Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

COMUNICAT EN RELACIÓ AMB EL FUNCIONAMENT TÈCNIC DE LA PLATAFORMA ATÈS L'AIXECAMENT DE LA SUSPENSIÓ DELS PROCEDIMENTS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA https://bit.ly/2zuGR4A COMUNICAT SOBRE LA PUBLICACIÓ A LA PLATAFORMA DELS CONTRACTES TRAMITATS D'EMERGÈNCIA https://bit.ly/2S0fuWv ACTUALITZACIÓ DEL COMUNICAT SOBRE ELS ACTES D'OBERTURA DE SOBRES VIRTUALS O TELEMÀTICS (29 D'ABRIL DE 2020) https://bit.ly/2VTEmjS

 

Formalitzacions


Hi ha 140 formalitzacions

SERVEI DE GESTIÓ DE LA BONIFICACIÓ PER LA FORMACIÓ REALITZADA A LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON - INSTITUT DE RECERCA (VHIR) A TRAVÉS DE LA FUNDACIÓN ESTATAL PARA LA FORMACIÓN EN EL EMPLEO (FUNDAE).
Data de publicació: 17/02/20 11:00 h
SUMINISTRO DE UN EQUIPO DE IMAGEN OPTICA PARA LA PLATAFORMA DE IMAGEN PRECLINICA DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON- INSTITUT DE RECERCA (VHIR).
Data de publicació: 17/02/20 11:00 h
ACORD MARC PER A L'HOMOLOGACIÓ DE TRES PROVEÏDORS D'ASSEGURANCES DE SALUT PRIVADA AMB AVANTATGES FISCALS, A TRAVÉS DEL PLA DE COMPENSACIÓ FLEXIBLE, DESTINAT A TOT EL PERSONAL DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON- INSTITUT DE RECERCA (VHIR)
Data de publicació: 13/02/20 15:45 h
CONTRACTE DE SUBMINISTRAMENT, INSTAL·LACIÓ I POSADA EN FUNCIONAMENT D'UNA ULTRACENTRÍFUGA I RETIRADA DE LA ULTRACENTRÍFUGA EXISTENT PER ELS SERVEIS GENERALS I INFRAESTRUCTURES DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON- INSTITUT DE RECERCA (VHIR).
Data de publicació: 11/02/20 10:00 h
SERVICE TO SUPPORT FOR THE DEVELOPMENT OF AN OPERATIVE MODEL (OP), AN INNOVATIVE BUSINESS MODEL (BM) AND A BUSINESS PLAN (BP) BY THE FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON- INSTITUT DE RECERCA (VHIR), IN CHARGE OF THE RESEARCH PROJECT PIPPI PROJECT.
Data de publicació: 11/02/20 10:00 h
SUMINISTRO DE REACTIVOS PARA ANÁLISIS DE LA QUASIESPECIES DEL VIRUS DE LA HEPATITIS B POR SECUENCIACIÓN MASIVA Y CUANTIFICACIÓN DE SUS TRÁNSCRITOS POR PCR A TIEMPO REAL DESTINADO AL GRUPO DE INVESTIGACIÓN EN BIOQUÍMICA CLÍNICA DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON -INSTITUT DE RECERCA (VHIR).
Data de publicació: 05/02/20 15:30 h
SERVICIO DE REALIZACIÓN Y ANÁLISIS DE ECOCARDIOGRAMAS, DESTINADO AL GRUPO DE INVESTIGACIÓN DE ENFERMEDADES CARDIOVASCULARES DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON - INSTITUT DE RECERCA (VHIR).
Data de publicació: 31/01/20 15:00 h
SERVICIO DE REALIZACIÓN Y ANÁLISIS DE RESONANCIAS MAGNETICAS CARDIACAS, DESTINADO AL GRUPO DE INVESTIGACION EN ENFERMEDADES CARDIOVASCULARES DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON- INSTITUT DE RECERCA (VHIR).
Data de publicació: 31/01/20 11:00 h
SERVICIO DE ANÁLISIS DE METILACIÓN MEDIANTE LA TECNOLOGÍA ILLUMINA INFINIUM METHYLATIONEPIC BEADCHIP DESTINADO AL GRUPO DE INVESTIGACIÓN EN PSIQUIATRÍA, SALUD MENTAL Y ADICCIONES DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON -INSTITUT DE RECERCA (VHIR).
Data de publicació: 31/01/20 10:00 h
SERVEI DE MANTENIMENT DEL PROGRAMA DE SOFTWARE PER LA GESTIÓ INTEGRAL I DINÀMICA DEL BIOBANC DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON - INSTITUT DE RECERCA (VHIR).
Data de publicació: 31/01/20 10:00 h
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya