Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Adjudicacions provisionals


Hi ha 54 Adjudicacions

CONTRATACIÓN DE LA PÓLIZA DE RESPONSABILIDAD CIVIL PARA EL PROYECTO "Contribución diferencial del epitelio intestinal a la fisiopatología de la diarrea crónica en el síndrome del intestino irritable y la colitis microscópica. Perfil clínico-biológico para el diagnóstico diferencial" DE LA FUNDACIÓN HOSPITAL UNIVERSITARIO VALL D'HEBRON- INSTITUTO DE INVESTIGACIÓN (VHIR).
Data de publicació: 04/03/21 13:20 h
CONTRATACIÓN DE LA PÓLIZA DE RESPONSABILIDAD CIVIL PARA EL PROYECTO "Development, dIagnosis and prevention of gender-related Somatic and mental COmorbiditiEs in iRrItable bowel syndrome in Europe Hospital Vall d'Hebron (DISCOvERIE HVH)" DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL D'HEBRON- INSTITUT DE RECERCA (VHIR).
Data de publicació: 01/03/21 15:20 h
CONTRATACIÓN DE LA PÓLIZA DE RESPONSABILIDAD CIVIL PARA EL PROYECTO Safety of Rifampicin at High Dose for the Treatment of Adult Subjects with Complex Drug Susceptible Pulmonary and Extrapulmonary Tuberculosis: NOMBRADO "RIALTA" DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON - INSTITUT DE RECERCA (VHIR)
Data de publicació: 01/03/21 14:10 h
THE SUPPLY OF CONSUMABLES AND REAGENTS TO USE ON SIMOA EQUIPMENT OF VALL D¿HEBRON INSTITUTE OF RESEARCH (VHIR)
Data de publicació: 29/01/21 08:37 h
ACORD MARC PER A L'HOMOLOGACIÓ DE DOS PROVEÏDORS D'ASSEGURANCES DE SALUT PRIVADA AMB AVANTATGES FISCALS, A TRAVÉS DEL PLA DE COMPENSACIÓ FLEXIBLE, DESTINAT A TOT EL PERSONAL DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON- INSTITUT DE RECERCA (VHIR)
Data de publicació: 05/11/20 10:20 h
ACORD MARC PER A L'HOMOLOGACIÓ DE DOS PROVEÏDORSD'ASSEGURANCES DE SALUT PRIVADA AMB AVANTATGES FISCALS, A TRAVÉSDEL PLA DE COMPENSACIÓ FLEXIBLE, DESTINAT A TOT EL PERSONAL DE LAFUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON- INSTITUT DE RECERCA(VHIR)
Data de publicació: 02/11/20 13:00 h
SERVEI D'APROVISIONAMENT, EN MODALITAT DE SUBSCRIPCIÓ, DE SUPORT DEL CLOUD, LLICÈNCIES D'EINES DIGITALS I CERTIFICATS DIGITALS PER LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON - INSTITUT DE RECERCA (VHIR).
Data de publicació: 14/09/20 17:00 h
SERVEI DE MANTENIMENT I DESENVOLUPAMENT D'EVOLUTIUS DE SHAREPOINT DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON - INSTITUT DE RECERCA (VHIR).
Data de publicació: 02/09/20 12:35 h
SERVICIOS DE ESTUDIO DE ANEURIMSA ATEROSCLEROTICO DE AORTA TORACICA DESCENDIENTE Y ABDOMINAL DESTINADO AL GRUPO DE INVESTIGACIÓN DE ENFERMEDADES CARDIOVASCULARES DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL D'HEBRON -INSTITUT DE RECERCA (VHIR).
Data de publicació: 01/09/20 17:40 h
SUBMINISTRAMENT DELS DIPÒSITS CRIOGÈNICS I GASIFICADORS PER AL MAGATZEMAMENT, AIXÍ COM EL SUBMINISTRAMENT D'OXÍGEN LÍQUID I NITRÒGEN LÍQUID
Data de publicació: 20/08/20 11:00 h
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya