Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

2022/59 Bioimpressoa 4D guiada per làser amb compliment de normes de correcta fabricació per a la producció d'enginyeria de teixits

Òrgan de contractació:
Universitat de Barcelona
Codi d'expedient:
2022/59
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Subministraments
Subtipus de contracte:
Adquisició
Procediment d'adjudicació:
Obert
Projecte finançat amb el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (Fons NextGeneration EU):
Projecte finançat amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration EU):
No
Compra pública d'innovació:
No

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Subministrament, instal·lació i posada en funcionament d'una bioimpressora 4D guiada per làser amb compliment de normes de correcta fabricació per a bioimprimir medicaments d'enginyeria de teixits (ATMPS), així com els seus accessoris, tant aquells que siguin imprescindibles per al seu funcionament de forma independent, entre d'altres configuracions que es detallaran als plecs tècnics.
Aquest contracte està finançat al 100% pel Mecanisme de Recuperació i Resiliència de la Unió Europea, establert pel reglament (UE) 2020/2094 del Consell, de 14 de desembre de 2020, pel que s'estableix un instrument de Recuperació de la Unió Europea per recolzar la recuperació de després de la crisi de la COVID.19, i regulat segons el Reglament (UE) 2021/241 del Parlament Europeu i del Consell de 12 de Febrer de 2021 pel que s'estableix el Mecanisme de Recuperació i Resiliència.
Resolució definitiva del procediment de concessió d'ajuts a la convocatòria d'adquisició d'equipament científic-tècnic de l'any 2021, del subprograma estatal de infraestructures de investigació i equipament científic-tècnic, en el marc del pla estatal de investigació científica i tècnica i d'innovació 2017-2020.
Referencia: EQC2021-006818-P
Organisme: Universitat de Barcelona CIF: Q0818001J
Entitat: Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
Representant legal: Joan Guàrdia Olmos.
Sol·licitant: Josep Maria Canals Coll
Títol sol·licitud: Adquisició i posada en marxa d'una bioimpressora 4D guiada per làser per a la producció de medicaments de teràpies avançades (ATMPs) en condicions GMP.
Període execució: 15 mesos
Pressupost de licitació:
990.900,00 € sense IVA 1.198.989,00 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
1 any 3 mesos
Àmbit geogràfic:
Barcelona
Termini de presentació d'ofertes:
01/07/22 14:00 h
Observacions:
Si voleu estar informats de les novetats relacionades amb aquesta licitació, podeu registrar-vos a l'apartat "Subscripcions" que trobareu en aquesta mateixa pàgina.
QUALSEVOL DUBTE O PREGUNTA QUE VULGUEU FORMULAR, HO HEU DE FER SEMPRE DES DE L'ESPAI QUE HI HA AL TAULER D'AVISOS. La data límit d'obtenció de documents i informació està indicada a l'anunci de licitació.
La Plataforma de Serveis de Contractació Pública verifica que, si un document que es vol publicar conté una signatura digital, la Plataforma genera i publica una còpia del document sense la signatura, per tal d'evitar mostrar informació indeguda en el portal públic.
US RECOMANEM QUE INICIEU EL TRÀMIT DE PRESENTACIÓ DE LES OFERTES AMB L'ANTELACIÓ SUFICIENT PER TAL DE PREVEURE AMB TEMPS LES INCIDÈNCIES QUE PUGUIN SORGIR, AIXÍ COM FER ÚS DEL MATERIAL DE SUPORT QUE US OFEREIX L'EINA eLicita:
https://contractaciopublica.gencat.cat/ecofin_sobre/AppJava/views/ajuda/empreses/index.xhtml?set-locale=ca_ES
Valor estimat del contracte:
990.900,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
L'òrgan de contractació podrà acordar la pròrroga dels terminis d'execució dins fases del contracte per causes justificades, no imputables al contractista
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'adjudicació

 
Es compra innovació:
No
Reserva social:
No
Data d'adjudicació del contracte:
21/07/22
Termini per a la formalització del contracte:
D'acord amb el previst a l'article 153.3 LCSP es preveu formalitzar el contracte un cop transcorreguts 10 dies naturals comptadors des de la data en què es remeti la notificació de l'adjudicació als licitadors i candidats. Finalitzat aquest termini, es requerirà a l'adjudicatari per a que formalitzi el contracte en un termini no superior a 5 dies naturals comptadors des del següent al que s'hagués rebut el requeriment (sempre que no s'hagi interposat recurs en el qual s'hagi demanat la suspensió de la formalització del contracte).
Número d'ofertes rebudes:
1
Codi CPV:
38970000
Dades de l'empresa adjudicatària:
Denominació:
POIETIS
Nacionalitat:
Espanya
Import:
1.197.461,09 € amb IVA
Import sense IVA:
989.637,27 €

Documentació

 
Acords:
33 Acta sobre A 2022_59.pdf
PDF
34 Acta sobre B 2022_59.pdf
PDF
35 Acta sobre C 2022_59.pdf
PDF
Quadre comparatiu d'ofertes i puntuacions:
No escau
Informes Tècnics:
48 Informe de valoració oferta tècnica 2022_59.pdf
PDF
48 Informe de valoració sobre C i final 2022_59.pdf
PDF
Condicions d'execució:
Les establertes als plecs i a les millores presentades
Resolució d'adjudicació :
61 Resolució adjudicació 2022_59.pdf PDF
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya