Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Construcció d'una rampa per a peixos a l'assut d'Ascó

Òrgan de contractació:
Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre (IDECE)
Codi d'expedient:
002/2017
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Obres hidràuliques
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació amb mesures de gestió eficient:
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Construcció d'una rampa per a peixos a l'assut d'Ascó per salvar obstacles al riu ja que els peixos han de ser capaços de migrar tant riu amunt com riu avall.
Pressupost de licitació:
60.753,87 € sense IVA 73.512,18 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
2 mesos
Àmbit geogràfic:
Tarragona
Termini de presentació d'ofertes:
26/06/17 13:00 h
Observacions:
Amb independència de les característiques específiques d'aquesta licitació es recorda a totes les empreses potencialment interessades en aquesta o altres licitacions, la posssibilitat d'utilitzar el punt de trobada virtual d'empreses d'aquesta Plataforma com a intrument útil per fomentar l'associació empresarial així com l'intercanvi d'informació i coneixements a aquets efectes. Es recorda als possibles licitadors les causes d'exclusió automàtica de la licitació que figuren als plecs i especialment, les que figuren com a tals al quadre de característiques del PCAP.
Us recordem que us inscriviu en el Registre electrònic d'Empreses Licitadores de la Generalitat de Catalunya (Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda, Gran Via de les Corts Catalanes, 635, 2a planta 08010 Barcelona; https://reli.gencat.cat) per tal d'agilitar els tràmits procedimetnals i per tal d'evitar que presenteu la documentació administrativa requerida al PCAP que ja hàgui presentat al RELI.
Valor estimat del contracte:
60.753,87 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Obertura de pliques :
03/07/17 11:00 Av. Generalitat, 116 de Tortosa

Dades de l'adjudicació

 
Es compra innovació:
No
Reserva social:
No
Data d'adjudicació del contracte:
03/08/17
Termini per a la formalització del contracte:
De conformitat amb el que preveu l'article 8 del Decret llei 3/2016, de 31 de maig, de mesures urgents en matèria de contractació pública, es preveu formalitzar el contracte en un termini de 5 dies a comptar de l'endemà de la notificació de la resolució d'adjudicació.
Motiu d'adjudicació:
Memòria i programa de treball
La proposta presentada per l'empresa EXXABER, SL recull els apartats següents:
Moviment de terra. Bancada de treballs; Desmunt d'escullera existent; Clavat de 6 pilots resistents; Formigonat de riosta de lligat dels pilots; Col·locació antena horitzontal receptora de pas de peixos; Col·locació d'escullera concertada superior a l'existent en l'assut.

Constata que s'ha fet un estudi tècnic de les condicions de l'entorn destacant un seguit de condicionants extern que acrediten les mesures previstes en l'execució de l'obra. Respecte a l'apartat de sistemes de construcció proposat s'han detallat les actuacions quant a moviment de terres, estructura i escullera. Respecte als equips de maquinària i mitjans auxiliars, ha presentat uns quadres descriptius detallats dels equips i maquinaria a utilitzar. Quan a l'apart d'equip d'obra (mitjans humans) ha presenta un quadre dels diferents tècnics intervinents en l'obra. Es considera que acrediten la titulació i l'experiència requerida. Quant al programa de treball, ha presentat un diagrama de Gantt descriptiu del cronograma de l'execució de les obres.

Qualitat a obtenir
L'empresa EXXABER, SL ha presentat tot un conjunt d'actuacions pel control de qualitat i execució de l'obra consistent en:
Assistència i assessorament a la direcció d'obra; Control i examen del projecte; Control i examen del material; Control d'execució i assajos a realitzar.

De la mateixa manera presenta un apartat de qualitat de materials segons el qual s'obtindran els certificats de qualitat necessaris tot oferint un laboratori homologat i acreditat als efectes de realitzar els controls de qualitat en l'entitat Applus i oferint un pla d'assaig mínim.

Actuacions mediambientals
Es fa tot un seguit de descripcions d'actuacions a tenir en compte en relació a la gestió mediambiental i, la connectivitat fluvial dels peixos migradors. Presenta una proposta de mesures correctores i un programa detallat en ordre a la gestió de residus. Per últim presenta un programa de seguiment i control.

Pla seguretat i salut
L'empresa EXXABER, SL, presenta un pla de seguretat i salut d'acord amb les prescripcions establerta al Plec.
Número d'ofertes rebudes:
2
Codi CPV:
45247200
Dades de l'empresa adjudicatària:
Denominació:
EXXABER
Nacionalitat:
Espanya
Import:
71.674,38 € amb IVA
Import sense IVA:
59.235,02 €

Documentació

 
Acords:
ActaQualificacioDocuAmdOberturaPropoTecniques.pdf
PDF
ActaOberturaOfertesEconomiques-ProposAdjudicacio.pdf
PDF
Quadre comparatiu d'ofertes i puntuacions:
Veure informe tècnic valoració
Informes Tècnics:
InformeTecnicValoracio.pdf PDF
Condicions d'execució:
Veure annex 3 del PCAP
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya