Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Prestació del servei d'assegurances que garanteixin el tot risc de pèrdues o danys materials del patrimoni de la Universitat de Girona - Exp. 001/18.SV

Òrgan de contractació:
Universitat de Girona
Codi d'expedient:
001/18.SV
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis financers: a) serveis d'assegurances, b) serveis bancaris i d'inversió
Procediment d'adjudicació:
Negociat sense publicitat
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Contractació per part de la Universitat de Girona, com a prenedor de l'assegurança, de la cobertura de riscos amb l'entitat o entitats asseguradores amb qualsevol de les formes jurídiques previstes a l'article 7 del Text Refós de la Llei d'ordenació i supervisió de les assegurances privades, mitjançant la pòlissa d'assegurances que garanteixi el tot risc de pèrdues o danys materials del patrimoni de la Universitat de Girona (CPA 2008 65.12.49 / CPV 66515000-3), d'acord amb les prescripcions tècniques que figuren adjuntes al plec de clàusules administratives particulars.
Pressupost de licitació:
77.100,00 € sense IVA 77.100,00 € IVA inclòs (0,00%)
Durada del contracte:
1 any
Àmbit geogràfic:
Girona
Termini de presentació d'ofertes:
08/02/18 13:00 h
Observacions:
Si voleu rebre avís de les novetats que es publiquin en referència amb aquesta licitació, via correu electrònic, seria convenient subscriure's en aquest mateix anunci a l'apartat: SUBSCRIPCIONS.
Si us sorgeixen dubtes relacionats amb el contingut del Plec o sobre aquelles qüestions formals relacionades amb la presentació i tramitació de la documentació relativa a aquesta licitació, podeu adreçar la vostra consulta per escrit a través de la mateixa URL, apartat TAULER D'ANUNCIS, DUBTES I PREGUNTES. Resten excloses aquelles qüestions jurídiqus que poguessin o haguessin de ser considerades i resoltes per la Mesa o l'òrgan de contractació.
Els dubtes sobre la interpretació del plec tècnic s'hauran de sol·licitar al mediador d'assegurances contractat per la UdG: WILLIS IBERIA CORREDURÍA DE SEGUROS Y REASEGUROS SA- Passeis de Gràcia, 54, 1r pis, 08007-Barcelona - Contacte: Sr. Igansi Valls Rodríguez - Tel.: 934 672 810 - e-mail: ignasi.valls@willistowerswatson.com
Valor estimat del contracte:
215.880,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Obertura de pliques (Sessió pública: obertura del sobre B - econòmic) :
Universitat de Girona, plaça Sant Domènec, 3, 17004-girona. La data i hora de celebració es farà pública en aquest perfil del contractant una vegada esgotat el termini de presentació d'ofertes.
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
Possibilitat d'un any més

Dades de l'adjudicació

 
Es compra innovació:
No
Reserva social:
No
Data d'adjudicació del contracte:
19/02/18
Codi CPV:
66515000
Codi CPA:
65.12.49
Contracte desert

Documentació

 
Acords:
001-18.SV Resolució de declaració del procediment desert.pdf PDF
Condicions d'execució:
Descrites a l'annex 1 del plec de clàusules administratives
001-18.SV Anunci de declaració del procediment desert.pdf
PDF

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya