Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

343/2020 Servei d'intervenció per a reduir l'absentisme escolar de l'alumnat gitano en centres educatius de la zona nord i la zona la serra de Sabadell (programa Siklôl Romenha)

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sabadell
Codi d'expedient:
343/2020
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis socials i de salut
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Aquest contracte té per objecte el servei professional d'atenció i intervenció a l'absentisme d'alumnes d'ètnia gitana de 5 centres educatius públics de dues zones concretes de la ciutat en les que s'hi concentren un gran nombre de famílies d' ètnia gitana que presenten dificultats per mantenir l'escolarització obligatòria dels menors a càrrec.
Pressupost de licitació:
48.868,94 € sense IVA 53.755,83 € IVA inclòs (10,00%)
Termini d'execució:
01/10/20 - 30/06/21
Àmbit geogràfic:
Sabadell
Termini de presentació d'ofertes:
31/08/20 23:59 h
Observacions:
Per consultes o petició d'informació sobre el contracte adreceu-vos al telèfon i/o e-mail que consta a l'apartat A del quadre resum, annex I del Plec de clàusules administratives particulars, o bé al que figura a l'apartat 2 de l'Anunci de licitació del contracte (obtenció d'informació).

Consulteu els horaris d'obertura de les oficines de registre de l'Ajuntament de Sabadell a l'adreça: http://www.sabadell.cat/ca/fitxes-repertori?cod=3710
Com a conseqüència de les mesures adoptades en relació amb la crisis sanitària del COVID-19 així com per prevenir i contenir la propagació de l'esmentat virus, s'ha vist afectat el funcionament ordinari del registre on presentar les ofertes de les licitacions.

Es recomana als licitadors interessats que per tal d'accedir a les oficines del registre de Sabadell Atenció Ciutadana a fi de presentar les seves proposicions sol·licitin cita prèvia mitjançant el web citaprevia.sabadell.cat o trucant al 010 o al 93 745 31 10. En qualsevol cas, resulta necessari detallar per quin motiu es demana cita, així com deixar dades personals i telèfon de contacte.

No obstant això, els licitadors interessats que no hagin sol·licitat o aconseguit cita prèvia en el termini de la presentació de la convocatòria, podran presentar les seves ofertes presencialment. En aquest cas, però, serà necessari que els licitadors comuniquin al personal que controla l'accés a l'edifici del registre que es vol registrar d'entrada la presentació de la seva proposició en l'àmbit d'aquest procediment de contractació, fent menció que l'esmentada
l'esmentada presentació està supeditada a la seva presentació puntual dins del termini assenyalat a l'efecte en el Perfil del Contractant.

Es recomana als licitadors interessats a demanar cita prèvia l'abans possible a fi i efecte d'evitar possibles incidències en la presentació de les seves proposicions.

Es recomana als licitadors interessats a consultar els horaris d'obertura de l'oficina del registre central d'atenció ciutadana de l'Ajuntament de Sabadell (Despatx Lluch) i la resta de registres al web municipal.
Valor estimat del contracte:
48.868,94 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Obertura Sobre 3) :
14/09/20 12:00 Regidoria d'Acció Social, Rambla 22, Sabadell.
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'adjudicació

 
Reserva social:
No
Data d'adjudicació del contracte:
28/10/20
Codi CPV:
85311300
Contracte desert

Documentació

 
Acords:
Veure Acord declarar desert.
Quadre comparatiu d'ofertes i puntuacions:
Veure Acord declarar desert.
Informes Tècnics:
Veure Informe jurídic declarant desert.
Condicions d'execució:
Veure Acord declarar desert.
Resolució d'adjudicació :
Acord declarar desert.pdf PDF
Acta declarar desert.pdf
PDF
Informe juridic declarant desert.pdf
PDF
Faig constar.pdf
PDF
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya