Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

SERVEI D'EXPLOTACIÓ, CONSERVACIÓ I MANTENIMENT DELS SISTEMES DE SANEJAMENT DEL GRUP DE LA NOGUERA (SISTEMES DE SANEJAMENT D'ÀGER, ALBESA, ALGERRI, ARTESA DE SEGRE, LES AVELLANES, BALAGUER, LA BARONIA DE RIALB, IVARS DE NOGUERA, OLIANA, PONTS, TÉRMENS, TORRELAMEU I CUBELLS)

Òrgan de contractació:
Agència Catalana de l'Aigua (ACA)
Codi d'expedient:
CTN2200421
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis de clavegueram i eliminació de deixalles: serveis de sanejament i serveis similars
Procediment d'adjudicació:
Obert
Projecte finançat amb el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (Fons NextGeneration EU):
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration EU):
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'objecte d'aquesta licitació és contractar els serveis necessaris per a efectuar una correcta explotació, conservació i manteniment dels sistemes de sanejament d'Àger, Albesa, Algerri, Artesa de Segre, les Avellanes, Balaguer, la Baronia de Rialb, Ivars de Noguera, Oliana, Ponts, Térmens, Torrelameu i Cubells, segons les instruccions recollides en el Plec de Prescripcions Tècniques Particulars (PPTP) que garanteixi l'assoliment dels objectius de qualitat fixats en el mateix i que compleixen els requeriments de la Directiva 91/271/CEE del Consell, de 21 de maig de 1991, sobre el tractament d'aigües residuals urbanes i del Reial Decret 509/1996, de 15 de març, de desenvolupament del Reial Decret-llei 11/1995, de 28 de desembre, per el que s'estableixen les normes aplicables al tractament de les aigües residuals urbanes.

Així mateix les prestacions contractades han d'assegurar una bona explotació, manteniment i conservació de l'obra civil i equips electromecànics que garanteixin la continuïtat del servei, evitant aturades imprevistes per averies, i allargant la vida útil dels equips instal·lats seguint les especificacions de manteniment recollides en el PPTP.

La descripció de les instal·lacions objecte d'aquesta contractació, així com les obligacions i les especificacions per efectuar els treballs associats estan descrites al PPTP.
Pressupost de licitació:
10.703.589,67 € sense IVA 12.125.551,57 € IVA inclòs (0,00%)
Durada del contracte:
4 anys
Àmbit geogràfic:
Noguera
Termini de presentació d'ofertes:
19/09/22 12:00 h
Observacions:
Les empreses licitadores han d'estar inscrites en el Registre electrònic d'empreses licitadores (RELI) o en el Registre oficial de licitadors i empreses classificades del sector públic, en la data final de presentació d'ofertes. A aquest efecte també es considera admissible la proposició de l'empresa licitadora que acrediti haver presentat la sol·licitud d'inscripció en el corresponent Registre juntament amb la documentació preceptiva per a això, sempre que aquesta sol·licitud sigui de data anterior a la data final de presentació de les ofertes. L'acreditació d'aquesta circumstància tindrà lloc mitjançant l'aportació de l'acusament de rebuda de la sol·licitud emès pel corresponent Registre i d'una declaració responsable d'haver aportat la documentació preceptiva i de no haver rebut requeriment d'esmena.
Valor estimat del contracte:
14.282.579,41 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
Obertura de pliques (Sobre C) :
10/10/22 10:00 l'obertura del sobre que conté l'oferta avaluable per criteris automàtics es realitzarà mitjançant la celebració per mitjans electrònics d'un acte en què hi podran participar tots el licitadors mitjançant l'enllaç que prèviament es publicarà a la Plataforma de Serveis de Contractació Pública
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
Sí, 1 any addicional
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'adjudicació

 
Es compra innovació:
No
Reserva social:
No
Data d'adjudicació del contracte:
03/11/22
Termini per a la formalització del contracte:
S'efectuarà un cop transcorregut el termini mínim de quinze dies hàbils des que es remeti a les empreses licitadores la notificació de l'adjudicació.
Motiu d'adjudicació:
És l'oferta que ofereix la millor relació qualitat-preu entesa com la que obté la major puntuació resultant de la suma de la valoració del preu i de la qualitat i la seva oferta no s'ha de considerar amb valors anormals d'acord amb els càlculs efectuats.
Número d'ofertes rebudes:
5
Identitat d'empreses licitadores:
1.- COMPANYIA GENERAL D'AIGÜES DE CATALUNYA, S.A. 2.- UTE TÉCNICAS DE DESALACIÓN DE AGUAS, S.A. ¿ OSERMA 1992 OBRES I SERVEIS, S.L. 3.- AQUAMBIENTE, SERVICIOS PARA EL SECTOR DEL AGUA, S.A.U. 4.- SERVEIS INTEGRALS DE MANTENIMENT RUBATEC, S.A. 5.- LANTANIA AGUAS, S.L.U.
Codi CPV:
90481000
Dades de l'empresa adjudicatària:
Denominació:
COMPANYIA GENERAL D'AIGÜES DE CATALUNYA, S.A.
Nacionalitat:
Espanya
Import:
10.678.730,92 € amb IVA
Import sense IVA:
9.419.287,36 €

Documentació

 
Acords:
Veure actes de la Mesa de Contractació.
Quadre comparatiu d'ofertes i puntuacions:
Veure resolució d'adjudicació.
Informes Tècnics:
Veure actes de la Mesa de Contractació.
Condicions d'execució:
Veure Plec de Clàusules Administratives Particulars i Plec de Prescricpions Tècniques particulars.
Resolució d'adjudicació :
RESADJCTN2200421.pdf PDF
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya