Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Formalitzacions


Hi ha 212 formalitzacions

SERVEIS PER A LA DIRECCIÓ D'OBRA (DO) DE LES OBRES DE CONSTRUCCIÓ DEL NOU EDIFICI DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL D'HEBRON ¿ INSTITUT DE RECERCA (VHIR) SITUAT AL CAMPUS DE L'HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON
Data de publicació: 29/07/21 16:15 h
SERVEI DE GESTIÓ DEL LAB ANIMAL SERVICE (LAS) DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON - INSTITUT DE RECERCA (VHIR).
Data de publicació: 29/07/21 15:30 h
Servicios para llevar a cabo la "realización y lectura de resonancias magnéticas cardíacas 4D flow, tomografía y PET-RM", destinado al Área de Biología Vascular y Metabolismo de la Fundació Hospital Universitari Vall Hebron - Institut de Recerca (VHIR).
Data de publicació: 20/07/21 11:35 h
Servicios de secuenciación del genoma a partir de muestras de DNA humano, destinado al Grupo de Investigación de Tumores Toracicos de la Fundació Hospital Universitari Vall Hebron - Institut de Recerca (VHIR).
Data de publicació: 07/07/21 13:00 h
Servicios de análisis de datos, construcción del sistema predictivo automático e integración en NORA con PI20/01768 titulado "PREdicting RIsk in StroKe: individualized treatment for stroke patients with high-risk profiles: compliance, vascular risk factors, complications and functionality (PRERISK)" de la Unidad de Ictus, de la Fundació Hospital Universitari Vall Hebron - Institut de Recerca (VHIR).
Data de publicació: 28/06/21 14:10 h
OBRES DE CONSTRUCCIÓ DEL NOU EDIFICI DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON - INSTITUT DE RECERCA (VHIR).
Data de publicació: 23/06/21 15:50 h
SERVEI DE GESTIÓ DE RESIDUS, QUE COMPRÈN EL SUBMINISTRAMENT DE CONTENIDORS, RECOLLIDA, TRANSPORT, TRACTAMENT I ELIMINACIÓ DE RESIDUS TIPUS SANITARIS DELS GRUPS III i IV A LES INSTAL·LACIONS DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON - INSTITUT DE RECERCA (VHIR).
Data de publicació: 23/06/21 13:15 h
Suministro de reactivos destinado al grupo de oncología molecular, del área de Servicio de Oncología de la Fundació Hospital Universitari Vall Hebron - Institut de Recerca (VHIR).
Data de publicació: 22/06/21 13:00 h
ACORD MARC PER A L'HOMOLOGACIÓ DE QUATRE PROVEÏDORS PER A DUR A TERME ELS SERVEIS D'ASSESSORAMENT EN DRET TRIBUTARI AIXÍ COM DRET ADMINISTRATIU, DESTINAT A LA COORDINACIÓ ECONÒMICA DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON- INSTITUT DE RECERCA (VHIR), DIVIDIT EN DOS LOTS.
Esmenat en data: 16/06/21 15:45 h
Suministro de productos con tecnología Nanostring destinado al Grupo de Investigación de Tumores Toracicos de la Fundació Hospital Universitari Vall Hebron - Institut de Recerca (VHIR).
Data de publicació: 15/06/21 14:20 h
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya