb tecnologia làser, modelat i inventariat de les diferents infraestructures viàries de les rondes de Barcelona, amb mesures de contractació pública sostenible. Aquest projecte està cofinançat per la Unió Europea.
En l'objecte del contracte s'incorporen les mesures de contractació pública sostenible següents:
- Pressupost màxim de licitació desglossat en costos directes i indirectes.
- Oferta anormalment baixa per incompliment de convenis.
- Contractació indefinida de les persones treballadores ocupades en l'execució del contracte.
- Salari de les persones treballadores ocupades en l'execució del contracte.
Pressupost de licitació:
368.454,77 € sense IVA 445.830,27 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
9 mesos
Àmbit geogràfic:
Barcelona
Termini de presentació d'ofertes:
19/02/18 14:00 h
Valor estimat del contracte:
368.454,77 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 35.00 - Criteri: Pel preu ofertat
Ponderació: 35.00 - Criteri: Millores complementàries avaluables automàticament. Contractació indefinida de les persones treballadores ocupades en l'execució del contracte
Ponderació: 6.00 - Criteri: Millores complementàries avaluables automàticament. Salari de les persones treballadores ocupades en l'execució del contracte
Ponderació: 9.00 - Criteri: Millores complementàries avaluables automàticament. Experiència tècnica
Ponderació: 5.00 - Criteri: Millores complementàries avaluables automàticament. Subministrament de fotografies de l¿asfalt obtingudes durant el procés de captura de dades amb tècniques d¿escaneig làser mòbil que es descriu al plec de condicions tècniques
Ponderació: 8.00 - Criteri: Millores complementàries avaluables automàticament. Subministrament de les dades processades obtingudes mitjançant una matriu de sensors radar de penetració terrestre (GPR)
Ponderació: 6.00 - Criteri: Millores complementàries avaluables automàticament. Subministrament de les dades corresponents a l¿índex de regularitat internacional (IRI) de tots els carrils de les diferents calçades de les infraestructures
Ponderació: 8.00 - Criteri: Millores complementàries avaluables automàticament. Subministrament del modelat BIM amb LOD200 de tots els elements a inventariar que existeixin dins de dos túnels a determinar pel licitador
Ponderació: 8.00 - Criteri: Millores complementàries avaluables automàticament. Subministrament del modelat 3D dels túnels conjuntament amb les balises, senyals, ventiladors i extintors existents.
Ponderació: 6.00 - Criteri: Millores complementàries avaluables automàticament. Subministrament del núvols de punts ajustats i de les fotografies capturades de forma sincronitzada corresponents al tronc de les dues calçades dels trams de la B-10 i B-20
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
71351810
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
El volum anual de negocis del licitador o candidat, referit a l'any de més volum de negoci dels tres últims acabats ha de ser al menys de 1,5 vegades el VEC.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Solvència tècnica:
Els licitadors, per tal de ser admesos al procés d'adjudicació del present servei, hauran de complir amb tots els requisits exposats a continuació:
1. Haver realitzat un mínim de tres (3) projectes d'escanejat amb tecnologia làser d'infraestructures viàries que afectin de forma conjunta a més de 300 Km de carreteres i amb precisions iguals o millors que la que es demanda en la clàusula 3 del Plec de Prescripcions Tècniques. Al menys un (1) d'aquests projectes ha d'haver-se executat amb la mateixa instrumentació que es proposa per a l'execució d'aquesta contractació.
2. Haver realitzat un mínim de tres (3) projectes d'actualització d'inventari, en tots els casos a partir d'informació capturada mitjançant tècniques d'escanejat làser, encara que no hagin estat amb les precisions exigides en aquesta contractació. El nombre mínim d'elements inventariats a cadascun dels projectes ha de ser superior a cinc-cents (500).
3. Haver realitzat un mínim de dos (2) projectes d'implantació de xarxes geodèsiques utilitàries de precisions iguals o millors a la d'aquesta contractació.
Mitjà de solvència:
Títols acadèmics i professionals de l'empresariat i directius, responsables de l'execució
Descripció:
Solvència professional:
Els licitadors hauran d'identificar el personal assignat al desenvolupament del contracte i acreditar l'experiència professional i els serveis realitzats. S'estableixen els següents requisits mínims de solvència professional del personal assignat.
- Cap de projecte: tècnic competent amb experiència superior a 10 anys en projectes de Topografia en els que hagi desenvolupat les tasques de responsable d'organització i coordinació d'equips, control d'execució, elaboració d'informes i autoria de resultats.
- Responsable de Topografia: tècnic competent amb experiència mínima de 5 anys en organització i execució de campanyes topogràfiques. Tres d'aquests anys d'experiència s'han d'acreditar en campanyes realitzades amb tecnologia de làser de núvol de punts.
- Responsable de caracterització d'inventari: tècnic expert en la definició i el projecte tècnic d'infraestructures, amb experiència mínima de 10 anys en projectes d'obra civil i infraestructures. Tres d'aquests anys d'experiència s'han d'acreditar en la modelització 3D d'edificis i infraestructures i el tractament de bases de dades GIS o BIM.

Plecs

 

Documentació

 
deuc 20180004.pdf
PDF
deuc 20180004.xml
XML
Condicions d'execució:
De conformitat amb la clàusula 19 del PCAP
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya