Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

EXECUCIÓ DE LES OBRES DE L'AMPLIACIÓ DE L'ESTACIÓ DEPURADORA D'AIGÜES RESIDUALS DE RIUDELLOTS DE LA SELVA. TM RIUDELLOTS DE LA SELVA. COMARCA DE LA SELVA

Òrgan de contractació:
Agència Catalana de l'Aigua (ACA)
Codi d'expedient:
CTN1900987
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Obres hidràuliques
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'objecte d'aquesta actuació consisteix en executar les obres necessàries d'ampliació de l'actual estació depuradora d'aigües residuals de Riudellots de la Selva amb la finalitat d'assolir els següents objectius:

- Adaptar la capacitat de tractament de la planta a les previsions de creixement de la zona, adequant-se a les necessitats actuals i futures del municipi.
- Actualitzar tecnològicament la planta i adaptar el dimensionament de la mateixa per a garantir una aigua tractada sense nutrients, per tal d'assolir els requeriments legals establerts per la Directiva 91/271/CEE.

El detall tècnic de l'obra es defineix amb detall i precisió en el corresponent projecte constructiu.
Pressupost de licitació:
5.118.746,19 € sense IVA 6.193.682,88 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
1 any 5 mesos
Àmbit geogràfic:
Riudellots de la Selva
Termini de presentació d'ofertes:
06/03/20 12:00 h
Observacions:
VISITA
Visita prevista el dimarts 11/2 a les 11 hores a la planta.
Cal inscripció prèvia a: helena.canovas@gencat.cat

D'acord amb la disposició addicional 16.1.k) LCSP, tenint en compte que aquesta licitació es tramita amb mitjans electrònics, les empreses licitadores estan obligades per a poder participar-hi a la inscripció prèvia en el Registre Electrònic d'Empreses Licitadores (RELI) o en el Registre Oficial de Licitadors i Empreses Classificades del Sector Públic o figurar en una base de dades nacional d'un estat membre de la Unió Europea.
Valor estimat del contracte:
5.118.746,19 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre C Sobre amb criteris avaluables objectivament) :
26/05/20 09:00 L¿obertura del sobre que conté l¿oferta avaluable per criteris automàtics es realitzarà mitjançant la celebració per mitjans electrònics d¿un acte en què hi podran participar tots el licitadors mitjançant l¿enllaç que prèviament es publicarà a la Plataforma de Serveis de Contractació Pública.
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'adjudicació

 
Es compra innovació:
No
Reserva social:
No
Data d'adjudicació del contracte:
20/07/20
Termini per a la formalització del contracte:
Un cop transcorreguts 15 dies hàbils comptadors des de la data en què es remeti la notificació d'adjudicació als licitadors.
Motiu d'adjudicació:
És l'oferta que ofereix la millor relació qualitat-preu entesa com la que obté la major puntuació resultant de la suma de la valoració del preu i de la qualitat i la seva oferta no s'ha de considerar amb valors anormals.
Número d'ofertes rebudes:
15
Identitat d'empreses licitadores:
1.- UTE CONSTRUCCIONES RUBAU, S.A. - DESARROLLO DE TECNOLOGÍAS DE DEPURACIÓN, S.A. - INCLAM, S.A. 2.- COPISA CONSTRUCTORA PIRENAICA S.A. 3.- UTE FERROVIAL AGROMAN, S.A. - CADAGUA, S.A. 4.- UTE XAVIER ALSINA, S.A.- HPSA CONSTRUCCION Y SERVICIOS MEDIO AMBIENTALES S.A. 5.- UTE COPCISA, S.A. ¿ PESA MEDIOAMBIENTE, S.A.U 6.- UTE COMPANYIA GENERAL D'AIGÜES DE CATALUNYA S.A.- BENITO ARNÓ E HIJOS S.A.U. 7.- CONSTRUCTORA DE CALAF, SAU 8.- UTE SERVEIS INTEGRALS DE MANTENIMENT RUBATEC, SA - CRC OBRAS Y SERVICIOS, SL. 9.- ACSA, OBRAS E INFRAESTRUCTURAS, S.A.U. 10.- DRAGADOS, S.A. 11.- UTE ACCIONA AGUA, S.A. - ACCIONA CONSTRUCCIÓN, S.A.- SOLVETIA, S.L. 12.- UTE RUBAU TARRÉS, SAU - OMS-SACEDE, SAU 13.- UTE VIAS Y CONSTRUCCIONES, S.A. ¿ M. I J. GRUAS, S.A. 14.- UTE AQUAMBIENTE, SERVICIOS PARA EL SECTOR DEL AGUA, S.A.U. - JOSÉ ANTONIO ROMERO POLO, S.A.U. 15.- UTE COMSA, S.A.U. - SOCIEDAD ANÓNIMA AGRICULTORES DE LA VEGA DE VALENCIA - DEPURACIÓN DE AGUAS DEL MEDITERRÁNEO, S.L.
Codi CPV:
45252100
Dades de l'empresa adjudicatària:
Denominació:
AQUAMBIENTE, SERVICIOS PARA ELSECTOR DEL AGUA, S.A.U. ¿ JOSE ANTONIO ROMERO POLO, S.A.U. "UTE RIUDELLOTS"
Nacionalitat:
Espanya
Import:
5.398.414,00 € amb IVA
Import sense IVA:
4.461.499,18 €

Documentació

 
Acords:
Veure actes de la Mesa de Contractació.
Quadre comparatiu d'ofertes i puntuacions:
Veure actes de la Mesa de Contractació.
Informes Tècnics:
Veure resolució d'adjudicació
Condicions d'execució:
Veure PCAP i Projecte Constructiu.
Resolució d'adjudicació :
RESOLADCTN1900987.pdf PDF
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya