Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Redacció dels projectes de reforma i rehabilitació del Pavelló Municipal d'Esports de la Riera Seca de Mollet del Vallès, fases 2, 3 i 4

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Mollet del Vallès
Codi d'expedient:
COSE/22015_
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis d'arquitectura, serveis d'enginyeria i serveis integrats d'enginyeria, serveis de planificació urbana i serveis d'arquitectura paisatgista. Serveis connexos de consultors en ciència i tecnologia. Serveis d'assaigs i anàlisis tècnics
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Projecte finançat amb el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (Fons NextGeneration EU):
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration EU):
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Redacció dels Projectes i les posteriors direccions de Reforma del Pavelló Municipal d'Esports de La Riera Seca de Mollet del Vallès, de les fases 2, 3 i 4 amb mesures de contractació sostenible.

L'estat del pavelló requereix d'una intervenció d'actualització, degut als anys transcorreguts des de de la seva construcció per fases en els anys vuitanta del segle passat, i a l'ús continuat. Cal una posada al dia per donar compliment a les normatives relatives a seguretat d'estructura, contra incendis i d'utilització, així com les relatives a l'eficiència energètica, així com adaptar-ho a les noves necessitats.

Per a garantir la conservació de l'edifici i el seu servei públic es necessari emprendre accions per a la reparació de l'envoltant de l'edifici i el seu interior, amb l'objectiu de garantir la seva durabilitat i seguretat, així com canviar la imatge del pavelló.

El dia 16 de novembre de 2021 per resolució de la regidora coordinadora de Governança, Economia i Serveis Territorials es van aprovar el Plec de clàusules administratives particulars, el Plec de prescripcions tècniques i la convocatòria de la licitació del Projectes de reforma i rehabilitació del Pavelló Municipal d'esports de la Riera Seca de Mollet del Vallès fase 1.
Pressupost de licitació:
49.454,13 € sense IVA 59.839,49 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
8 mesos 7 dies
Àmbit geogràfic:
Mollet del Vallès
Termini de presentació d'ofertes:
25/04/22 12:00 h
Observacions:
1. La data límit de documentació i informació, d'acord amb la clàusula 14 del PCAP, fins al 19.4.2022 per acceptació de preguntes i fins al 22.4.2022 per a la publicació de respostes; i fins al 25.4.2022 per a obtenció de plecs de clàusules en el Perfil del contractant de l'Ajuntament de Mollet del Vallès.

2. Remarquem la importància per part dels LICITADORS de la PARAULA CLAU per a la presentació i l'obertura del SOBRE DIGITAL. En aquest sentit, de conformitat amb les clàusules 14 i 18 del PCAP, es fa avís que en cas que alguna empresa LICITADORA no introdueixi la PARAULA CLAU, NO es podrà accedir al contingut del SOBRE xifrat. Així, atès que la presentació d'ofertes a través de l'eina de SOBRE DIGITAL es basa en el xifratge de la documentació i requereix necessàriament la introducció per part de les empreses LICITADORES de la/les PARAULA/ES CLAU, que només elles custodien durant tot el procés, per poder accedir al contingut xifrat dels sobres, NO es podrà efectuar la valoració de la documentació de la seva oferta que no es pugui desxifrar per no haver introduït l'empresa la PARAULA CLAU.

En aquest sentit, està previst que a partir de les 12 hores del dia 26 d'abril de 2022 els LICITADORS rebreu per correu electrònic una COMUNICACIÓ de petició de PARAULA CLAU, per tal que introduïu la PARAULA CLAU per a què s'iniciï el PROCES DE DESXIFRAT del/s SOBRE/S DIGITAL/S corresponent a l'expedient de contractació de referència. Els LICITADORS podreu INTRODUIR les PARAULES CLAUS dels sobres en l'ENLLAÇ indicat en dita COMUNICACIÓ. La introducció d'aquesta PARAULA CLAU només implica el desxifrat del contingut del sobre esmentat, però no es realitzarà la seva obertura fins al moment de l'obertura de pliques (27 d'abril de 2022, a partir de les 12.00 hores) especificat a l'anunci de licitació.
Valor estimat del contracte:
50.937,89 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
Aquest contracte no preveu cap pròrroga. El termini d'execució del contracte serà de vuit (8) mesos i una (1) setmana a comptar des del dia següent a la formalització del contracte. S'estableixen s terminis parcials següents: Fins a una (1) setmana per a la dur a terme la reunió d'inici del projecte, comptats des de la formalització de contracte. Fins a dues (2) setmanes per al lliurament de l'informe de Diagnosi, comptats des del dia següent a la data de la reunió d'inici del projecte. Fins a un (1) mes i tres (3) setmanes per al lliurament del Projecte Bàsic i Visualització, Projecte executiu, Fase 2 amb el Projecte d'Activitats corresponent, comptats a partir de la data de validació de l'informe de Diagnosi. Fins a un (1) mes i tres (3) setmanes per al lliurament Projecte executiu, Fase 2 amb el Projecte d'Activitats corresponent, comptats a partir de la data de validació del Projecte bàsic. Fins a quatre (4) mesos per al lliurament del Projecte executiu, Fases 3 i 4 a partir de la validació del Projecte Bàsic. Aquest lliurament inclou el Projecte d'Activitats corresponents.
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de la formalització

 
Data de publicació:
20/05/22 14:15 h Amb la certificaci? de CatCert Publicació acreditada pel Consorci Administració Oberta de Catalunya
Reserva social:
No
Es compra innovació:
No
Data d'adjudicació del contracte:
12/05/22
Data de formalització del contracte:
20/05/22
Número d'ofertes rebudes:
4
Identitat d'empreses licitadores:
EDDAB Arquitectura, SLP, Xúquer-Arqing, SL, Jordi Carreras Güell i e3 Solinteg, SL
Dades de l'empresa adjudicatària:
Denominació:
EDDAB Arquitectura, SLP
Nacionalitat:
Espanya
Import:
40.000,00 € amb IVA
Import sense IVA:
33.057,85 €

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya