Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Redacció dels projectes de reforma i rehabilitació del Pavelló municipal d'esports de la Riera Seca de Mollet del Vallès

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Mollet del Vallès
Codi d'expedient:
COSE/21016
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis d'arquitectura, serveis d'enginyeria i serveis integrats d'enginyeria, serveis de planificació urbana i serveis d'arquitectura paisatgista. Serveis connexos de consultors en ciència i tecnologia. Serveis d'assaigs i anàlisis tècnics
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Projecte finançat amb el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (Fons NextGeneration EU):
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration EU):
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
Es fa públic l'anunci de modificació del contracte de serveis de referència, de conformitat amb la resolució de la regidoria de coordinació de l'Àrea de Governança, Economia i Serveis Territorials de 6 d'abril de 2022. S'acompanyen els informes d'aquesta modificació de contracte emesos per l'òrgan de contractació. Base jurídica: Article 207.3 de la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de contractes del sector públic, per la qual es transposen a l'ordenament jurídic espanyol les directives del Parlament Europeu i del Consell 2014/23/UE i 2014/24/UE, de 26 de febrer de 2014.
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'estat del pavelló en alguns dels seus elements és dolent, degut als anys transcorreguts des de de la seva construcció per fases en els anys vuitanta del segle passat, l'ús continu, i el canvi de les normatives.
L'Ajuntament vol disposar del projecte bàsic i executiu per poder reformar i rehabilitar una part de l'esmentat pavelló; que ha d'incloure la redacció del Projecte de legalització de les activitats previstes en l'equipament que determini el Serveis de Benestar, Drets Socials i Ocupació.
Pressupost de licitació:
55.622,34 € sense IVA 67.303,03 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
4 mesos 14 dies
Àmbit geogràfic:
Mollet del Vallès
Termini de presentació d'ofertes:
03/12/21 12:00 h
Observacions:
1. La data límit de documentació i informació, d'acord amb la clàusula 15 del PCAP, fins al 26.11.2021 per acceptació de preguntes i fins al 30.11.2021 per a la publicació de respostes; i fins al 3.12.2021 per a obtenció de plecs de clàusules en el Perfil del contractant de l'Ajuntament de Mollet del Vallès.

3. Remarquem la importància per part dels LICITADORS de la PARAULA CLAU per a la presentació i l'obertura del SOBRE DIGITAL. En aquest sentit, de conformitat amb les clàusules 15 i 19 del PCAP, es fa avís que en cas que alguna empresa LICITADORA no introdueixi la PARAULA CLAU, NO es podrà accedir al contingut del SOBRE xifrat. Així, atès que la presentació d'ofertes a través de l'eina de SOBRE DIGITAL es basa en el xifratge de la documentació i requereix necessàriament la introducció per part de les empreses LICITADORES de la/les PARAULA/ES CLAU, que només elles custodien durant tot el procés, per poder accedir al contingut xifrat dels sobres, NO es podrà efectuar la valoració de la documentació de la seva oferta que no es pugui desxifrar per no haver introduït l'empresa la PARAULA CLAU.

En aquest sentit, està previst que a partir de les 8 hores del dia 7 de desembre de 2021 els LICITADORS rebreu per correu electrònic una COMUNICACIÓ de petició de PARAULA CLAU, per tal que introduïu la PARAULA CLAU per a què s'iniciï el PROCES DE DESXIFRAT del/s SOBRE/S DIGITAL/S corresponent a l'expedient de contractació de referència. Els LICITADORS podreu INTRODUIR les PARAULES CLAUS dels sobres en l'ENLLAÇ indicat en dita COMUNICACIÓ. La introducció d'aquesta PARAULA CLAU només implica el desxifrat del contingut del sobre esmentat, però no es realitzarà la seva obertura fins al moment de l'obertura de pliques (9 de desembre de 2021, a partir de les 12.00 hores) especificat a l'anunci de licitació.
Valor estimat del contracte:
59.552,13 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de la formalització

 
Data de publicació:
26/04/22 16:30 h Amb la certificaci? de CatCert Publicació acreditada pel Consorci Administració Oberta de Catalunya
Reserva social:
No
Es compra innovació:
No
Data d'adjudicació del contracte:
18/02/22
Data de formalització del contracte:
22/04/22
Número d'ofertes rebudes:
4
Identitat d'empreses licitadores:
Taller d'Arquitectura i Territori, SLP, Estudi Nao, SCP, Jordi Carreras Güell i Basterrechea-Tejada Arquitectes, SLP
Dades de l'empresa adjudicatària:
Denominació:
Jordi Carreras Güell
Nacionalitat:
Espanya
Import:
45.738,00 € amb IVA
Import sense IVA:
37.800,00 €

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya