Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

COMUNICATS SOBRE ELS ACTES D'OBERTURA DE SOBRES VIRTUALS O TELEMÀTICS https://bit.ly/39gujdz I SOBRE EL FUNCIONAMENT TÈCNIC DE LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA DAVANT LA SITUACIÓ EXCEPCIONAL D'ESTAT D'ALARMA https://bit.ly/2Qr8JfK

 

Adjudicacions


Hi ha 7 Adjudicacions

Contractació del servei de control de la protecció radiològica de les instal·lacions de radiodiagnòstic i medicina nuclear de l'Institut de Diagnòstic per la Imatge de IDI - Tarragona i IDI - Terres de l'Ebre.
Data de publicació: 20/01/20 15:23 h
Obra civil per a l'adequació de la Unitat Assistencial de Medicina Nuclear de l¿Hospital Universitari Bellvitge mitjançant la reforma i ampliació de l'àrea de radio farmàcia i sales annexes per al centre IDI Metropolitana Sud.
Data de publicació: 30/08/19 09:00 h
Contractació d'una pòlissa de responsabilitat de danys materials a tot risc de pèrdues i danys del patrimoni de l'Institut de Diagnòstic per la Imatge.
Data de publicació: 26/08/19 12:10 h
Subministrament, instal·lació i posada en marxa de bobines de cardio i mama amb el corresponent programari per a l'IDI Girona - Hospital Santa Caterina Salt i per a l'IDI Terres de l'Ebre - Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.
Data de publicació: 31/07/19 13:57 h
Subministrament de fungibles necessaris per a la dispensació i administració de radiofàrmacs PET, compatible amb el dispensador model KARL100 de Tema Sinergie i la bomba d'injecció Rad-Inject, per al centre IDI Metropolitana Sud, Unitat PET de l'Hospital Universitari de Bellvitge.
Data de publicació: 31/07/19 13:40 h
Servei de manteniment normatiu, preventiu i correctiu del telecomandament Ultimax-i a l'IDI · Tarragona - Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona.
Data de publicació: 31/07/19 12:50 h
Servei de manteniment del sistema de reconeixement de veu Speech Magic per a l'Institut de Diagnòstic per la Imatge.
Data de publicació: 26/07/19 08:40 h
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya