Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

2022/38 Subministrament, instal·lació i posada en funcionament, d'un espectròmetre d'emissió de raigs x tous per a microsonda electrònica amb destinació als Centres Científics i Tecnològics de la Universitat de Barcelona (CCiTUB)

Òrgan de contractació:
Universitat de Barcelona
Codi d'expedient:
2022/38
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Subministraments
Subtipus de contracte:
Adquisició
Procediment d'adjudicació:
Negociat sense publicitat
Projecte finançat amb el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (Fons NextGeneration EU):
Projecte finançat amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration EU):
No
Compra pública d'innovació:
No

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Subministrament, instal·lació i posada en funcionament d'un espectròmetre d'emissió de raigs X tous. Aquest espectròmetre s'instal·larà en la microsonda electrònica JEOL JXA-8230, i permetrà ampliar les capacitats analítiques i espectroscòpiques d'aquest equipament.
S'inclou també la formació als usuaris d'acord amb l'establert a l'apartat 2.3 del PPT.
Aquest contracte està finançat pel Mecanisme de Recuperació i Resiliència de la Unió Europea, establert pel reglament (UE) 2020/2094 del Consell, de 14 de desembre de 2020, pel que s'estableix un instrument de Recuperació de la Unió Europea per recolzar la recuperació de després de la crisi de la COVID.19, i regulat segons el Reglament (UE) 2021/241 del Parlament Europeu i del Consell de 12 de Febrer de 2021 pel que s'estableix el Mecanisme de Recuperació i Resiliència
PROYECTO TRACTOR (COMPONENTE 17): Reforma institucional y fortalecimiento de las capacidades del sistema nacional de ciencia, tecnología e innovación.
MESURA: I2 - Enfortiment de les capacitats, infraestructura i equipaments dels agents del Sistema Espanyol de Ciència, Tecnologia i Innovació (SECTI)
Aquesta iniciativa deriva del projecte "ESPECTRÓMETRO DE EMISIÓN DE RAYOS X BLANDOS PARA MICROSONDA ELECTRÓNICA (SXES)" (Ref: EQC2021-007308-P),
finançat pel Ministeri de Ciència i Innovació i Fons de la Unió Europea NextGenerationEU. Convocatòria corresponent a l'any 2021 per a la "Concesión de ayudas para la adquisición de equipamiento científico-técnico, correspondientes al Subprograma Estatal de Infraestructuras de Investigación y Equipamiento Científico-Técnico del Programa Estatal de Generación de Conocimiento y Fortalecimiento Científico y Tecnológico del Sistema de I+D+i, en el marco del Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020".
Pressupost de licitació:
452.000,00 € sense IVA 546.920,00 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
8 mesos
Àmbit geogràfic:
Barcelona
Termini de presentació d'ofertes:
05/10/22 12:05 h
Observacions:
Si voleu estar informats de les novetats relacionades amb aquesta licitació, podeu registrar-vos a l'apartat "Subscripcions" que trobareu en aquesta mateixa pàgina.
QUALSEVOL DUBTE O PREGUNTA QUE VULGUEU FORMULAR, HO HEU DE FER SEMPRE DES DE L'ESPAI QUE HI HA AL TAULER D'AVISOS. La data límit d'obtenció de documents i informació està indicada a l'anunci de licitació.
La Plataforma de Serveis de Contractació Pública verifica que, si un document que es vol publicar conté una signatura digital, la Plataforma genera i publica una còpia del document sense la signatura, per tal d'evitar mostrar informació indeguda en el portal públic.
US RECOMANEM QUE INICIEU EL TRÀMIT DE PRESENTACIÓ DE LES OFERTES AMB L'ANTELACIÓ SUFICIENT PER TAL DE PREVEURE AMB TEMPS LES INCIDÈNCIES QUE PUGUIN SORGIR, AIXÍ COM FER ÚS DEL MATERIAL DE SUPORT QUE US OFEREIX L'EINA eLicita
Valor estimat del contracte:
452.000,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'adjudicació

 
Es compra innovació:
No
Reserva social:
No
Data d'adjudicació del contracte:
28/11/22
Termini per a la formalització del contracte:
D'acord amb el previst a l'article 153.3 LCSP es preveu formalitzar el contracte un cop transcorreguts 10 dies naturals comptadors des de la data en què es remeti la notificació de l'adjudicació als licitadors i candidats. Finalitzat aquest termini, es requerirà a l'adjudicatari per a que formalitzi el contracte en un termini no superior a 5 dies naturals comptadors des del següent al que s'hagués rebut el requeriment (sempre que no s'hagi interposat recurs en el qual s'hagi demanat la suspensió de la formalització del contracte).
Número d'ofertes rebudes:
1
Codi CPV:
38433000
Dades de l'empresa adjudicatària:
Denominació:
IZASA SCIENTIFIC, S.L.U.
Nacionalitat:
Espanya
Import:
546.918,79 € amb IVA
Import sense IVA:
451.999,00 €

Documentació

 
Acords:
No escau
Quadre comparatiu d'ofertes i puntuacions:
No escau
Informes Tècnics:
48 PROPOSTA INFORME 22_38 IZASA (002).pdf PDF
Condicions d'execució:
Les establertes als plecs
Resolució d'adjudicació :
Resolució adjudicació 2022_38 SIGNADA.pdf PDF
14 Memòria justificativa incoació 2022_38 SIGNAT.pdf
PDF
22_Resolució aprovació_2022_38 SIGNAT.pdf
PDF

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya