Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

EXECUCIÓ DE LES OBRES DEL PROJECTE CONSTRUCTIU DEL SANEJAMENT I DEPURACIÓ DE PAU I ELS OLIVARS DE PAU I EXPLOTACIÓ. TM DE PAU

Òrgan de contractació:
Agència Catalana de l'Aigua (ACA)
Codi d'expedient:
CTN2100089
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Obres hidràuliques
Procediment d'adjudicació:
Obert
Projecte finançat amb fons del Mecanisme de Recuperació i Resiliència:
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU:
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
La necessitat a satisfer mitjançant aquesta contractació és disposar d'una estació depuradora d'aigües residuals que permeti un bon sanejament de les aigües residuals generades en el municipi de Pau previ al seu abocament al medi natural.

El detall tècnic de l'objecte del contracte es defineix en el corresponent projecte constructiu, així com en el Plec de Prescripcions Tècniques particulars pel període de proves i explotació durant l'any de garantia, documents que estan a disposició dels licitadors.
Pressupost de licitació:
2.537.583,59 € sense IVA 3.059.956,10 € IVA inclòs (0,00%)
Durada del contracte:
3 anys
Àmbit geogràfic:
Pau
Termini de presentació d'ofertes:
15/04/21 12:00 h
Observacions:
D'ACORD AMB LA DISPOSICIÓ ADDICIONAL 16.1.K) LCSP, TENINT EN COMPTE QUE AQUESTA LICITACIÓ ES TRAMITA AMB MITJANS ELECTRÒNICS, LES EMPRESES LICITADORES ESTAN OBLIGADES PER A PODER PARTICIPAR-HI A LA INSCRIPCIÓ PRÈVIA EN EL REGISTRE ELECTRÒNIC D'EMPRESES LICITADORES (RELI) O EN EL REGISTRE OFICIAL DE LICITADORS I EMPRESES CLASSIFICADES DEL SECTOR PÚBLIC O FIGURAR EN UNA BASE DE DADES NACIONAL D'UN ESTAT MEMBRE DE LA UNIÓ EUROPEA.
Valor estimat del contracte:
2.672.408,10 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre C) :
05/05/21 10:00 l'obertura del sobre que conté l'oferta avaluable per criteris automàtics es realitzarà mitjançant la celebració per mitjans electrònics d'un acte en què hi podran participar tots el licitadors mitjançant l'enllaç que prèviament es publicarà a la Plataforma de Serveis de Contractació Pública
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'adjudicació

 
Es compra innovació:
No
Reserva social:
No
Data d'adjudicació del contracte:
10/06/21
Termini per a la formalització del contracte:
S'efectuarà un cop transcorregut el termini mínim de quinze (15) dies hàbils des que es remeti a les empreses licitadores la notificació de l'adjudicació.
Motiu d'adjudicació:
És l'oferta que ofereix la millor relació qualitat-preu entesa com la que obté la major puntuació resultant de la suma de la valoració del preu i de la qualitat i la seva oferta no s'ha de considerar amb valors anormals d'acord amb els càlculs efectuats.
Número d'ofertes rebudes:
13
Identitat d'empreses licitadores:
1.- UTE CONSTRUCCIONES RUBAU, S.A.- AGUA, RESIDUOS Y MEDIO AMBIENTE, S.A. ¿ CICLAGUA, S.A. 2.- UTE COMSA, S.A.U.- DEPURACIÓN DE AGUAS DEL MEDITERRÁNEO, S.L.- SOCIEDAD ANÓNIMA AGRICULTORES DE LA VEGA DE VALENCIA 3.- AQUAMBIENTE, SERVICIOS PARA EL SECTOR DEL AGUA, S.A.U. 4.- UTE XAVIER ALSINA, S.A. ¿ DESARROLLO DE TECNOLOGÍAS DE DEPURACIÓN, S.A. 5.- DRAGADOS, S.A. 6.- UTE CONSTRUCTORA DE CALAF, S.A.U.- SOCIEDAD DE FOMENTO AGRÍCOLA CASTELLONENSE, S.A. 7.- UTE COPISA CONSTRUCTORA PIRENAICA, S.A.- COMPANYIA GENERAL D'AIGÜES DE CATALUNYA, S.A. 8.- UTE LANTÀNIA, S.A.U. ¿ ROMÀ INFRAESTRUCTURES I SERVEIS, S.A.U. 9.- JOSÉ ANTONIO ROMERO POLO, S.A.U. 10.- RUBAU TARRÉS, S.A.U. 11.- UTE REMONDIS AGUA, S.A.U.-ROGASA CONSTRUCCIONES Y CONTRATAS, S.A.U. 12.- ACSA, OBRAS E INFRAESCTURAS, S.A.U. 13.- UTE COPCISA, S.A. ¿ PESA MEDIOAMBIENTE, S.A.
Codi CPV:
45252100
Dades de l'empresa adjudicatària:
Denominació:
RUBAU TARRÉS, S.A.U.
Nacionalitat:
Espanya
Import:
2.707.190,90 € amb IVA
Import sense IVA:
2.244.746,97 €

Documentació

 
Acords:
Veure actes de la Mesa de Contractació.
Quadre comparatiu d'ofertes i puntuacions:
Veure resolució d'adjudicació.
Informes Tècnics:
Veure actes de la Mesa de Contractació.
Condicions d'execució:
Veure Plec de Clàusules Administratives Particulars, Plec de Prescripcions Tècniques Pariculars pel període de proves i explotació durant l'any de garantia i el Projecte constructiu.
Resolució d'adjudicació :
RESADJCTN2100089.pdf PDF
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya