Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

SERVEI DE TARGETES RESTAURANT I DE TARGETES DE TRANSPORT DEL PLA DE RETRIBUCIÓ FLEXIBLE DE L'AGÈNCIA CATALANA DE L'AIGUA

Òrgan de contractació:
Agència Catalana de l'Aigua (ACA)
Codi d'expedient:
CTN2200465
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Altres serveis
Procediment d'adjudicació:
Obert
Simplificat abreujat:
Projecte finançat amb el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (Fons NextGeneration EU):
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration EU):
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
El Reglament de l'Impost sobre la Renda de les Persones Físiques, aprovat per Reial Decret 304/2004, de 20-2-2004 preveu, en el seu Títol II (determinació de la capacitat econòmica sotmesa a gravamen), Capítol III (rendes en espècie), que determinats productes no tindran la consideració de renda en espècie i gaudiran de beneficis fiscals sempre que es compleixin les condicions previstes als articles 44 a 46 bis.

Una vegada estudiats els productes amb avantatges fiscals previstos per la normativa vigent i tenint en compte aspectes pressupostaris, de gestió i de ràtio cost-benefici l'Agència va considerar que el Pla de retribució flexible de l'Agència hauria d'incloure els següents productes: targeta transport, targeta restaurant i assegurança de salut, podent incloure en el futur nous productes segons disponibilitat de l'Agència i regulació legal al respecte.

El Gerent de l'Agència Catalana de l'Aigua en data 08 de maig de 2017 va dictar resolució per la que autoritzava la implantació del Pla de Retribució Flexible a l'Agència Catalana de l'Aigua que incloïa el producte targeta transport i targeta restaurant. La implantació d'aquests dos productes es va fer efectiva el juliol de 2017 i continua vigent a data d'avui.

Aquesta contractació resulta imprescindible per poder mantenir els productes de targeta restaurant i targeta transport del pla de retribució flexible de l'Agència previst al conveni col·lectiu i autoritzat pel Gerent en data 08 de març de 2017.
Pressupost de licitació:
17.250,00 € sense IVA 20.872,50 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
3 anys
Àmbit geogràfic:
Catalunya
Termini de presentació d'ofertes:
11/07/22 12:00 h
Observacions:
L'article 41 del IV Conveni Col·lectiu Laboral estableix que l'Agència "es compromet a estudiar i a implantar solucions de retribució flexible en aquells casos en que sigui possible i sempre d'acord amb la normativa vigent en cada moment en la matèria. El pla de retribució flexible, en tot cas, és d'adhesió voluntària i expressa pel treballador/a i permet substituir una part de la seva retribució en metàl·lic per destinar-la a productes dels disponibles dintre de l'esmentat pla de retribució flexible. En cas de modificació legal respecte de les condicions dels productes oferts en règim de retribució flexible, l'empresa decidirà l'adaptació de l'oferta del producte a la nova normativa o, si aquesta no fos possible, la seva eliminació del catàleg de productes, sense que aquests generin en cap moment consolidació de drets de cap tipuspel treballador/a. En tot cas, la decisió final sobre els productes oferts en concepte de retribució flexible correspon a l'empresa atenent aspectes pressupostaris, de gestió i de ràtio cost-benefici sense que aquests generin en cap moment consolidació de drets de cap tipus pel treballador/a."
La retribució flexible és un sistema voluntari, flexible i personalitzat que permet als treballadors/es percebre part de la seva retribució anual a través de productes i serveis que tenen per llei avantatges fiscals. La major capacitat de compra de l'empresa i els avantatges fiscals associats als béns escollits permeten maximitzar la retribució i optimitzar d'aquesta forma el salari net final del treballador/a que opta per aquests productes sense que això suposi incrementar en cap cas la retribució bruta actual del treballador/a.
Valor estimat del contracte:
31.175,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
Una pròrroga de 2 anys.
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'adjudicació

 
Reserva social:
No
Data d'adjudicació del contracte:
27/07/22
Número d'ofertes rebudes:
1
Identitat d'empreses licitadores:
GLOBAL PAYMENTS MONEYTOPAY, EDE, S.L.
Codi CPV:
72322000
Contracte desert

Documentació

 
Acords:
Veure text resolució.
Informes Tècnics:
INFORME TÈCNIC EXCLUSIÓ EXPEDIENT CTN2200465_Signat.pdf PDF
Condicions d'execució:
Veure Clàusules 17 i 18 del Plec de Clàusules Administratives Particulars.
Resolució d'adjudicació :
Resolució desert_signada.pdf PDF
Informe desert OCEF_signat.pdf
PDF

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya