Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: LA INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ ENTRE LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA (PSCP) I LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DE L'ESTAT (PLACSP) JA ESTÀ RESOLTA. LES PUBLICACIONS DE LA PSCP S'ESTAN ENVIANT CORRECTAMENT A LA PLACSP.

 

Servei de Vigilància de la Salut pel personal de l'Ajuntament de Reus

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Reus
Codi d'expedient:
S-0090/2019
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Altres serveis
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'objecte d'aquest contracte és la contractació del servei de prevenció aliè per a cobrir la vigilància de la salut del personal al servei de l'Ajuntament de Reus
Pressupost de licitació:
23.100,00 € sense IVA 24.801,00 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
2 anys
Àmbit geogràfic:
Reus
Termini de presentació d'ofertes:
18/06/19 23:59 h
Observacions:
CONDICIONS ESPECIALS D'EXECUCIÓ: De conformitat amb l'apartat M del quadre de característiques del plec de clàusules administratives particulars.
SOBRE DIGITAL 2.0: L'oferta s'ha de presentar en format electrònic a través de la plataforma Sobre Digital 2.0.
El pressupost anual de licitació (despesa màxima anual estimada), és de 24.801,00 euros, dels quals 1.701,00 euros es corresponen a l'IVA i la resta (23.100,00 euros) es corresponen a la part de vigilància de la salut col·lectiva i individual que es repartirà de la següent manera:
- Una part fixa destinada a la vigilància de la salut col·lectiva (segons es detalla al plec tècnic), amb una despesa màxima anual de 9.801,00 euros (21% d'IVA inclòs, segons s'estableix a la Llei 37/1992, de 28 de desembre, de l'Impost del Valor Afegit, així com a la Consulta DGT V1420-14, de 27 de maig de 2014).
- Una part variable destinada a la vigilància de la salut individual (segons es detalla al plec tècnic), establint-se un màxim unitari de 50,00 euros per revisió mèdica i treballador (exempt d'IVA). S'indica a títol informatiu que el número de reconeixements mèdics efectuats pel personal de l'Ajuntament de Reus en anys anteriors es situa en un promig anual de 300, d'una plantilla que durant l'any 2018 ha tingut un promig de 788 empleats.
Les empreses licitadores hauran d'estar inscrites al registre dels Serveis de Prevenció Aliens (SPA) acreditats per la Generalitat de Catalunya o per la Comunitat Autònoma corresponent. Aquest requisit s'acreditarà pel licitador proposat com a adjudicatari en el moment del requeriment previ que estableix la clàusula quinzena d'aquest plec de clàusules.
Valor estimat del contracte:
99.330,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre B Documentació a valorar mitjançant criteris d¿adjudicació amb judici de valor) :
15/07/19 11:00 Edifici d'Hisenda Municipal Sala Polivalent 3er pis C/Sant Llorenç,25 43201 REUS
Obertura de pliques (Sobre C Documentació a valorar mitjançant criteris avaluables objectivament) :
09/08/19 13:00 Edifici d'Hisenda Municipal Sala Polivalent 3er pis C/Sant Llorenç,25 43201 REUS
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
Aquest contracte es podrà prorrogar fins a dues (2) anualitats més, any a any. La durada total del contracte, incloses les pròrrogues, no podrà excedir els quatre (4) anys.
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'adjudicació

 
Es compra innovació:
No
Reserva social:
No
Data d'adjudicació del contracte:
11/10/19
Termini per a la formalització del contracte:
D'acord amb el previst a l'article 153.3 LCSP es preveu formalitzar el contracte dins del termini de 15 dies hàbils següents al que es realitzi la notificació de l'adjudicació als licitadors i candidats
Motiu d'adjudicació:
Atès que les característiques i avantatges de la proposició de l'adjudicatari determinants de la seva selecció és ser l'única oferta i a més que:

- L'empresa ha obtingut la puntuació màxima que es pot donar en els «Criteris d'adjudicació quantificables de forma automàtica (sobre C)», és a dir, seixanta punts, atès que és la millor oferta econòmica i posa a disposició, 4 UBS (Unitats Bàsica de Salut).
- Pel que fa als «Criteris d'adjudicació sotmesos a judici de valor (Sobre B)» l'empresa valorada obté vint-i-tres punts, d'un total de quaranta punts. Cal destacar que ha obtingut la màxima puntuació en l'assessorament i derivació professional en cas de situació de risc psicosocial i en el referent al d'altres millores proposades per l'empresa, més enllà de les relatives a l'execució del contracte.
- Finalment tot i que en els apartats referents a l'oferta formativa, aplicació informàtica i informació addicional a l'informe de salut, l'empresa no ha obtingut la màxima puntuació, convé posar en relleu les aportacions oferides en aquests apartats, contribuirà a donar, des del Servei de Prevenció de Riscos laborals, una millor prestació en matèria de seguretat i salut, als treballadors i treballadores de l'Ajuntament de Reus.
- En conseqüència, s'ha de posar en relleu aquests avantatges oferts per l'empresa, en aquests apartats, junt amb la puntuació màxima obtinguda en els altres criteris.
Número d'ofertes rebudes:
1
Identitat d'empreses licitadores:
PREVENACTIVA SLU
Codi CPV:
85147000
Dades de l'empresa adjudicatària:
Denominació:
PREVENACTIVA SLU
Nacionalitat:
Espanya
Import:
24.801,00 € amb IVA
Import sense IVA:
23.100,00 €

Documentació

 
Acords:
Decret_2019014706 Requeriment previ.pdf PDF
Quadre comparatiu d'ofertes i puntuacions:
Es detalla a l'informe tècnic
Informes Tècnics:
informe final valotació ofertes.pdf PDF
Condicions d'execució:
Previstes a l'apartat M del quadre de característiques del plec de clàusules administratives particulars
Resolució d'adjudicació :
Decret_2019015946 Adjudicació.pdf PDF
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya