Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Servei de cuina in situ, servei de cuina modalitat càtering i auxiliars de cuina-menjador; i servei de monitoratge menjador i esbarjo a escoles d'educació especial de l'IMSP

Òrgan de contractació:
Institut Municipal de Serveis Personals de Badalona
Codi d'expedient:
IMSSG-OA_FEXP2019/000338
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Altres serveis
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'objecte del present contracte és la contractació dels següents serveis: Cuina in situ Escola d'educació especial Llevant, Cuina modalitat càtering i d'auxiliars de cuina-menjador a l'Escola Can Barriga; i Monitoratge menjador i esbarjo a les escoles d'educació especial Llevant i Can Barriga, per a alumnat amb diferents tipus de discapacitat i escolaritzat a les escoles d'educació especial de dos centres públics municipals de l'Institut Municipal de Serveis Personals.
Pressupost de licitació:
1.989.830,64 € sense IVA 2.037.078,96 € IVA inclòs (0,00%)
Durada del contracte:
3 anys
Àmbit geogràfic:
Badalona
Termini de presentació d'ofertes:
14/09/20 14:00 h
Valor estimat del contracte:
2.852.090,58 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
Obertura de pliques (Sobre amb criteris avaluables objectivament 11:00 a 11:15. Reunió interna. A partir de les 11:15 sessió pública.) :
28/09/20 11:00 Telemàtica: les empreses que vulguin assistir a la sessió virtual han de posar-se en contacte amb montse.baturones@imspbdn.cat (indicant empresa, nom, cognom i DNI).
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
Possible pròrroga d'un any
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de la formalització

 
Data de publicació:
26/03/21 14:10 h Amb la certificaci? de CatCert Publicació acreditada pel Consorci Administració Oberta de Catalunya
Reserva social:
No
Descripció dels lots:
Número de lot:
1
Es compra innovació:
No
Reserva social:
No
Descripció del lot:
Servei de cuina in situ Escola d'educació especial Llevant
Data d'adjudicació del contracte:
23/12/20
Data de formalització del contracte:
16/02/21
Número d'ofertes rebudes:
6
Dades de l'empresa adjudicatària:
Denominació:
SERHS FOOD AREA sl
Nacionalitat:
Espanya
Import:
258.456,00 € amb IVA
Import sense IVA:
234.960,00 €
Número de lot:
2
Es compra innovació:
No
Reserva social:
No
Descripció del lot:
Servei de cuina, modalitat càtering i d'auxiliar de cuina-menjador a l'Escola Can Barriga
Data d'adjudicació del contracte:
26/02/21
Data de formalització del contracte:
25/03/21
Número d'ofertes rebudes:
4
Dades de l'empresa adjudicatària:
Denominació:
ENDERMAR, S.L.
Nacionalitat:
Espanya
Import:
217.807,92 € amb IVA
Import sense IVA:
198.007,20 €
Número de lot:
3
Es compra innovació:
No
Reserva social:
No
Descripció del lot:
Servei de monitoratge menjador i esbarjo a escoles d'educació especial Llevant i Can Barriga
Data d'adjudicació del contracte:
23/12/20
Data de formalització del contracte:
10/02/21
Número d'ofertes rebudes:
4
Dades de l'empresa adjudicatària:
Denominació:
L'EINA COOPERATIVA,SCCL
Nacionalitat:
Espanya
Import:
1.516.682,52 € amb IVA
Import sense IVA:
1.516.682,52 €

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya