Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ AMB LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DEL ESTADO (PLACSP) està provocant que des del dia 25 de novembre no es recuperin correctament les publicacions de la PLACSP. Aquesta incidència fa que les publicacions de la PLACSP no quedin recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) ni tampoc es poden consultar des del cercador de la PSCP. Els tècnics de la PLACSP estan treballant per tal que es pugui resoldre al més aviat possible.

 

Adjudicacions


Hi ha 4 Adjudicacions

Servei de suport per a la realització d'estudis de tomografia per emissió de positrons (PET) a la Unitat de Medicina Nuclear del Servei de Radiologia del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona, gestionat per Imatge Mèdica Intercentres, SL (IMI 2/2021-PN)
Data de publicació: 25/11/21 10:40 h
Publicació massiva Expedients Emergència Alerta COVID-19 juny
Data de publicació: 29/12/20 10:39 h
Expedients Emergència Alerta COVID-19 març
Data de publicació: 09/06/20 17:00 h
Exp. IMI/2019004-SE-PNSPRH: Contractació dels serveis de realització d'estudis per tomografia per emissió de positrons (PET) a la Unitat de Medicina Nuclear del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona, que gestiona Imatge Mèdica Intercentres, S.L.
Data de publicació: 16/01/20 13:50 h
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya