Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: la incidència tècnica en el sistema d'agregació de la informació amb la Plataforma de Contratación del Sector Público del Estado (PLACSP) ja ha estat resolta. Les publicacions del 16 al 22 de juliol de la PLACSP ja es poden consultar des del cercador de la Plataforma. Així mateix, des del 23 de juliol, ja s'incorporen correctament les publicacions de la PLACSP en el correu de subscripcions. Les publicacions del 16 al 22 de juliol s'hauran de consultar des del cercador del Portal de la Plataforma.

 

Adjudicacions


Hi ha 54 Adjudicacions

ACORD MARC PER AL CONTRACTE DE SERVEIS DE TELEMÀRQUETING DESTINAT A LA UNITAT DE MECENATGE DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON -INSTITUT DE RECERCA (VHIR).
Data de publicació: 23/07/21 16:00 h
SERVEI PER EL MANTENIMENT DE LA LLICÈNCIA OLEA SPHERE A CARRER DEL GRUP DE RECERCA DE NEURORADIOLOGIA DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON ¿ INSTITUT DE RECERCA (VHIR).
Data de publicació: 20/07/21 12:00 h
Subministrament de dos microscòpis de fluorescència invertits per SERVEIS Generals i Infraestructures de la Fundació Hospital Universitari Vall Hebron - Institut de Recerca (VHIR).
Data de publicació: 20/07/21 11:45 h
Servei de manteniment robot de maneig de líquids freedom EVO 2 de l'Imid-biobank del Biobanc de la Fundació Hospital Universitari Vall Hebron - Institut de Recerca (VHIR).
Data de publicació: 14/07/21 10:00 h
SERVEI DE GESTIÓ DEL LAB ANIMAL SERVICE (LAS) DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON - INSTITUT DE RECERCA (VHIR).
Data de publicació: 07/07/21 09:20 h
Serveis de manteniment preventiu i correctiu de l'equip de tomografia d'animal petit situat a la Preclinical Imaging Platform del Lab Animal Service (PIP-LAS) de la Fundació Hospital Universitari Vall Hebron - Institut de Recerca (VHIR).
Data de publicació: 30/06/21 11:47 h
Contratación de la póliza de Responsabilidad Civil para el proyecto Multicentre controlled open randomized clinical trial to assess efficacy and safety of an antiTB drug combinatio based on high dose Rifampin, high dose Moxifloxacin and Linezolid for TB. "RML-TB" de la Fundació Hospital Universitari Vall Hebron - Institut de Recerca (VHIR).
Data de publicació: 28/04/21 10:00 h
SERVICIOS DE ANÁLISIS DE DATOS, CONSTRUCCIÓN DEL SISTEMA PREDICTIVO AUTOMÁTICO E INTEGRACIÓN EN NORA con PI20/01768 titulado "PREdicting RIsk in StroKe: individualized treatment for stroke patients with high-risk profiles: compliance, vascular risk factors, complications and functionality (PRERISK)" DE LA UNIDAD DE ICTUS, DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON - INSTITUT DE RECERCA (VHIR).
Data de publicació: 23/04/21 09:30 h
SERVEI DE RENTAT D'UNIFORMITAT DEL PERSONAL DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON - INSTITUT DE RECERCA (VHIR).
Data de publicació: 12/04/21 09:10 h
CONTRATACIÓN DE LA PÓLIZA DE RESPONSABILIDAD CIVIL PARA EL PROYECTO "Insulin resistance in type 2 diabetes: unraveling the pathogenic mechanism between organs" DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON- INSTITUT DE RECERCA (VHIR).
Data de publicació: 06/04/21 12:55 h
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya