Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Gestió, tractament i descontaminació de vehicles al final de la seva vida útil del municipi de Mollet del Vallès

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Mollet del Vallès
Codi d'expedient:
COES/19001
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Administratiu especial
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'objecte d'aquesta licitació consisteix en el lliurament de vehicles que es troben al final de la seva vida útil a favor d'un centre autoritzat de tractament, als efectes previstos en el Reial decret 20/2017, de 20 de gener, sobre els vehicles al final de la seva vida útil, i en l'article 106 del Reial decret legislatiu 6/2015, de 30 d'octubre, pel que s'aprova el text refós de la Llei sobre trànsit, circulació de vehicles a motor i seguretat vial, d'acord amb les condicions establertes en el Plec de prescripcions tècniques.
Els vehicles a lliurar es trobaran, majoritàriament, en el Dipòsit Municipal de Vehicles situat a la plaça Joan Miró de la ciutat, i, puntualment, alguns al dipòsit de Can Ros situat a l'avinguda del Tir Olímpic, 4, i d'altres immobillitzats al carrer, per haver finalitzat la seva vida útil (abandonament, renúncia voluntària del seu propietari, baixa definitiva, residu sòlid, etc).
Als esmentats efectes de la present licitació és necessari seleccionar una empresa que tingui caràcter de centre autoritzat de tractament i, per tant, que pugui realitzar les operacions determinades en l'annex IV.1 i 2 del Reial decret 20/2017, de 20 de gener, sobre els vehicles al final de la seva vida útil, i emeti el certificat de destrucció a què es refereix l'article 6.1 del mateix Reial decret, certificat que justificarà la baixa definitiva en circulació del vehicle a la Direcció General de Trànsit.
Pressupost de licitació:
1,00 € sense IVA 1,00 € IVA inclòs (0,00%)
Durada del contracte:
2 anys
Àmbit geogràfic:
Mollet del Vallès
Termini de presentació d'ofertes:
09/06/20 12:00 h
Observacions:
1. Només poden concórrer a aquesta licitació els centres autoritzats per al tractament dels vehicles al final de la seva vida útil, els quals han d'estar inscrits a la 'Secció de gestors o gestores de residus' del 'Registre general de persones gestores de residus de Catalunya', registre que depèn de l'Agència de Residus de Catalunya, de conformitat amb la clàusula 5 del PCAP.

2. La data límit de documentació i informació, d'acord amb la clàusula 14 del PCAP i a aquesta esmena publicada en data 25.5.2020 d'ampliació de 15 dies naturals en el termini de presentació d'ofertes, fins al 3.6.2020 per acceptació de preguntes i fins al 5.6.2020 per a la publicació de respostes; i fins al 9.6.2020 per a obtenció de plecs de clàusules en el Perfil del contractant de l'Ajuntament de Mollet del Vallès.

3. Remarquem la importància per part dels LICITADORS de la PARAULA CLAU per a la presentació i l'obertura del SOBRE DIGITAL. En aquest sentit, de conformitat amb les clàusules 15 i 19 del PCAP, es fa avís que en cas que alguna empresa LICITADORA no introdueixi la PARAULA CLAU, NO es podrà accedir al contingut del SOBRE xifrat. Així, atès que la presentació d'ofertes a través de l'eina de SOBRE DIGITAL es basa en el xifratge de la documentació i requereix necessàriament la introducció per part de les empreses LICITADORES de la/les PARAULA/ES CLAU, que només elles custodien durant tot el procés, per poder accedir al contingut xifrat dels sobres, NO es podrà efectuar la valoració de la documentació de la seva oferta que no es pugui desxifrar per no haver introduït l'empresa la PARAULA CLAU.

En aquest sentit, està previst que a partir de les 12 hores del dia 10 de juny de 2020 els LICITADORS rebreu per correu electrònic una COMUNICACIÓ de petició de PARAULA CLAU, per tal que introduïu la PARAULA CLAU per a què s'iniciï el PROCES DE DESXIFRAT del/s SOBRE/S DIGITAL/S corresponent a l'expedient de contractació de referència. Els LICITADORS podreu INTRODUIR les PARAULES CLAUS dels sobres en l'ENLLAÇ indicat en dita COMUNICACIÓ. La introducció d'aquesta PARAULA CLAU només implica el desxifrat del contingut del sobre esmentat, però no es realitzarà la seva obertura fins al moment de l'obertura de pliques (11 de juny de 2020, a partir de les 11.45 hores) especificat en aquesta esmena de l'anunci de licitació.

4. Com a aclariment al contingut dels camps "Valor estimat del contracte", "Pressupost de licitació", "IVA" i "Import amb IVA" d'aquest anunci, aquest contracte no té valor estimat en no suposar cap despesa per a l'Ajuntament i els tipus de licitació són els que s'estableixen a la clàusula 6 del PCAP, millorables a l'alça: 200 ¤ per a cada vehicle de quatre rodes (turisme, furgoneta, tot terreny), 50 ¤ per a cada vehicle de dues rodes (motocicleta, ciclomotor) i 1 ¤ per a cada bicicleta o patinet.

5. Aquest contracte NO hi ha subrogació de personal, de conformitat amb l'article 130.1 de la LCSP.
Valor estimat del contracte:
1,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
El contracte es podrà prorrogar per dues vegades per terminis d'un (1) any, sense que la durada total del contracte superi els quatre (4) anys.
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'adjudicació

 
Reserva social:
No
Data d'adjudicació del contracte:
27/07/20
Número d'ofertes rebudes:
2
Identitat d'empreses licitadores:
Viuda de Lauro Clariana, SL i Auto-Grúas Sant Jordi, SL
Codi CPV:
50190000
Contracte desert

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya