Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Subministrament del grup d'aliments de Verdura, Aviram i Conill i Olis per al Servei de Cuina de l'Hospital Santa Caterina de l'IAS.

Òrgan de contractació:
Institut d'Assistència Sanitària (IAS)
Unitat de contractació:
Institut d'Assistència Sanitària (IAS)
Codi d'expedient:
S 05/15
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Subministraments
Subtipus de contracte:
Adquisició
Procediment d'adjudicació:
Negociat amb publicitat

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Subministrament del grup d'aliments de verdura, aviram i conill i olis per al Servei de cuina de l'Hospital Sta.Caterina de l'IAS
Pressupost de licitació:
96.732,63 € sense IVA 106.405,89 € IVA inclòs (10,00%)
Durada del contracte:
1 any
Àmbit geogràfic:
Salt
Termini de presentació d'ofertes:
10/12/15 14:00 h
Observacions:
Per lots
Valor estimat del contracte:
96.732,63 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Obertura de pliques :
15/12/15 12:00

Dades de l'adjudicació

 
Data d'adjudicació del contracte:
28/07/16
Termini per a la formalització del contracte:
quinze dies hàbils següents a la notificació de l'adjudicació
Motiu d'adjudicació:
oferta econòmicament més avantatjosa
Número d'ofertes rebudes:
5
Codi CPV:
03221110
Codi CPA:
10.39.14
Dades de l'empresa adjudicatària:
Denominació:
ALIMENTOS CONGELADOS FRIMAN, SA
Nacionalitat:
Espanya
Import:
178,46 € amb IVA
Import sense IVA:
171,60 €

Documentació

 
Acords:
Adjudicacio S 5 15.pdf PDF
Quadre comparatiu d'ofertes i puntuacions:
EXCEL VALORACIO2 S 5 15.xls XLS
Informes Tècnics:
EXCEL VALORACIO S 5 15.xlsx XLS
Condicions d'execució:
EXCEL VALORACIO3 S 5 15.xlsx XLS
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya