Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

E-300700/02-10-16 Subministrament i instal·lació d'un clúster computacional i d'emmagatzematge per al Departament de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions de la Universitat Pompeu Fabra. amb fons FEDER i Unitats d'Excel·lència "María de Maeztu" del Ministeri d'Economia i Competitivitat

Òrgan de contractació:
Universitat Pompeu Fabra
Codi d'expedient:
E-300700/02-10-16
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Subministraments
Subtipus de contracte:
Adquisició
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació amb mesures de gestió eficient:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Subministrament i instal·lació d'un clúster computacional i d'emmagatzematge per al Departament de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions de la Universitat Pompeu Fabra. amb fons FEDER i Unitats d'Excel·lència "María de Maeztu" del Ministeri d'Economia i Competitivitat
Pressupost de licitació:
284.000,00 € sense IVA 343.640,00 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
1 mes 5 dies
Àmbit geogràfic:
Barcelona
Termini de presentació d'ofertes:
14/02/17 12:00 h
Observacions:
Aquest equipament serà finançat al 50% amb fons FEDER de la convocatòria 2015 del Ministeri d'Economia i Competitivitat; Ajuts a Infraestructura i Equipament Científico-Tècnics del Subprograma Estatal d'Infraestructures Científiques i Tècniques i Equipament (Pla Estatal I+D+I 2013 -2016), amb referència UNPF-15-EE-3293. L'altre 50 % es finançarà amb Unitats d'Excel·lència «María de Maeztu» concedides al Departament de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions, convocatòria 2015 del Ministeri d'Economia i Competitivitat i referència MDM-2015-0502.
Valor estimat del contracte:
284.000,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Obertura de pliques (Acte públic d'obertura de les ofertes relatives als criteris que depenen d'un judici de valor) :
20/02/17 09:30 Plaça de la Mercè, 10-12 08002 de Barcelona
Obertura de pliques (Acte públic d'obertura de les ofertes relatives als criteris que depenen d'un judici de valor) :
22/02/17 10:30 Plaça de la Mercè, 10-12 08002 de Barcelona

Dades de l'adjudicació

 
Es compra innovació:
No
Data d'adjudicació del contracte:
12/04/17
Termini per a la formalització del contracte:
D'acord amb l'article 156.3 del TRLCSP, es preveu que la formalització del contracte es dugui a terme dins els cinc (5) dies naturals següents a comptar des de l'endemà de la recepció del requeriment fet a aquest efecte i, en tot cas, un cop hagin transcorregut quinze (15) dies hàbils des de la remissió de les notificacions de Resolució d'adjudicació als licitadors.
Motiu d'adjudicació:
1) El lot 1 s'adjudica a ATOS IT SOLUTIONS AND SERVICES, SL ates que és la proposta que es considera més avantatjosa per la Universitat i en concret perquè:
- Pel que fa als criteris que depenen d'un judici de valor, tot i que la proposició d'ATOS és similar ens alguns aspectes a la de la resta de licitadors, especialment pel que fa a la cabina d'emmagatzematge i a les característiques tècniques del programa de gestió de l'emmagatzematge, la proposta de pla de projecte és inferior respecte les altres propostes i fa baixar puntuació de forma que obté la puntuació inferior en aquests criteris.
- No obstant l'anterior, ATOS destaca pel que fa als criteris a valorar de forma automàtica per sobre de les propostes dels altres licitadors en concret perquè la seva oferta és la d'import econòmic més baix, és la que té un millor rendiment (juntament amb la de SATEC) i presenta un cost d'ampliació menor.

2) El lot 2 s'adjudica a FLYTECH, SA atès que és la proposta que es considera més avantatjosa per la Universitat i en concret perquè:

- Pel que fa als criteris de valoració que depenen d'un judici de valor, l'oferta destaca per ser la millor proposta quant a les característiques tècniques dels servidors de còmput (juntament amb l'oferta de Mercuri Tech que té la mateixa puntuació), per ser la millor quant a les característiques tècniques del programari de gestió del clúster i per fer la millor proposta d'implantació i de pla de projecte.
- Pel que fa als criteris de valoració avaluables de forma automàtica, tot i que l'oferta econòmica és la d'import més alt, té la màxima puntuació en el conjunt d'aquests criteris perquè ofereix el màxim rendiment Storage sense MD i perquè destaca en segona posició en altres criteris automàtics amb una puntuació bastant alta: en rendiment de còmput i en capacitat d'Storage sense MD.
Número d'ofertes rebudes:
10
Codi CPV:
48820000
Codi CPA:
26.20.14
Dades de les empreses adjudicatàries:
Denominació:
ATOS SOLUTIONS AND SERVICES IBERIA, SL
Nacionalitat:
Espanya
Import:
62.978,94 € amb IVA
Import sense IVA:
52.048,71 €
Denominació:
FLYTECH, SA
Nacionalitat:
Espanya
Import:
279.390,57 € amb IVA
Import sense IVA:
230.901,30 €

Documentació

 
Acords:
Resolució adjudicació LOT 1.pdf
PDF
Resolució adjudicació LOT 2.pdf
PDF
Quadre comparatiu d'ofertes i puntuacions:
Veure actes de les sessions de la Mesa de contractació dins el Tauler d'anuncis en l'apartat d'avisos relacionats amb la Mesa
Informes Tècnics:
Veure actes de les sessions de la Mesa de contractació dins el Tauler d'anuncis en l'apartat d'avisos relacionats amb la Mesa
Condicions d'execució:
Estan detallades als Plecs de condicions
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya