Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Adjudicacions


Hi ha 54 Adjudicacions

Subministrament, instal·lació, i posada en funcionament de l' arc radioquirúrgic mòbil, destinat a la Unitat de Cirurgia Experimental (ESU) de la Fundació Hospital Universitari Vall Hebron - Institut de Recerca (VHIR).
Data de publicació: 17/01/22 17:00 h
Contratación de la póliza de responsabilidad civil para el proyecto PR(AG)96/2020 titulado: "ESTUDIO METLIVER, "Trasplante hepático como tratamiento de las metástasis hepáticas de cáncer colo-rectal irresecables y estudios traslacionales asociados" destinado al Grupo de Investigación de Trasplantes Digestivos de la Fundació Hospital Universitari Vall Hebron - Institut de Recerca (VHIR).
Data de publicació: 12/01/22 17:10 h
Acord marc per a l'homologació de fins a cinc (5) proveïdors destinats a la formació, que dissenyin i imparteixin diferents accions i cursos, de temes inclosos en el pla de formació institucional que gestiona la unitat de desenvolupament professional, dividit en cinc (5) lots de la Fundació Hospital Universitari Vall Hebron - Institut de Recerca (VHIR).
Data de publicació: 11/01/22 14:00 h
Contratación de la póliza de responsabilidad civil para el estudio de "realización de analisis de sangre y biopsias intestinales en pacientes adultos con VIH, tratamiento antiretroviral estable, carga serica de arn-vih de <50 copias de arn / ml y con recuento de linfocitos t cd4> 300 células / µl del Grupo de Investigación de Enfermedades Infecciosas de la Fundació Hospital Universitari Vall Hebron - Institut de Recerca (VHIR).
Data de publicació: 14/12/21 13:30 h
Contratación de la póliza de responsabilidad civil para la "realización de pruebas de PET RM, RM y TAC en pacientes con patología valvular o miocárdica" en dos estudios del Grupo de Investigación de Enfermedades Cardiovasculares (Área de Biología Vascular y Metabolismo) de la Fundació Hospital Universitari Vall Hebron - Institut de Recerca (VHIR).
Data de publicació: 25/10/21 13:20 h
CONTRATACIÓN DE LA PÓLIZA DE RESPONSABILIDAD CIVIL PARA EL PROYECTO "RECOMB: Stem-cell based gene therapy for recombination deficient SCID" DESTINADO A LA UNIDAD DE PATOLOGÍA INFECCIOSA E INMUNODEFICIENCIAS PEDIÁTRICAS DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON - INSTITUT DE RECERCA (VHIR).
Data de publicació: 25/10/21 13:00 h
Contractació d'un servei d'assegurança pels danys materials del patrimoni de la Fundació Hospital Universitari Vall Hebron- Institut de Recerca (VHIR).
Data de publicació: 20/10/21 08:45 h
PER A LA CONTRACTACIÓ D'ASSEGURANCES DE SALUT PRIVADA, A TRAVÉS DEL PLA DE COMPENSACIÓ FLEXIBLE, DESTINAT A TOT EL PERSONAL DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON- INSTITUT DE RECERCA (VHIR)
Data de publicació: 23/08/21 12:20 h
Servei de manteniment robot de maneig de líquids freedom EVO 2 de l'Imid-biobank del Biobanc de la Fundació Hospital Universitari Vall Hebron - Institut de Recerca (VHIR).
Data de publicació: 14/07/21 10:00 h
Serveis de manteniment preventiu i correctiu de l'equip de tomografia d'animal petit situat a la Preclinical Imaging Platform del Lab Animal Service (PIP-LAS) de la Fundació Hospital Universitari Vall Hebron - Institut de Recerca (VHIR).
Data de publicació: 30/06/21 11:47 h
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya