Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Us comuniquem que, temporalment, les publicacions anteriors a l'any 2019 no estan accessibles des del Portal de la Plataforma de serveis de contractació pública. En el cas que necessiteu disposar d'alguna d'aquestes publicacions, cal que ho demaneu a l'òrgan de contractació que ha fet la publicació.

 

Adjudicacions


Hi ha 49 Adjudicacions

Contratación de la póliza de Responsabilidad Civil para el proyecto Multicentre controlled open randomized clinical trial to assess efficacy and safety of an antiTB drug combinatio based on high dose Rifampin, high dose Moxifloxacin and Linezolid for TB. "RML-TB" de la Fundació Hospital Universitari Vall Hebron - Institut de Recerca (VHIR).
Data de publicació: 28/04/21 10:00 h
SERVICIOS DE ANÁLISIS DE DATOS, CONSTRUCCIÓN DEL SISTEMA PREDICTIVO AUTOMÁTICO E INTEGRACIÓN EN NORA con PI20/01768 titulado "PREdicting RIsk in StroKe: individualized treatment for stroke patients with high-risk profiles: compliance, vascular risk factors, complications and functionality (PRERISK)" DE LA UNIDAD DE ICTUS, DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON - INSTITUT DE RECERCA (VHIR).
Data de publicació: 23/04/21 09:30 h
SERVEI DE RENTAT D'UNIFORMITAT DEL PERSONAL DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON - INSTITUT DE RECERCA (VHIR).
Data de publicació: 12/04/21 09:10 h
CONTRATACIÓN DE LA PÓLIZA DE RESPONSABILIDAD CIVIL PARA EL PROYECTO "Insulin resistance in type 2 diabetes: unraveling the pathogenic mechanism between organs" DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON- INSTITUT DE RECERCA (VHIR).
Data de publicació: 06/04/21 12:55 h
CONTRATACIÓN DE LA PÓLIZA DE RESPONSABILIDAD CIVIL PARA EL PROYECTO "Contribución diferencial del epitelio intestinal a la fisiopatología de la diarrea crónica en el síndrome del intestino irritable y la colitis microscópica. Perfil clínico-biológico para el diagnóstico diferencial" DE LA FUNDACIÓN HOSPITAL UNIVERSITARIO VALL D'HEBRON- INSTITUTO DE INVESTIGACIÓN (VHIR).
Data de publicació: 04/03/21 13:20 h
CONTRATACIÓN DE LA PÓLIZA DE RESPONSABILIDAD CIVIL PARA EL PROYECTO "Development, dIagnosis and prevention of gender-related Somatic and mental COmorbiditiEs in iRrItable bowel syndrome in Europe Hospital Vall d'Hebron (DISCOvERIE HVH)" DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL D'HEBRON- INSTITUT DE RECERCA (VHIR).
Data de publicació: 01/03/21 15:20 h
CONTRATACIÓN DE LA PÓLIZA DE RESPONSABILIDAD CIVIL PARA EL PROYECTO Safety of Rifampicin at High Dose for the Treatment of Adult Subjects with Complex Drug Susceptible Pulmonary and Extrapulmonary Tuberculosis: NOMBRADO "RIALTA" DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON - INSTITUT DE RECERCA (VHIR)
Data de publicació: 01/03/21 14:10 h
THE SUPPLY OF CONSUMABLES AND REAGENTS TO USE ON SIMOA EQUIPMENT OF VALL D¿HEBRON INSTITUTE OF RESEARCH (VHIR)
Data de publicació: 29/01/21 08:37 h
ACORD MARC PER A L'HOMOLOGACIÓ DE DOS PROVEÏDORS D'ASSEGURANCES DE SALUT PRIVADA AMB AVANTATGES FISCALS, A TRAVÉS DEL PLA DE COMPENSACIÓ FLEXIBLE, DESTINAT A TOT EL PERSONAL DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON- INSTITUT DE RECERCA (VHIR)
Data de publicació: 05/11/20 10:20 h
ACORD MARC PER A L'HOMOLOGACIÓ DE DOS PROVEÏDORSD'ASSEGURANCES DE SALUT PRIVADA AMB AVANTATGES FISCALS, A TRAVÉSDEL PLA DE COMPENSACIÓ FLEXIBLE, DESTINAT A TOT EL PERSONAL DE LAFUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON- INSTITUT DE RECERCA(VHIR)
Data de publicació: 02/11/20 13:00 h
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya