Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Formalitzacions


Hi ha 67 formalitzacions

Contractació per lots del subministrament de fruites fresques per a les residències per a gent gran de Sant Sadurní d'Anoia, Sant Hilari Sacalm, Esparreguera i Ribes de Freser, gestionades per SUMAR, Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya, S.L.
Data de publicació: 07/07/20 11:30 h
Contractació del subministrament per lots de pa i brioxeria artesanal per les Residències de Gent Gran de Sant Sadurní d'Anoia, de Sant Hilari Sacalm, d'Esparreguera i de Ribes de Freser, gestionades per SUMAR, Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya, S.L.
Data de publicació: 21/05/20 19:00 h
Contractació del servei d'implantació de l'eina de seguiment d'expedients Firmadoc, mitjançant procediment negociat sense publicitat.
Data de publicació: 18/03/20 14:30 h
CONTRACTACIÓ RESERVADA per lots del servei d'àpats pel centre de serveis d'àmbit rural per a gent gran de Porqueres, el centre de serveis d'àmbit rural per a gent gran de Camallera, el centre de serveis d'àmbit rural de Portbou i pel centre de serveis d'àmbit rural per a gent gran d'Agullana, gestionats per SUMAR, Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya, S.L.
Data de publicació: 27/02/20 16:00 h
Contractació reservada del servei de conservació i manteniment dels jardins de les diferents residències per a gent gran gestionades per SUMAR, Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya, S.L.
Data de publicació: 24/02/20 09:00 h
Contractació per lots del servei d'àpats pel centre de serveis d'àmbit rural per a gent gran de Santa Maria d'Oló, centre de serveis d'àmbit rural per a gent gran de Sant Vicenç de Torelló, centre de serveis d'àmbit rural de Viladrau, i pel centre de serveis d'àmbit rural per a gent gran i residència de Sant Pere de Torelló, gestionats per SUMAR, Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya, S.L.
Data de publicació: 06/02/20 09:30 h
Subministrament per lots de material sanitari fungible divers per a SUMAR, Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya, S.L.
Data de publicació: 29/01/20 12:12 h
Contractació per lots del subministrament de parament de la llar pels centres gestionats per SUMAR, Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya, S.L.
Data de publicació: 10/01/20 12:55 h
Subministrament per lots de petit electrodomèstic pels centres gestionats per SUMAR, Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya, S.L.
Data de publicació: 18/12/19 11:00 h
Servei de podologia per lots per els centres gestionats per SUMAR, Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya, S.L.
Data de publicació: 18/12/19 10:15 h
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya