Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

CONTRACTE DE SERVEIS DE SUPORT TÈCNIC A LA GESTIÓ D'ACTIVITATS DEL PLANETARI DEL MUSEU DE CIÈNCIES NATURALS DE GRANOLLERS

Òrgan de contractació:
Patronat del Museu de Granollers
Codi d'expedient:
2017/046
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis d'esplai, culturals i esportius
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació amb mesures de gestió eficient:
No
Compra pública d'innovació:
No

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
"Prestació del servei tècnic de suport a la gestió d'activitats del planetari del museu de ciències naturals de Granollers, d'acord amb el plec de prescripcions tècniques que el regula"
Pressupost de licitació:
30.000,00 € sense IVA 36.300,00 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
2 anys
Àmbit geogràfic:
Granollers
Termini de presentació d'ofertes:
30/06/17 14:00 h
Valor estimat del contracte:
66.000,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Obertura de pliques (OBERTURA SOBRE 2 (PROPOSTA TÈCNICA)) :
06/07/17 11:15 C/ Sant Josep, 7 2ª planta (Granollers)
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
El contracte serà prorrogable per 24 mesos, de mutu acord i de forma expressa per acord de l'òrgan de contractació, sense que la durada de la seva vigència, incloses les pròrrogues, pugui excedir de 48 mesos

Dades de l'anunci

 
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 10.00 - Criteri: A1. Experiència del tècnic adscrit al contracte.
Ponderació: 10.00 - Criteri: A.2. Experiència en activitats formatives en cursos, formació de docents, impartides per l'equip tècnic licitador, que seran acreditades pels certificats emesos per l'empresa.
Ponderació: 8.00 - Criteri: A.3. Capacitat per impartir les locucions del planetari en diferents idiomes diferents del català i del castellà.
Ponderació: 12.00 - Criteri: A.4. Materials educatius aportats per a complementar l'activitat del planetari, com per exemple: maquetes dels principals astres del Sistema Solar, Maqueta per representar els principals moviments del Sistema
Ponderació: 9.00 - Criteri: A.5. Millores presentades pel licitador a les tasques a realitzar descrites en la clàusula 3 del PPTP que defineixen el programa del planetari del Museu de ciències Naturals de Granollers. Es valorarà el nombre de sessions extres,observacions nocturnes...
Ponderació: 51.00 - Criteri: B) Criteris avaluables de forma automàtica: "Proposta econòmica
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
92521000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Patrimoni nét
Descripció:
* En el cas d'empreses constituïdes com a societat s'exigirà que l'import del seu patrimoni net, segons el balanç dels comptes anuals aprovats i presentats en el Registre Mercantil corresponent al darrer exercici finalitzat o, en el seu defecte, dels corresponents a l'últim, la presentació dels quals hagi finalitzat, superi l'import mínim establert en la legislació mercantil per no incórrer en causa de dissolució.

* En el cas d'empresaris que siguin persones físiques, l'import mínim del seu patrimoni net mai no serà inferior a la meitat de la xifra establerta per la legislació mercantil com a import mínim del capital social per a societats de responsabilitat limitada.

* En el supòsit d'entitats no mercantils, l'import mínim del seu patrimoni net no serà inferior a la xifra establerta per la legislació mercantil com a import mínim del capital social pel cas de societats de responsabilitat limitada o, alternativament, a l'import mínim exigit en els seus Estatuts o en la normativa aplicable a l'entitat, si algun d'ell fos superior.

(Segons l'estipulat a la clàusula III.2 del PCAP)
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
* Relació dels treballs del mateix tipus o naturalesa a què correspon l'objecte del contracte mitjançant la relació dels treballs efectuats per l'interessat en el curs dels 5 últims anys, indicant expressament l'import dels treballs realitzats, el destí i la data/anualitat.
(Segons l'estipulat a la clàusula III.2 del PCAP)
Mitjà de solvència:
Maquinària, material i equip tècnic per a la execució del contracte
Descripció:
Descripció de la maquinària, material i equip tècnic i professional del que disposarà l'empresari per a l'execució del contracte, d'acord amb el mínim exigit en la clàusula 4 del plec de prescripcions tècniques particulars.

Plecs

 

Documentació

 
2017_046 ANUNCI LICITACIÓ SERVEI PLANETARI.pdf
PDF
Annex I acceptació notificació telemàtica.pdf
PDF
Annex II confidencialitat.pdf
PDF
Annex III MODEL DECLARACIO RESPONSABLE SOLVENCIA TECNICA formulari licitador.pdf
PDF
Condicions d'execució:
Les condicions d'execució queden establertes en el Plec de clàusules administratives particulars i el Plec de prescripcions tècniques particulars..
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya