Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

AVÍS DE SUPLANTACIÓ DE PERSONALITAT: Us informem que en altres plataformes de contractació s'han detectat intents de suplantació de la identitat dels òrgans de contractació. Les empreses adjudicatàries reben correus fraudulents amb l'objecte de sol·licitar la constitució de la garantia definitiva i el seu ingrés en un compte corrent. Davant de qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb l'òrgan de contractació.

 

Assistència Tècnica a l'ATM per a la Coordinació de Seguretat i Salut en Obra en fase d'execució: Fase de desplegament i retirada del Sistema Magnètic del Projecte T-Mobilitat

Òrgan de contractació:
Consorci de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM)
Codi d'expedient:
C-40/2020
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis d'arquitectura, serveis d'enginyeria i serveis integrats d'enginyeria, serveis de planificació urbana i serveis d'arquitectura paisatgista. Serveis connexos de consultors en ciència i tecnologia. Serveis d'assaigs i anàlisis tècnics
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Contractació per procediment obert subjecte a regulació harmonitzada dels serveis d'Assistència Tècnica a l'ATM per a la Coordinació de Seguretat i Salut en Obra en fase d'execució: Fase de desplegament i retirada del Sistema Magnètic del Projecte T-Mobilitat.
Pressupost de licitació:
210.900,00 € sense IVA 255.189,00 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
2 anys
Àmbit geogràfic:
Catalunya
Termini de presentació d'ofertes:
12/11/20 13:00 h
Observacions:
1.- Us recordem la necessitat, d'acord amb els requeriments del PCAP, que tots els documents inclosos en qualsevol dels sobres digitals han d'anar signats electrònicament per la mateixa persona representant que signat el DEUC o la declaració en el seu cas.
2. Així mateix, us recordem és motiu d'exclusió automàtica del licitador: La inclusió de la documentació valorable mitjançant l'aplicació de fórmules (apartats O.1 i O.2 del quadre de característiques del PCA) en el sobre o arxiu electrònic B, quan es vulneri el secret de les ofertes o el deure de no tenir coneixement del contingut de la documentació relativa als criteris de valoració objectiva abans de la relativa als criteris de valoració subjectiva.

2. - Així mateix, us recordem és motiu d'exclusió automàtica del licitador: La inclusió de la documentació valorable mitjançant l'aplicació de fórmules (apartats O.1 i O.2 del quadre de característiques del PCA) en el sobre o arxiu electrònic B, quan es vulneri el secret de les ofertes o el deure de no tenir coneixement del contingut de la documentació relativa als criteris de valoració objectiva abans de la relativa als criteris de valoració subjectiva.
Valor estimat del contracte:
253.080,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
Obertura de pliques (Sobre C) :
03/12/20 09:15 L¿obertura del sobre es realitzarà mitjançant la celebració per mitjans electrònics d¿un acte en què hi podran participar tots el licitadors mitjançant l¿enllaç que prèviament es publicarà a la Plataforma de Serveis de Contractació Pública.
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'adjudicació

 
Es compra innovació:
No
Reserva social:
No
Data d'adjudicació del contracte:
05/02/21
Termini per a la formalització del contracte:
D'acord amb el previst a l'article 153.3 de la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de Contractes del Sector Públic, es preveu formalitzar el contracte en un termini de 15 dies hàbils comptadors des de la data en què es remeti la notificació de l'adjudicació als licitadors i candidats. Finalitzat aquest termini, es requerirà a l'adjudicatari per a que formalitzi el contracte en un termini no superior a 5 dies naturals comptadors des del següent al que s'hagués rebut el requeriment (sempre que no s'hagi interposat recurs en el qual s'hagi demanat la suspensió de la formalització del contracte).
Per tant, s'estima com a data prevista de formalització del contracte el proper dia 2 de març de 2021.
Motiu d'adjudicació:
Oferta econòmicament més avantatjosa en base a la millor relació qualitat-preu.
Número d'ofertes rebudes:
7
Identitat d'empreses licitadores:
INGENIERÍA Y PREVENCIÓN DE RIESGOS, SL, UTE: E-SCENTIA GLOBAL, SLU - REDCIVIL, SLPU, UTE: ASSISTENCIA DE COORDINACIO DE SEGURETAT, SL - TRESAT COORDINADORES DE SEGURIDAD, SLP, STUQUI ENGENHARIA E CONSTRUÇÕES EIRELI - SUCURSAL EM PORTUGAL, GPO INGENIERÍA Y ARQUITECTURA, SLU, SGS TECNOS, SA i E3 SOLINTEG, SL.
Codi CPV:
71247000
Dades de l'empresa adjudicatària:
Denominació:
INGENIERIA Y PREVENCION DE RIESGOS, SL
Nacionalitat:
Espanya
Import:
167.403,98 € amb IVA
Import sense IVA:
138.350,40 €

Documentació

 
Acords:
Acta ob sobre C C40 2020.pdf
PDF
Acta valoracio justificacio oferta i proposta adj C40 2020.pdf
PDF
Quadre comparatiu d'ofertes i puntuacions:
Veure l'informe tècnic de valoració de les ofertes, l'acta d'obertura de pliques del sobre C i l'acta proposta d'adjudicació
Informes Tècnics:
InformeValoracioOfertes-SobreB-C40-2020.pdf
PDF
Informe valoracio justificacio oferta E3 SOLINTEG C40 2020.pdf
PDF
Condicions d'execució:
Veure l'annex E del Plec de Clàusules Administratives
Resolució d'adjudicació :
Resolucio adjudicacio C40 2020.pdf PDF
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya