Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Formalitzacions


Hi ha 468 formalitzacions

Renovació del suport i manteniment del programari CA-Automic Operations per a l'Ajuntament de Barcelona, amb mesures de contractació pública sostenible.
Data de publicació: 02/12/22 15:00 h
Contractació dels subministrament d'estacions de treball d'ordinadors portàtils amb equipament complet de perifèrics per l'Ajuntament de Barcelona, amb mesures de contractació pública sostenible (4 lots)
Data de publicació: 30/11/22 13:20 h
Integració dels actuals drets d'ús de llicències de programari Autodesk de diferents organismes i sectors de l'Ajuntament de Barcelona i la subscripció en modalitat d'adquisició de dret d'ús de noves llicències de programari Autodesk per a l'Ajuntament de Barcelona, amb mesures de contractació sostenible.
Data de publicació: 28/11/22 13:30 h
Serveis per a gestió dels actius de programari de l'Ajuntament de Barcelona, l'avaluació de la maduresa de la pròpia gestió i la proposta de la transformació evolutiva de la mateixa, amb mesures de contractació pública sostenible.
Data de publicació: 18/11/22 10:15 h
Serveis de consultoria i desenvolupaments, especialitzats en tecnologies de Intel·ligència Artificial amb mesures de contractació pública sostenible
Data de publicació: 18/11/22 10:15 h
Renovació de la subscripció a través de l'adquisició del dret d'ús de les llicències del programari Intergraph ¿ Hexagon Geoespatial i Geomedia per a l'Ajuntament de Barcelona, amb mesures de contractació pública.
Data de publicació: 18/11/22 10:15 h
Renovació de la subscripció a través de l'adquisició del dret d'ús de lesllicències del programari SLM-INDI per a l'Ajuntament de Barcelona, ambmesures de contractació pública sostenible.
Data de publicació: 14/11/22 15:45 h
Subministrament d'un software mitjançant la subscripció de llicències, la seva configuració, adaptació, implantació i servei de suport tècnic i funcional, per a la gestió i planificació de la demanda del portfoli de projectes de l'IMI de l'Ajuntament de Barcelona, amb mesures de contractació pública sostenible.
Data de publicació: 09/11/22 10:15 h
Renovació del manteniment de les llicències del programari Sciforma per a l'Ajuntament de Barcelona, amb mesures de contractació pública sostenible.
Data de publicació: 03/11/22 12:05 h
Subministrament, configuració i instal·lació de nou equipament per a la xarxa de telecomunicacions de l'Ajuntament de Barcelona amb mesures de contractació pública sostenible
Data de publicació: 17/10/22 15:00 h
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya