Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Servei del manteniment integral de les rondes de Barcelona i tram municipal de la Gran Via Nord (exp. 903778/21).

Òrgan de contractació:
Àrea Metropolitana de Barcelona
Codi d'expedient:
903778/21
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis de manteniment i reparació
Procediment d'adjudicació:
Obert
Projecte finançat amb el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (Fons NextGeneration EU):
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration EU):
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Srvei consistent en el manteniment integral de les rondes de Barcelona i tram municipal de la Gran Via Nord
Pressupost de licitació:
22.628.867,52 € sense IVA 27.380.929,68 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
4 anys
Àmbit geogràfic:
Barcelona
Termini de presentació d'ofertes:
28/03/22 14:00 h
Valor estimat del contracte:
28.286.084,40 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
Obertura de pliques (CRITERIS AUTOMÀTICS) :
16/06/22 12:00 Sala Virtual https://n9.cl/y7bfu
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
Possibilitat de pròrroga per un (1) any més. La pròrroga s'acordarà per l'òrgan de contractació i serà obligatòria per a l'empresari, sempre que el seu preavís es produeixi almenys amb dos mesos d'antelació a la finalització del termini de durada del contracte.
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'adjudicació

 
Es compra innovació:
No
Reserva social:
No
Data d'adjudicació del contracte:
26/07/22
Termini per a la formalització del contracte:
5 díes naturals posteriors a 15 dies hàbils des de la remisió de la notificació
Motiu d'adjudicació:
Les característiques principals de la seva oferta es poden resumir en els següents punts:
1. ORGANITZACIÓ I PLANIFICACIÓ DE LES TASQUES CONDUCTIVES, SISTEMÀTIQUES I CORRECTIVES. Descripció del context detallada i precisa quan a la localització, competències i límits. Es descriuen IMD'S de RD y RL i es té en consideració les condicions climàtiques. S'analitza la sinistralitat i es planteja una solució sensoritzada de cruïlla intel·ligent. Hi ha una descripció geomètrica per a cadascuna de les infraestructures amb un molt alt nivell de detall. Es realitza una descripció de gestió detallada en matèria de: ferm, obres de fàbrica i estructures, desmunts i terraplens, drenatges, estacions de bombament, senyalització horitzontal, senyalització vertical, plantacions i neteja.

2. ORGANITZACIÓ DE MITJANS HUMANS I MATERIALS. Es descriu amb detall i correctament la distribució de torns, horaris i personal destinat a vialitat. Preveuen el reforç del servei en cas de DANA. Contemplen que els encarregats realitzaran un recorregut complet als trams on es trobin. Protocol per a la retirada d'animals morts SANDACH (subproductos de origen animal que no seran para consumo). Els equips de vialitat disposaran de radio telèfon i càmera IP. L'operativa de vialitat preveu dotar una furgoneta equipada amb una moto elèctrica. S'indiquen les revisions funcionals. La generació de l'inventari recau als equips de vialitat i equips de treballs d'acord amb els treballs que executen. Proposen la realització de 2 vídeos a l'any per a la inspecció visual de la senyalització visual de la senyalització horitzontal, vertical y abalisament. Proposen la integració del LIDAR al SIG de Rondes. Es detalla amb precisió el funcionament del Centre de Manteniment i operacions. S'indica un sistema de reconeixement facial y temperatura corporal per protocol COVID 19. S'inclou una descripció molt detallada del SIG de Rondes. Es comprometen a integrar-lo a les plataforma de gestió Smart de l'AMB. Es detallen les revisions normatives. Escombrats cada 2 setmanes. Descrits els processos i torns dels equips de conservació. Proposen la creació d'un perfil Community Manager i atès pel personal de l'oficina tècnica. Descrita amb detall la gestió d'autoritzacions. Gestió de la Seguretat vial segons certificat ISO 39001:2012 de Sistema de Gestió de la Seguridad Vial. Els talls de carril es proposen amb vehicle homologat. Organigrama complet amb dedicacions a les que se li afegeix un cap d'administració, l'auxiliar administratiu i 1 mecànic. L'adjunt al responsable d'OC i INS tindrà experiència específica i serà operador pilot de drons.

3. CAPACITAT DE RESPOSTA DAVANT POSSIBLES INCIDÈCIES. Es contemplen actuacions de vialitat hivernal temporalment, localització i mitjans destinats. Es proposa disposar de sacs de clorur càlcic barrejat amb clorur de sodi. Contemplen la redacció del pla de vialitat hivernal. Existeix compromís de subministrament de fundents. Contemplen una relació extensa de personal especialitzat de les empreses mare. Contemplen la creació de 2 equips de reguarda amb operaris d'Oc i Instal·lacions. Aporta llista de empreses de asfalt/ Aporta llista de stock de: Amortidors d'impacte, abalisament, barreres de seguretat, canalons de recollida d'aigua, pintura, juntes de dilatació, material de fossa, material d'obra, senyalització vertical i tanques. S'inclou llista de proveïdors: Embussos, grues de gran Tn, manteniment de mitja tensió, plataformes elevadores, sistemes de contenció i senyalització, Maquinaria de moviment de terres, aplicació de fitosanitaris, control geomètric d'estructures, Impermeabilitzacions, Inspecció d'arbrat, Laboratori de qualitat, Neteja de túnels, Segues, Pintura d'estructures, Escombrat, Instal·lacions contraincendis, Equips de bombament, fugues d'aigua, desratització, manteniment de grups electrógens, Manteniment d'alta tensió, Assessorament en enllumenat, subministre de projectors, Lloguer de maquinària, Morters, Juntes de dilatació, tubs, s
Número d'ofertes rebudes:
8
Identitat d'empreses licitadores:
UTE FERROSER INFRAESTRUCTURAS SA ¿ ROMÀ INFRAESTRUCTURES I SERVEIS SAU, UTE MANTENIMIENTO DE INFRAESTRUCTURAS, SA ¿ SERVEIS INTEGRALS DE MANTENIMENT RUBATEC, SA, UTE AERONAVAL DE CONSTRUCCIONES SA ¿ ALDESA CONSTRUCCIONES SA, UTE SORIGUE ACSA CONSERVACIÓN DE INFRAESTRUCTURAS SAU ¿ COMSA INSTALACIONES Y SISTEMAS INDUSTRIALES, SAU ¿ COMSA SERVICE FACILITY MANAGEMENT SAU, UTE ALUMBRADOS VIARIOS SA ¿ ROGASA CONSTRUCCIONES Y CONTRATAS, SAU, UTE INNOVIA COPTALIA, SAU ¿ API MOVILIDAD SA,UTE JOSÉ ANTONIO ROMERO POLO, SAU ¿ COPISA, CONSTRUCTORA PIRENAICA, SA ¿ CITELUM ITALIA, SRL SUCURSAL EN ESPAÑA
Codi CPV:
50230000
Dades de l'empresa adjudicatària:
Denominació:
UTE MANTENIMENT RONDES 2022
Nacionalitat:
Espanya
Import:
19.489.745,80 € amb IVA
Import sense IVA:
16.107.227,92 €

Documentació

 
Acords:
veure documents
Quadre comparatiu d'ofertes i puntuacions:
veure documents
Informes Tècnics:
veure documents
Condicions d'execució:
veure documents
Resolució d'adjudicació :
903778-21 aCREDITO adjudicació.pdf PDF
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya