Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

REDACCIÓ DEL PROJECTE DE L'ESTACIÓ DE BOMBAMENT D'AIGÜES PLUVIALS DE L'INTERCEPTOR NORD, SISTEMA 12. TM DE CASTELLDEFELS

Òrgan de contractació:
Agència Catalana de l'Aigua (ACA)
Codi d'expedient:
CTN2100468
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis d'arquitectura, serveis d'enginyeria i serveis integrats d'enginyeria, serveis de planificació urbana i serveis d'arquitectura paisatgista. Serveis connexos de consultors en ciència i tecnologia. Serveis d'assaigs i anàlisis tècnics
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Projecte finançat amb el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (Fons NextGeneration EU):
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration EU):
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
El 16 de juliol de 2020 es va constituir la Comissió tècnica del Delta del Llobregat, en el marc de la qual es concretà la previsió d'inversió directa de l'ACA en el segon cicle de planificació adreçada a la millora del drenatge i de la inundabilitat de la plana del Delta del Llobregat. Entre les actuacions seleccionades, es troba l'associada a l'execució d'una estació de bombament d'aigües pluvials de l'Interceptor Nord (Sistema 12) al terme municipal de Castelldefels, que serà incorporada a la mesura ES100.14.04.01_Mesures per al foment d'una estratègia basada en la millora del drenatge de les zones agrícoles, orientada a la millora de la recepció dels escolaments del sistema fluvial del districte de conca fluvial de Catalunya (DCFC).

El detall tècnic, el pressupost i les necessitats del projecte es defineixen amb detall i precisió en el corresponent Plec de Prescripcions Tècniques particulars.
Pressupost de licitació:
86.268,54 € sense IVA 104.384,93 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
8 mesos
Àmbit geogràfic:
Castelldefels
Termini de presentació d'ofertes:
13/09/21 12:00 h
Observacions:
D'ACORD AMB LA DISPOSICIÓ TRANSITÒRIA TERCERA DE LA LCSP I L'ARTICLE 159.4.A) DE LA LCSP, LES EMPRESES LICITADORES PER PODER PARTICIPAR EN AQUEST PROCEDIMENT OBERT SIMPLIFICAT ESTAN OBLIGADES, A LA DATA FINAL DE LA PRESENTACIÓ D'OFERTES, A LA INSCRIPCIÓ PRÈVIA EN EL REGISTRE ELECTRÒNIC D'EMPRESES LICITADORES (RELI) O EN EL REGISTRE OFICIAL DE LICITADORS I EMPRESES CLASSIFICADES DEL SECTOR PÚBLIC.
Valor estimat del contracte:
86.268,54 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre B) :
23/09/21 11:30 l'obertura del sobre que conté l'oferta avaluable per criteris automàtics es realitzarà mitjançant la celebració per mitjans electrònics d'un acte en què hi podran participar tots el licitadors mitjançant l'enllaç que prèviament es publicarà a la Plataforma de Serveis de Contractació Pública
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'adjudicació

 
Es compra innovació:
No
Reserva social:
No
Data d'adjudicació del contracte:
18/10/21
Termini per a la formalització del contracte:
S'efectuarà en el termini màxim de 5 dies naturals següents a la notificació de l'adjudicació a les empreses licitadores.
Motiu d'adjudicació:
És l'oferta que ofereix la millor relació qualitat-preu entesa com la que obté la major puntuació resultant de la suma de la valoració del preu i de la qualitat i la seva oferta no s'ha de considerar amb valors anormals d'acord amb els càlculs efectuats.
Número d'ofertes rebudes:
9
Identitat d'empreses licitadores:
1.- AYESA ENGINYERIA I SERVEIS, S.A. 2.- VVV PROYECTOS Y SERVICIOS CON INGENIO, S.L. 3.- SBS SIMON I BLANCO, S.L. 4.- BACENERGY A.I.E. 5.- DOPEC, S.L. 6.- ENGHYDRA, ENGINYERIA I SERVEIS S.R.L. 7.- META ENGINEERING, S.A. 8.- ABM SERVEIS D'ENGINYERIA I CONSULTING, S.L.U. 9.- INYPSA CW INFRASTRUCTURES, S.L.
Codi CPV:
71242000
Dades de l'empresa adjudicatària:
Denominació:
META ENGINEERING, S.A.
Nacionalitat:
Espanya
Import:
98.010,00 € amb IVA
Import sense IVA:
81.000,00 €

Documentació

 
Acords:
Veure actes de la Mesa de Contractació.
Quadre comparatiu d'ofertes i puntuacions:
Veure resolució d'adjudicació.
Informes Tècnics:
Veure actes de la Mesa de Contractació.
Condicions d'execució:
Veure Plec de Clàusules Administratives Particualrs i Plec de Prescripcions Tècniques.
Resolució d'adjudicació :
RESADJCTN2100468.pdf PDF
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya