Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: LA INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ ENTRE LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA (PSCP) I LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DE L'ESTAT (PLACSP) JA ESTÀ RESOLTA. LES PUBLICACIONS DE LA PSCP S'ESTAN ENVIANT CORRECTAMENT A LA PLACSP.

 

Publicació agregada dels contractes menors del primer trimestre de 2019

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Pineda de Mar
Unitat de contractació:
Contractació i Compres
Codi d'expedient:
Trimestre 1 2019
Procediment d'adjudicació:
Contracte menor
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades de la publicació

 
Descripció de la publicació:
Publicació agregada dels contractes menors del primer trimestre de 2019, en compliment de la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de contractes del sector públic, per la qual es transposen a l'ordenament jurídic espanyol les directives del Parlament Europeu i del Consell 2014/23/UE i 2014/24/UE, de 26 de febrer de 2014 (d'ara endavant LCSP) que disposa, en l'article 63.4, als efectes de publicitat i transparència l'obligació de publicar en els perfils de contractant, almenys trimestralment i de manera agregada, informació relativa a la contractació menor.

Queden exceptuats de la publicació a què es refereix el paràgraf anterior, els contractes amb un valor estimat inferior a cinc mil euros, sempre que el sistema de pagament utilitzat pels poders adjudicadors sigui el d'avançament de caixa fixa o un altre sistema similar per fer pagaments menor.

Documentació

 
Documentació amb les publicacions agregades :
Plantilla_agregades_contractes_menors 1r trimestre 2019.xlsx XLS
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya