Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Exp. 176/2017 (10.11.17) Procés de contractació dels serveis de Bus de la Neu, "Vilaller ¿ El Pont de Suert ¿ La Vall de Boí - pistes d'esquí"

Òrgan de contractació:
Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça
Codi d'expedient:
Exp. 176/2017 (10.11.17)
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Altres serveis
Procediment d'adjudicació:
Negociat sense publicitat
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Dur a terme el procés de contractació dels serveis de Bus de la Neu, "Vilaller ¿ El Pont de Suert ¿ La Vall de Boí - pistes d'esquí" tal com es defineix en aquesta Resolució i els seus ANNEXOS, mitjançant un vehicle autobús de cabuda mínima de 25 places i el tipus màxim millorable a la baixa de 3,20 Euros de base, 0,32 Euros d'IVA al 10% i 3,52 Euros total per quilòmetre, aplicant-se als recorreguts les distàncies de la taula de l'ANNEX 2. Malgrat la cabuda mínima de 25 places, caldrà atendre, com s'especifica al annexos la demanda en nombre superior d'usuaris per trajecte requerits en determinats serveis que hi consten.
Pressupost de licitació:
22.643,20 € sense IVA 24.907,52 € IVA inclòs (10,00%)
Termini d'execució:
02/12/17 - 29/04/18
Àmbit geogràfic:
Alta Ribagorça
Termini de presentació d'ofertes:
24/11/17 12:00 h
Observacions:
El Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça, mitjançant convenis anualment subscrits amb el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, desenvolupa diverses actuacions de millora de la xarxa de transports públics de viatgers per carretera a la comarca de l'Alta Ribagorça, les quals són concretades mitjançant els esmentats convenis.

Mitjançant l'acord del Ple del Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça adoptat en sessió número 184-3/2017; ordinària, celebrada en data 11/10/2017 es va adoptar, entre altres, l'Acord d'aprovar el conveni entre el Departament de Territori i Sostenibilitat i el Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça per a la millora dels serveis de transport de viatgers de l'Alta Ribagorça per l'exercici 2017.

Entre les actuacions que desenvolupa el Consell Comarcal dins d'aquest marc, ens trobem amb la que consisteix en dotar d'una ruta de transport públic a la comarca que permeti accedir al públic en general a les pistes d'esquí de Boí Taüll Resort durant els caps de setmana, dies festius i altres dates de major demanda dins la temporada d'esquí, i als alumnes en particular per participar de les activitats esportives de neu que organitzen els centres d'ensenyament obligatori de la comarca. Les dates assenyalades coincideixen amb els moments de major demanda de transport públic durant la temporada d'hivern.

Tota aquesta demanda de serveis de transport a les infraestructures hivernals es recull en un projecte redactat per la tècnica del Servei Comarcal de Joventut i que s'integra dins del grup d'accions identificat com "Vilaller ¿ El Pont de Suert ¿ La Vall de Boí - pistes d'esquí".

Es tracta d'una oferta de serveis de transport públic discrecional, amb reiteració d'itinerari i cobrament individual que complementa l'oferta de mobilitat mitjançant transports públics de viatgers a l'interior de la comarca i que, en aquest cas, facilita l'accés, mitjançant transport públic a les instal¿lacions de l'Estació d'Esquí de Boí ¿ Taüll, ubicada a la comarca.

Els serveis que es deriven de dita oferta s'han de prestar mitjançant la contractació d'una empresa de transports, degudament autoritzada i seguint les determinacions establertes i concretant-se amb la prestació de les modalitats especificades al recull de condicions inserit a l'ANNEX 1 d'aquesta resolució.

A l'ANNEX 2 d'aquesta Resolució s'insereix un quadre estimatiu del cost del servei del qual és deduïble un valor aproximat del contracte de 22.643,20 Euros de base, 2.264,32 Euros d'IVA al 10% i 24.907,52 Euros total.

Atès l'import estimat, d'acord amb l'establert a l'article 174 del text refós de la Llei de contractes del sector públic, el procediment que s'ha de seguir és el procediment negociat, que, d'acord amb l'establert a l'article 177 de la mateixa disposició, no és necessària la convocatòria mitjançant anuncis.
De conformitat amb la disposició addicional segona del Text Refós de la Llei de contractes del Sector Públic, aprovat pel Reial decret legislatiu 3/2011, de 14 de novembre, s'encarregarà el president de la corporació, ja que els recursos ordinaris del Pressupost de 2017, segons aprovació d'aquest Ple, en sessió ordinària número 181-4/2016 8 del dia 22/12/2016, ascendeixen a 2.787.289 Euros i, en conseqüència, el deu per cent correspon a la quantitat de 278.789 Euros. La despesa s'imputarà a l'aplicació 2017/1.241.227.99 respecte a la despesa imputable a 2017 i l'aplicació equivalent del pressupost de 2018, actualment en tràmit de formulació.

I, atenent a l'anterior, es considera oportú convocar a almenys tres empreses a que, en el termini de 10 dies naturals des de la data de publicació, presentin les seves millors ofertes per fer-se càrrec de la contractació. També, amb els mateixos efectes i terminis, la documentació es farà pública al perfil del contractant. Tot l'anterior, en relació a la prestació dels serveis de Bus de la Neu, "Vilaller ¿ El Pont de Suert ¿ La Vall de Boí - pistes d'esquí".
Valor estimat del contracte:
24.907,52 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Obertura de pliques (Podrà postposar-se la reunió de la Mesa al dilluns, dia 27/11/2017) :
Sala de Sessions del Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça

Dades de l'adjudicació

 
Es compra innovació:
No
Reserva social:
No
Data d'adjudicació del contracte:
27/11/17
Termini per a la formalització del contracte:
Formalitzat per conformitat al peu
Motiu d'adjudicació:
Unica oferta rebuda que ha resultat admesa. pREU PER KM
Número d'ofertes rebudes:
1
Codi CPV:
60140000
Dades de l'empresa adjudicatària:
Denominació:
VIATGES RIBAGORÇANA SL
Nacionalitat:
Espanya
Import:
3,18 € amb IVA
Import sense IVA:
2,89 €

Documentació

 
Acords:
Primer.- 1.1.- Resoldre el procediment negociat sense publicitat promogut mitjançant el Decret de Presidència número 280/2017 de data 10 de novembre de 2017 i consistent en la contractació, en les condicions establertes a la referida resolució, respecte a
Quadre comparatiu d'ofertes i puntuacions:
.
Informes Tècnics:
.
Condicions d'execució:
..
009 Decret 297 adjudicació Bus Neu.pdf
PDF
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya