Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

CONTRACTE DE SUBMINISTRAMENT I INSTAL·LACIÓ, POSADA EN MARXA I AJUSTOS DELS EQUIPAMENTS I SISTEMES PER LES MILLORES ESCENOTÈCNIQUES DEL TELAR COMPLERT DEL TEATRE AUDITORI DE GRANOLLERS, FINANÇAT PEL PLA DE RECUPERACIÓ TRANSFORMACIÓ I RESILIÈNCIA DE LA UNIÓ EUROPEA NEXT GENERATION

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Granollers
Codi d'expedient:
2022/062 (11/2022/43)
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Subministraments
Subtipus de contracte:
Adquisició
Procediment d'adjudicació:
Obert
Projecte finançat amb el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (Fons NextGeneration EU):
Projecte finançat amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration EU):
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Té per objecte la contractació, conforme a les característiques que figuren en el Plec de Prescripcions Tècniques Particulars, el subministrament, la instal·lació, posada en marxa i ajustos dels equipaments i sistemes per les millores escenotècniques del telar complert del TEATRE AUDITORI DE GRANOLLERS finançat amb fons de Mecanismes de Recuperació i Resiliència.
Pressupost de licitació:
127.700,50 € sense IVA 154.517,61 € IVA inclòs (21,00%)
Termini d'execució:
01/09/22 - 01/10/22
Àmbit geogràfic:
Granollers
Termini de presentació d'ofertes:
30/08/22 14:00 h
Observacions:
Aquesta licitació es tramita electronicament a través de la plataforma de licitació PIXELWARE:
https://licitacioelectronica.granollers.cat

L'accés a la plataforma és totalment GRATUÏT.
Per accedir a la plataforma PIXELWARE, els licitadors que no estiguin donats d'alta hauran de registrar-se seguint instruccions que consten en el plec de clàusules administratives particulars d'aquest expedient.
US RECOMANEM que verifiqueu el vostre programari amb temps suficient abans de la finalització del termini de presentació d'ofertes. Les ofertes que entrin fora del termini establert en la plataforma de licitació quedaran excloses.
Us recordem que teniu a la vostra disposició el Servei d'Atenció al Client de PIXELWARE a través del telèfon 91 803 66 27 de dilluns a divendres, excepte festius nacionals, de 08:00 a 18:00 h

S'ha detectat un error a la redacció de la pàgina 13/43 del PCAP.

On diu:

A. S'oferta una baixa lineal (%) que s'aplicarà al preu del contracte amb desglòs dels imports per a cadascun dels subministraments indicats en la clàusula 4 del ppt:

CONCEPTE PRESSUPOST OFERTAT (IVA exclòs) IMPORTS CORRESPONENT A L'IVA DE L'OFERTA
TOTAL

Quedaran excloses del procediment de licitació les ofertes que presentin un import superior al pressupost base de licitació o a qualsevol dels imports determinats en la clàusula 4 del plec de prescripcions tècniques. L'import de l'oferta s'haurà d'indicar sense IVA però caldrà obligatòriament que s'indiqui l'import corresponent a l'IVA de l'oferta.

Ha de dir:

A. S'oferta una baixa lineal (%) que s'aplicarà al preu de licitació del contracte amb desglòs dels imports per a cadascun dels subministraments indicats en la clàusula 4 del ppt.

S'haurà d'emplenar l'annex III amb els preus unitaris ofertats, que en cap cas els preus unitaris podran excedir del preu indicat al PPT.

El quadre facilitat calcularà el preu de l'oferta en base a les unitats previstes i la baixa sobre el preu de licitació.

Quedaran excloses del procediment de licitació les ofertes que presentin un import superior al pressupost base de licitació o a qualsevol dels imports determinats en la clàusula 4 del plec de prescripcions tècniques. L'import de l'oferta s'haurà d'indicar sense IVA però caldrà obligatòriament que s'indiqui l'import corresponent a l'IVA de l'oferta.
Valor estimat del contracte:
127.700,50 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Licitació electrònica) :
Plataforma PIXELWARE
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'adjudicació

 
Reserva social:
No
Data d'adjudicació del contracte:
13/10/22
Número d'ofertes rebudes:
1
Identitat d'empreses licitadores:
MACESCENIC SL
Codi CPV:
31000000
Contracte desert

Documentació

 
Acords:
*Ídem que l'anterior
Condicions d'execució:
Les condicions d'execució queden establertes en el Plec de clàusules administratives particulars i el Plec de prescripcions tècniques particulars.
Resolució d'adjudicació :
DD2022_062 CERT ACORD EXCL RETORN GARANTIA I DESERT SUBM TELAR - NEXTGEN.pdf PDF
DD2022_062 DECLARAR DESERT SUBMINISTRAMENT TELAR.pdf
PDF
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya