Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Redacció dels projectes bàsic i executiu de la reurbanització de l'entorn de l'església de Sant Vicenç de Mollet del Vallès

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Mollet del Vallès
Codi d'expedient:
COSE/22012
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis d'arquitectura, serveis d'enginyeria i serveis integrats d'enginyeria, serveis de planificació urbana i serveis d'arquitectura paisatgista. Serveis connexos de consultors en ciència i tecnologia. Serveis d'assaigs i anàlisis tècnics
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Projecte finançat amb el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (Fons NextGeneration EU):
Projecte finançat amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration EU):
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
En data 17 de febrer de 2022, la Secretària General de Transports i Mobilitat del Ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana, ha resolt provisionalment la concessió de les ajudes del programa de ajudes a municipis per a la implantació de zones de baixes emissions i la transformació digital i sostenible del transport urbà, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència; entre els projectes i municipis beneficiats s'inclou el projecte objecte de contractació d'aquest Ajuntament
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Es vol dignificar un espai de gran centralitat, formalitzant una plataforma única que guanyi espai pels vianants i millori la imatge del conjunt.
Donat que el barri és deficitari en interconnectivitat de corredors verds, d'acord amb l'estratègia europea en matèria de infraestructura verda, es considera que és una oportunitat per contribuir en aquesta direcció i en la lluita contra el canvi climàtic.
També està prevista la renovació de les xarxes de serveis: clavegueram i aigua, atès el seu mal estat. Així com el soterrament de la xarxes de baixa tensió i telecomunicacions.
El projecte recollirà actuacions que s'alineen amb els objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030 de la ONU, concretament amb l'objectiu 11 Ciutats i Comunitats Sostenibles, per aconseguir que Mollet del Vallès sigui inclusiu, segur, resilient i sostenible, i l'objectiu 3 Garantir una vida sana i amb el Pla de Mandat 2019-2023, amb els objectius d'ampliació de zones de vianants i de les voreres dels carrers existents, l'aplicació del principi d'accessibilitat universal.
L'objectiu bàsic és prioritzar el vianant i els desplaçaments a peu, de forma segura, còmoda i accessible, i posant de manifest que "la distància més curta entre dos indrets no és la línia recta sinó la que té el trajecte més agradable".
Les actuacions que haurà de recollir el projecte a redactar encaixen en el programa d'ajudes a municipis de més de 50.000 habitants per a la implantació de zones de baixes emissions i la transformació digital i sostenible del transport urbà i de la mobilitat per a municipis aprovades pel Ministerio de Transportes, Movilidad y Agenda Urbana (MITMA) en la primera convocatòria d'ajudes, segons Ordre TMA/892/2021, de 17 d'agost, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR) que va aprovar el Govern d'Espanya com a un dels instruments financers dels Fons Next Generation EU aprovats pel Consell d'Europa el de 20 de juny de 2020.
Pressupost de licitació:
45.413,80 € sense IVA 54.950,69 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
4 mesos
Àmbit geogràfic:
Mollet del Vallès
Termini de presentació d'ofertes:
03/01/22 12:00 h
Observacions:
A partir de varies consultes realitzades, s'ha detectat l'error de fet a la clàusula 20.2.2 del PCAP referent a la naturalesa dels projectes a presentar per a la valoració dels criteris avaluables mitjançant judicis de valor on diu "reforma equipaments públics", s'ha d'entendre "Urbanització espai públic de característiques equivalents", tal com estableix a l'informe de necessitats publicat, a les clàusules 13.3.A) de Solvència tècnica i 15.2.b) de documentació a presentar del SOBRE B. 2.2 del PCAP i a les característiques de licitació d'aquesta publicació. Consegüentment, NOMÉS es valoraran projectes d'obra consistents en "Urbanització espai públic de característiques equivalents".

2. La data límit de documentació i informació, d'acord amb la clàusula 15 del PCAP, fins al 27.12.2021 per acceptació de preguntes i fins al 30.12.2021 per a la publicació de respostes; i fins al 3.1.2022 per a obtenció de plecs de clàusules en el Perfil del contractant de l'Ajuntament de Mollet del Vallès.

3. Remarquem la importància per part dels LICITADORS de la PARAULA CLAU per a la presentació i l'obertura del SOBRE DIGITAL. En aquest sentit, de conformitat amb les clàusules 15 i 19 del PCAP, es fa avís que en cas que alguna empresa LICITADORA no introdueixi la PARAULA CLAU, NO es podrà accedir al contingut del SOBRE xifrat. Així, atès que la presentació d'ofertes a través de l'eina de SOBRE DIGITAL es basa en el xifratge de la documentació i requereix necessàriament la introducció per part de les empreses LICITADORES de la/les PARAULA/ES CLAU, que només elles custodien durant tot el procés, per poder accedir al contingut xifrat dels sobres, NO es podrà efectuar la valoració de la documentació de la seva oferta que no es pugui desxifrar per no haver introduït l'empresa la PARAULA CLAU.

En aquest sentit, està previst que a partir de les 12 hores del dia 4 de gener de 2022 els LICITADORS rebreu per correu electrònic una COMUNICACIÓ de petició de PARAULA CLAU, per tal que introduïu la PARAULA CLAU per a què s'iniciï el PROCES DE DESXIFRAT del/s SOBRE/S DIGITAL/S corresponent a l'expedient de contractació de referència. Els LICITADORS podreu INTRODUIR les PARAULES CLAUS dels sobres en l'ENLLAÇ indicat en dita COMUNICACIÓ. La introducció d'aquesta PARAULA CLAU només implica el desxifrat del contingut del sobre esmentat, però no es realitzarà la seva obertura fins al moment de l'obertura de pliques (5 de gener de 2022, a partir de les 12.00 hores) especificat a l'anunci de licitació.
Valor estimat del contracte:
49.655,18 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de la formalització

 
Data de publicació:
19/04/22 14:00 h Amb la certificaci? de CatCert Publicació acreditada pel Consorci Administració Oberta de Catalunya
Reserva social:
No
Es compra innovació:
No
Data d'adjudicació del contracte:
25/03/22
Data de formalització del contracte:
05/04/22
Número d'ofertes rebudes:
4
Identitat d'empreses licitadores:
VVV Proyectos y Servicios con Ingenio, SL, Roselló-Sangenís arquitectes, SCP, Vora Arquitectura, SCPP i RGA Arquitectes, SLP
Dades de l'empresa adjudicatària:
Denominació:
VVV Proyectos y Servicios con Ingenio, SL
Nacionalitat:
Espanya
Import:
41.213,02 € amb IVA
Import sense IVA:
34.060,35 €

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya