Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

REDACCIÓ DEL PROJECTE I EXECUCIÓ DE LES OBRES D'AMPLIACIÓ DE L'ESTACIÓ DEPURADORA D'AIGÜES RESIDUALS DE CALAFELL. TM DE CALAFELL

Òrgan de contractació:
Agència Catalana de l'Aigua (ACA)
Codi d'expedient:
CTN2100641
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Obres hidràuliques
Procediment d'adjudicació:
Obert
Projecte finançat amb el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (Fons NextGeneration EU):
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration EU):
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
Publicació d'enllaços
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'objecte del contracte és la redacció del projecte i l'execució de les obres corresponents a una actuació prevista a la planificació hidrològica vigent.

En concret, l'actuació objecte d'aquest informe està prevista a l'epígraf amb el Codi C1.020 Ampliació EDAR de Calafell del Programa de mesures del Pla de gestió del districte de conca fluvial de Catalunya (2016-2021) aprovat mitjançant Decret 1/2017 de 3 de gener.

L'Estació Depuradora d'Aigües Residuals (EDAR) de Calafell dona servei a una població amb una alta estacionalitat. Aquest fet provoca que opera per sota de la seva capacitat durant l'hivern i per sobre a l'estiu. És precisament en aquesta època on la planta presenta dificultats degut al seu llindar actual de tractament.

A banda del problema de capacitat en època estival, l'estat actual de l'EDAR mostra, en general, un deteriorament en certs equips i obra civil degut a la seva antiguitat.

A més de l'EDAR, el bombament principal, l'Estació de Bombament d'aigües Residuals (EBAR) Creu Roja, també presenta una sèrie de deficiències tant pel que fa a l'obsolescència dels equips, com estructurals.

Per aquest motiu, el novembre de 2020, l'ACA va redactar el Projecte d'Obra per a la Construcció (POC) de l'ampliació de l'EDAR de Calafell, on s'analitza la problemàtica del sistema, s'estudien alternatives per a resoldre-la i es desenvolupa la solució a nivell tècnic, normatiu i pressupostari. Així mateix, durant la redacció es va dissenyar el model BIM que inclou la infraestructura existent, així com la de tots els elements nous i canvis projectats, tant de l'EDAR, com de l'EBAR.

El detall tècnic de l'obra es defineix en aquest POC (Clau LSA.00166/01.P1, de novembre de 2020 ).

Pressupost de licitació:
6.645.772,89 € sense IVA 8.041.385,19 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
2 anys
Àmbit geogràfic:
Calafell
Termini de presentació d'ofertes:
18/01/22 12:00 h
Observacions:
VISITA PREVISTA
VISITA A L'EDAR DE CALAFELL: DIA 30 DE NOVEMBRE A LES 10:00 HORES A L'EDAR.
Cal inscripció prèvia a helena.canovas@gencat.cat fins el dia 26/11/2021 a les 12h.

D'ACORD AMB LA DISPOSICIÓ ADDICIONAL 16.1.K) LCSP, TENINT EN COMPTE QUE AQUESTA LICITACIÓ ES TRAMITA AMB MITJANS ELECTRÒNICS, LES EMPRESES LICITADORES ESTAN OBLIGADES PER A PODER PARTICIPAR-HI A LA INSCRIPCIÓ PRÈVIA EN EL REGISTRE ELECTRÒNIC D'EMPRESES LICITADORES (RELI) O EN EL REGISTRE OFICIAL DE LICITADORS I EMPRESES CLASSIFICADES DEL SECTOR PÚBLIC O FIGURAR EN UNA BASE DE DADES NACIONAL D'UN ESTAT MEMBRE DE LA UNIÓ EUROPEA.
Valor estimat del contracte:
6.645.772,89 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
Obertura de pliques (Sobre C Sobre amb criteris avaluables objectivament) :
07/02/22 10:00 l¿obertura del sobre que conté l¿oferta avaluable per criteris automàtics es realitzarà mitjançant la celebració per mitjans electrònics d¿ un acte en què hi podran participar tots el licitadors mitjançant l¿enllaç que prèviament es publicarà a la Plataforma de Serveis de Contractació Pública
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de la formalització

 
Data de publicació:
29/04/22 09:05 h Amb la certificaci? de CatCert Publicació acreditada pel Consorci Administració Oberta de Catalunya
Reserva social:
No
Es compra innovació:
No
Data d'adjudicació del contracte:
23/03/22
Data de formalització del contracte:
25/04/22
Número d'ofertes rebudes:
13
Identitat d'empreses licitadores:
1.- UTE REMONDIS AGUA, S.A.U. - SERVEIS INTEGRALS DE MANTENIMENT RUBATEC, S.A. - CRC OBRAS Y SERVICIOS, S.L. 2.- UTE COMSA, S.A.U. - DEPURACIÓN DE AGUAS DEL MEDITERRANEO, S.L. 3.- UTE GLOBAL OMNIUM MEDIOAMBIENTE S.L. - COPISA CONSTRUCTORA PIRENAICA, S.A. 4.- UTE CONSTRUCCIONES RUBAU, S.A. - AGUA, RESIDUOS Y MEDIO AMBIENTE, S.A. - CICLAGUA, S.A. 5.- UTE ARNÓ INFRAESTRUCTURAS, S.L.U. - TÉCNICAS DE DESALINIZACIÓN DE AGUAS, S.A. 6.- UTE CONSTRUCTORA DEL CARDONER, S.A. - JOSÉ ANTONIO ROMERO POLO, S.A.U. 7.- DRACE GEOCISA, S.A. 8.- UTE CONSTRUCTORA DE CALAF, S.A.U.- TRANSPARENTA CICLE INTEGRAL DE L'AIGUA, S.L. - SOCIEDAD DE FOMENTO AGRICOLA CASTELLONENSE, S.A. 9.- DRAGADOS, S.A. 10.- UTE FERROVIAL CONSTRUCCION, S.A. - CADAGUA, S.A. 11.- ACSA, OBRAS E INFRAESTRUCTURAS, S.A.U. 12.- UTE PESA MEDIOAMBIENTE, S.A.U. - COPCISA, S.A. 13.- UTE AQUAMBIENTE SERVICIOS PARA EL SECTOR DEL AGUA, S.A.U.- SOCIEDAD GENERAL DE AGUAS DE BARCELONA, S.A.U.
Dades de l'empresa adjudicatària:
Denominació:
UTE AQUAMBIENTE SERVICIOS PARA EL SECTOR DEL AGUA SAU i SOCIEDAD GENERAL DE AGUAS DE BARCELONA SAU (abreujadament UTE AMPLIACIÓ EDAR CALAFELL)
Nacionalitat:
Espanya
Import:
7.197.356,93 € amb IVA
Import sense IVA:
5.948.228,87 €
DOUE:
Accés al DOUE - 29/04/22

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya