Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Adjudicacions


Hi ha 62 Adjudicacions

SUMINISTRO, INSTALACIÓN, Y PUESTA EN FUNCIONAMIENTO DE EQUIPAMIENTO DE PCR A TIEMPO REAL, DESTINADO A LA UNIDAD DE ALTA TECNOLOGÍA (UAT) DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON - INSTITUT DE RECERCA (VHIR).
Data de publicació: 19/09/22 12:19 h
CONTRACTE DE SUBMINISTRAMENT DE DOS ESPECTROFOTÒMETRES DE MICROVOLUM PER LA UNITAT DE SERVEIS GENERALS I INFRAESTRUCTURES DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON- INSTITUT DE RECERCA (VHIR).
Data de publicació: 16/09/22 11:09 h
CONTRACTACIÓ DE LA PÒLISSA DE RESPONSABILITAT CIVIL DE DIRECTIUS IPATRONS (D & O) DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRONINSTITUTDE RECERCA (VHIR).
Data de publicació: 16/09/22 11:00 h
Servicio de transporte de muestras biológicas con hielo seco destinado al grupo de investigación de enfermedades neurovasculares a cargo de dos proyectos de la Fundació Hospital Universitari Vall Hebron - Institut de Recerca (VHIR).
Data de publicació: 02/09/22 12:45 h
Servei per a la contractació d'una CRO especialitzada en assajos clínics internacionals sobre cardiologia que s'encarregui de la gestió clínica, medical writing, monitorització i farmacovigilància per a l'assaig CRUSTY PLUS (fase 1), de la Fundació Hospital Universitari Vall Hebron - Institut de Recerca (VHIR).
Data de publicació: 24/05/22 08:52 h
Serveis de realització, processat, interpretació i validació de les imatges de recerca de Medicina Nuclear i de les imatges de control de qualitat de Medicina Nuclear de la Fundació Hospital Universitari Vall Hebron- Institut de Recerca (VHIR).
Data de publicació: 26/04/22 16:30 h
Contractació d'un proveïdor per als serveis d'organització i seguiment dels esdeveniments en el marc del Curs Internacional Notes, destinat al projecte WIDER Barcelona de la Fundació Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut de Recerca (VHIR).
Data de publicació: 22/04/22 11:20 h
SERVICIOS DE SECUENCIACIÓN DEL GENOMA COMPLETO A PARTIR DE MUESTRAS DE DNA HUMANO, DESTINADO AL GRUPO DE INVESTIGACIÓN DE TRASLACIONAL DE CANCER DE PROSTATA DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON - INSTITUT DE RECERCA (VHIR).
Data de publicació: 03/03/22 10:55 h
Contratación de la póliza de responsabilidad civil para el proyecto "Programa de intervención para optimizar el manejo de la bacteriemia por Enterococcus spp" destinado al Grupo de Investigación de Enfermedades Infecciosas de la Fundació Hospital Universitari Vall Hebron - Institut de Recerca (VHIR).
Data de publicació: 09/02/22 10:00 h
Contratación de la póliza de responsabilidad civil para el ensayo "Tenecteplasa en comparación con alteplasa para pacientes con oclusión de gran vaso antes de la trombectomía" destinado al Grupo de Investigación de Ictus de la Fundació Hospital Universitari Vall Hebron - Institut de Recerca (VHIR).
Data de publicació: 09/02/22 10:00 h
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya