Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ AMB LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DEL ESTADO (PLACSP) està provocant que des del dia 25 de novembre no es recuperin correctament les publicacions de la PLACSP. Aquesta incidència fa que les publicacions de la PLACSP no quedin recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) ni tampoc es poden consultar des del cercador de la PSCP. Els tècnics de la PLACSP estan treballant per tal que es pugui resoldre al més aviat possible.

 

SERVEI DE PRODUCCIÓ DE CONTINGUTS DE RÀDIO GRANOLLERS, LA PLATAFORMA IP DE RÀDIO I EL SISTEMA DE STREAMING DE LA SOCIETAT ROCA UMBERT, FÀBRICA DE LES ARTS, S.L.

Òrgan de contractació:
Roca Umbert, Fàbrica de les Arts, SL
Codi d'expedient:
20/18
Sistema de racionalització:
Acord Marc
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Altres serveis
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Prestació del Servei de Producció de Continguts de Ràdio Granollers, la Plataforma IP de Ràdio i el sistema de streaming de la Societat Roca Umbert, Fàbrica de les Arts, S.L.", d'acord amb el plec de prescripcions tècniques particulars, que comportarà les següents prestacions:
1. La producció de continguts per a ràdio, incloses les produccions per al magazín i totes les produccions de contingut esportiu.
2. La producció de continguts i servei tècnic de la plataforma IP de ràdio, el sistema de streaming i el seu manteniment.
Pressupost de licitació:
90.896,00 € sense IVA 109.984,16 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
1 any
Àmbit geogràfic:
Granollers
Termini de presentació d'ofertes:
14/12/20 14:00 h
Valor estimat del contracte:
218.150,40 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Obertura de pliques (Obertura sobre núm. 2) ) :
18/12/20 09:30 L'obertura dels sobres es portarà a terme a través de la plataforma electrònica i no serà pública atès que s'utilitzen exclusivament mitjans electrònics fefaents que acrediten el moment de l'obertura i garanteixen el secret de la informació.
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
La durada d'aquest contracte de serveis serà de DOTZE (12) mesos, amb efectes des de la formalització del contracte, amb possibilitat de pròrroga per acord de l'òrgan de contractació sense que la durada de la seva vigència, incloses les pròrrogues, pugui excedir els 24 mesos. En tot cas, la data d'inici de la prestació serà posterior a la formalització del contracte.
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'adjudicació

 
Es compra innovació:
No
Reserva social:
No
Data d'adjudicació del contracte:
05/02/21
Termini per a la formalització del contracte:
D'acord amb el previst a l'article 153.3 LCSP es preveu formalitzar el contracte un cop transcorreguts 15 dies hàbils comptadors des de la data en què es remeti la notificació de l'adjudicació als licitadors i candidats. Finalitzat aquest termini, es requerirà a l'adjudicatari per a que formalitzi el contracte en un termini no superior a 5 dies naturals comptadors des del següent al que s'hagués rebut el requeriment (sempre que no s'hagi interposat recurs en el qual s'hagi demanat la suspensió de la formalització del contracte).
Motiu d'adjudicació:
Adjudicar a l'empresa SPURNA VISUAL, S.L.U., amb CIF B66258112, el contracte núm. 20/18 per a la prestació del Servei de Producció de Continguts de Ràdio Granollers, la Plataforma IP de Ràdio i el Sistema de Streaming de la Societat Roca Umbert, Fàbrica de les Arts, S.L., mitjançant procediment obert i tramitació ordinària, per a un període de DOTZE (12) mesos, amb efectes des de la formalització del contracte, amb possibilitat de pròrroga per acord de l'òrgan de contractació, sense que la durada de la seva vigència, incloses les pròrrogues, pugui excedir els 24 mesos; i per un import màxim en període executiu de 87.195,00 euros, base imposable, més 18.310,95 euros en concepte d'IVA (21%), el que fa un total de 105.505,95 euros i representa una baixa del 4,07 % respecte del pressupost tipus de licitació; i amb subjecció als Plecs de Clàusules Administratives Particulars i de Prescripcions Tècniques Particulars, així com a la documentació aportada pel contractista, d'acord amb els fets i fonaments invocats.
Número d'ofertes rebudes:
1
Codi CPV:
64228200
Dades de l'empresa adjudicatària:
Denominació:
SPURNA VISUAL, S.L.U.
Nacionalitat:
Espanya
Import:
105.505,95 € amb IVA
Import sense IVA:
87.195,00 €

Documentació

 
Acords:
Informació recollida en l'acord 13/21, de data 5 de febrer de 2021.
Quadre comparatiu d'ofertes i puntuacions:
Informació recollida en l'acord 13/21, de data 5 de febrer de 2021.
Informes Tècnics:
Informació recollida en l'acord 13/21, de data 5 de febrer de 2021.
Condicions d'execució:
Les establertes en el plec de clàusules administratives particulars i en el plec de prescripcions tècniques particulars.
Condicions especials d'execució de tipus social i laboral establertes en la clàusula IX del Plec de clàusules admin. particulars.
Resolució d'adjudicació :
2_Acord_13_21_Adjudicar_Contracte_20_18_P.pdf PDF
20_18_Anunci_Adjudicacio_P.pdf
PDF
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya