Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Subministrament per a la renovació del llicenciament del sistema de congelació de sistemes operatius a la xarxa de l'Ajuntament de Mollet del Vallès

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Mollet del Vallès
Codi d'expedient:
COSU/22018
Tipus de tramitació:
Urgent
Tipus de contracte:
Subministraments
Subtipus de contracte:
Adquisició
Procediment d'adjudicació:
Obert
Simplificat abreujat:
Projecte finançat amb el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (Fons NextGeneration EU):
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration EU):
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Subministrament de les llicències del sistema de congelació del sistema operatius dels equips informàtic d'us públic mitjançant el software Deep Freeze del fabricant Faraonics, amb vigència per un any, per mantenir actualitzat el software que permet mantenir operatius els equips informàtics d'us públic de l'Ajuntament de Mollet del Vallès.
Aquestes llicències son pels següent dispositius: 50 llicéncies Deep Freeze Standard.
Pressupost de licitació:
537,05 € sense IVA 649,83 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
1 any
Àmbit geogràfic:
Mollet del Vallès
Termini de presentació d'ofertes:
08/07/22 12:00 h
Observacions:
1. La data límit de documentació i informació, d'acord amb la clàusula 14 del PCAP, fins al 2.7.2022 per acceptació de preguntes i fins al 6.7.2022 per a la publicació de respostes; i fins al 8.7.2022 per a obtenció de plecs de clàusules en el Perfil del contractant de l'Ajuntament de Mollet del Vallès.

2. Remarquem la importància per part dels LICITADORS de la PARAULA CLAU per a la presentació i l'obertura del SOBRE DIGITAL. En aquest sentit, de conformitat amb les clàusules 12 i 14 del PCAP, es fa avís que en cas que alguna empresa LICITADORA no introdueixi la PARAULA CLAU, NO es podrà accedir al contingut del SOBRE xifrat. Així, atès que la presentació d'ofertes a través de l'eina de SOBRE DIGITAL es basa en el xifratge de la documentació i requereix necessàriament la introducció per part de les empreses LICITADORES de la/les PARAULA/ES CLAU, que només elles custodien durant tot el procés, per poder accedir al contingut xifrat dels sobres, NO es podrà efectuar la valoració de la documentació de la seva oferta que no es pugui desxifrar per no haver introduït l'empresa la PARAULA CLAU.

En aquest sentit, està previst que a partir de les 8 hores del dia 11 de juliol de 2022 els LICITADORS rebreu per correu electrònic una COMUNICACIÓ de petició de PARAULA CLAU, per tal que introduïu la PARAULA CLAU per a què s'iniciï el PROCES DE DESXIFRAT del/s SOBRE/S DIGITAL/S corresponent a l'expedient de contractació de referència. Els LICITADORS podreu INTRODUIR les PARAULES CLAUS dels sobres en l'ENLLAÇ indicat en dita COMUNICACIÓ. La introducció d'aquesta PARAULA CLAU només implica el desxifrat del contingut del sobre esmentat, però no es realitzarà la seva obertura fins al moment de l'obertura de pliques (12 de juliol de 2022, a partir de les 12.00 hores) especificat a l'anunci de licitació.

3. S'eximeix els licitadors de l'acreditació de les solvències econòmica i financera i tècnica exigides, de conformitat amb la clàusula 13.3 del PCAP i l'article 159.6.b de la LCSP.
Valor estimat del contracte:
1.074,10 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
La durada del contracte serà d'un any, des del dia 19 d'agost de 2022 fins al 18 d'agost de 2023. No obstant, si la formalització del contracte és posterior al dia 19 d'agost de 2022, la durada del contracte es computarà a partir de l'endemà de la formalització del contracte. El contracte es podrà prorrogar per un (1) any més, sense que la durada total del contracte superi els dos (2) anys.
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'adjudicació

 
Es compra innovació:
No
Reserva social:
No
Data d'adjudicació del contracte:
03/08/22
Termini per a la formalització del contracte:
Dins dels 15 dies hàbils següents a la notificació de l'adjudicació. El contracte es formalitza amb ll'acceptació de la notificació de la resolució pel contractissta.
Motiu d'adjudicació:
Criteri adjudicació preu més baix.
Número d'ofertes rebudes:
3
Identitat d'empreses licitadores:
INFORDISA 2.0 SL ADV INFORMATICA SL PUNT INFORMATIC CREATIU SL
Codi CPV:
72268000
Dades de l'empresa adjudicatària:
Denominació:
INFORDISA 2.0 SL
Nacionalitat:
Espanya
Import:
591,71 € amb IVA
Import sense IVA:
489,02 €

Documentació

 
Acords:
22018su Acta Unitat Tècnica.pdf PDF
Quadre comparatiu d'ofertes i puntuacions:
Incloses a l'acta de l'unitat tècnica auxiliar i resolució annexades
Informes Tècnics:
.
Condicions d'execució:
Les establertes al PPT i al PCAP, especialment, les clàusules 33 a 36 del PCAP.
Resolució d'adjudicació :
22018su Resolució adjudicació.pdf PDF
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya